Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ

Μια συγκλονιστική φωτογραφία που αξίζει όσο χίλιες λέξεις !!! Προβληματιστείτε !!!(VIDEO)

Δημοσιευμένη  εικόνα



Τι αξία μπορεί να έχουν τα λόγια μετά από αυτό... Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας;


Η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο δεν συγκινεί και πολλούς!

Δεν χρειάζονται προβολείς όμως για να δείξουν τη δύναμη της ψυχής τους.

Αρκεί μονάχα η θέληση για να τους ανεβάσει στο υψηλότερο βάθρο!

Και η φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας;

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Βίκυ χαστούκισε 2 φορές τον Άκη!

"Είσαι μαλάκας, άχρηστος και ανίκανος". 

Οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, με τον παραμυθένιο γάμο και τα αμύθητα πλούτη, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η Βίκυ Σταμάτη έχει "σκυλιάσει". Κι όχι μόνο, άρχισε να τον βρίζει σαν... 
...οικοδόμος, μέχρι που τον χαστούκισε! Διαβάστε στο planet-greece όλες τις λεπτομέρειες....

Άλλη ζωή ήθελε, και είχε. Μόνο που η πτώση ήταν μεγάλη και απότομη. Δεν μπορεί από τα ψηλά στον πάτο του βαρελιού και πλέον χρεώνει την κατάντια τους στον Άκη, τον οποίο και χαστούκισε δις σε μία από τις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους, όπως αποκαλύπτει το spirospero.gr.

Την περασμένη Κυριακή (02/09/12) ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε την εβδομαδιαία συνάντηση με την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη παρουσία δεσμοφυλάκων. Το ζευγάρι άρχισε την συζήτηση με θέμα την νέα απόρριψη από το δικαστικό συμβούλιο να εξεταστεί η κ. Σταμάτη από ιατροδικαστικό ψυχίατρο.

Η Βίκυ, η αποκαλούμενη και "βλαχάρα", ήταν πολύ εκνευρισμένη και άρχισε να μαλώνει τον σύζυγό της ότι δεν είναι ικανός να την βγάλει από την φυλακή. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός, σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες:

Βίκυ: Τι υπουργός είσαι και δεν μπορείς να με βγάλεις από εδώ μέσα, φώναζε.
Άκης: Κάνω ότι μπορώ, έστειλα επιστολές, διαμαρτύρομαι...
Βίκυ: Είσαι μαλάκας, πολύ μαλάκας, είσαι άχρηστος, είσαι ανίκανος...

Και με τα λόγια αυτά χίμηξε εναντίον του και του έδωσε δύο ηχηρά χαστούκια ουρλιάζοντας.

Αμέσως παρενέβησαν οι φύλακες και την απομάκρυναν ενώ ο Άκης έλεγε: « Ότι και να κάνεις είσαι το πλάσμα μου».

Το επεισόδιο αυτό διαδόθηκε στις φυλακές και έχει γίνει το ανέκδοτο του Κορυδαλλού.

Πηγή: planet-greece

ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αμερικανικά ΜΜΕ: Στην Ελλάδα αγοράζεις τα πάντα με ελάχιστα χρήματα

Η δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα προβάλλεται όλο και περισσότερο από αμερικανικά ΜΜΕ. Ακόμη και ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ επέδειξε ενδιαφέρον για την αγορά εκτάσεων γης. Ενδεικτικό είναι το... 
...σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου CNBC, στο οποίο γίνεται αναφορά σε επενδυτικές ευκαιρίες στον χώρο των ακινήτων λόγω της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, όπου "οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν κομμάτια της ευρωπαϊκής ιστορίας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές", όπως υποστηρίζεται.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται, ότι οι κυβερνήσεις της Ιταλίας και της Ελλάδας προτίθενται να αντλήσουν κεφάλαια άνω των 2 δισ. δολαρίων από την πώληση πολύτιμων εκτάσεων γης και ακινήτων. Πρόκειται για παλάτια και κάστρα στην Ιταλία και για εκτάσεις γης στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, υπογραμμίζεται ότι, όπως είχε ήδη επισημάνει από τις αρχές του καλοκαιριού προς το CNBC, ο μεγαλοεπενδυτής Ντόναλντ Τραμπ, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται στην Ελλάδα "όπου αγοράζεις εκτάσεις γης με ελάχιστα χρήματα, όπου αγοράζεις τα πάντα με ελάχιστα χρήματα".

Τέλος, σημειώνεται ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις σε Ελλάδα και Ιταλία, εν αναμονή των εξελίξεων στην ευρωζώνη. Επίσης, καταγράφονται ως άλλες πιθανές αιτίες η γραφειοκρατία, τα προβλήματα ιδιοκτησίας και θέματα κτηματολογίου.

Ανάμεσα στις πέντε σημαντικότερες επενδυτικές ευκαιρίες σήμερα στην Ευρώπη, στον τομέα των ακινήτων, συγκαταλέγονται τρία ακίνητα στην Ιταλία και δύο εκτάσεις γης στην Ελλάδα, σε Μύκονο και Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, ο Τόμας Φρίντμαν, αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες, επικρίνει με άρθρο του στη "Νιου Γιορκ Τάιμς" τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μιτ Ρόμνεϊ, για τις δηλώσεις του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, κάνοντας αναφορά και στην Ελλάδα.

"Σ' αυτόν τον ολοένα και περισσότερο αλληλοεξαρτώμενο κόσμο, οι σύμμαχοί σου μπορεί να σε βλάψουν όσο και οι εχθροί σου", τονίζει χαρακτηριστικά ο Φρίντμαν, σημειώνοντας, ότι "οι μεγαλύτερες απειλές για την επανεκλογή του προέδρου Ομπάμα είναι εάν η μικρή Ελλάδα θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, πυροδοτώντας μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και εάν το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν, προκαλώντας ανάλογα αποτελέσματα".

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μιχαλολιάκος: "Πόσο κάνει η επισκευή του λιμενικού της Σύμης και θα τα δώσουμε εμείς"

Αγανάκτησε ο Δήμαρχος της ακριτικής Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και ζήτησε την βοήθεια της Χρυσής Αυγής. Το νησί που απέχει μόλις 8 ναυτικά μίλια από την Τουρκία, έχει ένα σκάφος...
του Λιμενικού χαλασμένο εδώ και 6 μήνες και παραμένουν αφύλακτα τα θαλάσσια σύνορά της περιοχής. 

Ο Δήμαρχος προφανώς για να ακουστεί το πρόβλημα του νησιού βγήκε χθες... απελπισμένος στον ΒΗΜΑ FM και δήλωσε πως αφού δεν μπορεί να βγάλει άλλη άκρη θα ζητήσει βοήθεια από την... Χρυσή Αυγή!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και το βράδυ μιλώντας στο kontra channel, είπε:

"Πόσα λεφτά θέλει ο Δήμαρχος να επισκευάσει το όχημα να του τα στείλουμε εμείς. Λεφτά έχουμε από αυτά που πήραμε από το κράτος όταν μπηκαμε στη Βουλή και τα έχουμε φυλάξει, αφού δεν τα μοιράσαμε στα...τσοντοκάναλα" σχολίασε ο γ.γ της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: planet-greece

ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πήραν 7 εκατ. ευρώ για αποκρατικοποιήσεις που δεν έγιναν!

Τα 7 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται να άγγιξαν οι αμοιβές και τα έξοδα που καταβλήθηκαν σε συμβούλους του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου την περίοδο 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012.
Τα στοιχεία για τις «χρυσές» αμοιβές και τα έξοδα που καταβλήθηκαν σε συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και σε συμβούλους για τις αποκρατικοποιήσεις, μετά από απόφαση που είχε λάβει η Διϋπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, την περίοδο από τον Ιούλιος του 2011 ως τον Μάρτιο του 2012, το σύνολο των αμοιβών και εξόδων που καταβλήθηκαν σε συμβούλους αξιοποίησης (χρηματοοικονομικούς, νομικούς, τεχνικούς), οι οποίοι είχαν προσληφθεί από την Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων και μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ, ανέρχεται σε 6,9 εκατομμύρια ευρώ. 

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι «οι αμοιβές των συμβούλων είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένες με την επιτυχή ολοκλήρωση αξιοποίησης του κάθε περιουσιακού στοιχείου και την είσπραξη οικονομικού ανταλλάγματος (αμοιβές επιτυχίας)». 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, την ίδια περίοδο το ΤΑΙΠΕΔ απασχόλησε 20 άτομα που το σύνολο των αμοιβών τους ανήλθε σε 285.000 ευρώ, ενώ οι δαπάνες για τα ταξίδια στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ ανήλθαν για την ίδια περίοδο σε 79.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, το σύνολο των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε χρηματοοικονομικούς, νομικούς και τεχνικούς συμβούλους για την παροχή υπηρεσιών ανά έργο αποκρατικοποίησης, μετά από απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, τη διετία Ιούνιος 2010-Ιούνιος 2012 ανέρχεται στο ποσό των 5.548.935,08 ευρώ.

  
Ο κ. Σταϊκούρας πάντως διευκρίνισε ότι το ΤΑΙΠΕΔ:

• Ολοκλήρωσε την αξιοποίηση τριών περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου με συνολικά έσοδα 1,4 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 1,2 δισ. έχουν ήδη εισπραχθεί και αποδοθεί στον ειδικό λογαριασμό για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

• Το ΤΑΙΠΕΔ έχει ολοκληρώσει τη νομική και τεχνική επεξεργασία και έχει ξεκινήσει διεθνείς διαγωνιστικές διαδικασίες για την αξιοποίηση 6 ακόμα περιουσιακών στοιχείων.

• Έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η προετοιμασία 9 περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου με στόχο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν την ολοκλήρωση της αξιοποίησης τους εντός του 2013.

Πηγή: protothema.gr

Ο ΑΛ ΜΠΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

05 Σεπτεμβρίου 2012
Πως είναι σήμερα ο Αλ Μπάντι και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του
Η σειρά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το 1987 για 11 σεζόν και προβλήθηκε σε 42 χώρες με μεγάλη επιτυχία.
Για να δούμε λοιπόν πως είναι οι πρωταγωνιστές,  δεκατέσσερα χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Η 58χρονη Katey Sagal
Ο 66χρονος Ed ONeill
Η 41χρονη Christina Applegate
Ο 38χρονος David Faustino
Η 54χρονη Amanda Bearse
Ο 60χρονος David Garrison
και ο 54χρονος Ted McGinley

ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αποκάλυψη: Στις 21.000 ευρώ ο μισθός του προέδρου του ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου, σχετικά με τους υπέρογκους... 
...μισθούς υψηλά υφιστάμενων προσώπων, ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατόπιν δραματικών μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.
Μάλιστα, την ώρα που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έχει αποποιηθεί της αποζημίωσης του και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε στη μείωση των αποδοχών τόσο του ίδιου, όσο και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης, τα μέλη του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου παίρνουν μισθούς-μαμούθ.

Η ίδια μιλώντας στη Βουλή σημείωσε ότι: "Οι απολαβές των μελών του Δ.Σ του Ταμείου είναι προκλητικά πολλαπλάσιες ακόμη και εκείνων του πρωθυπουργού", αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Θωμόπουλος λαμβάνει 21.000 ευρώ το μήνα και ο πρώτος αντιπρόεδρος 15.500 ευρώ.
Στις αποκαλύψεις της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, που προκάλεσαν αίσθηση στη Βουλή, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση προτίθεται να επανεξετάσει τις αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Πηγή: pheme.gr

Η ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Άνθρωποι ρισκάρουν τα πάντα για να κάνουν αυτό που τους αρέσει! Δείτε φωτογραφίες.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ..
Ημερομηνία: 06 Σεπτεμβρίου 2012
Ανθρωποι ρισκαρουν τα παντα για να κανουν αυτο που τους αρεσει! Δειτε φωτογραφιες...
Κοιτώντας τις φωτογραφίες θα αναρωτηθείτε αν είναι όντως αληθινές! Κι' όμως... είναι. Το National Geographic εξάλλου πάντα είναι μια νέα έκπληξη για τα μάτια μας!

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες καθηγητές σε Αλβανικά Πανεπιστήμια

Καθηγητές Πανεπιστημίου από την Ελλάδα προσεγγίζουν αλβανικά και βουλγαρικά πανεπιστήμια, που προσφέρουν μάλιστα και καλό εισόδημα. Λόγω της κρίσης, αρκετοί... 
...Έλληνες καθηγητές κάνουν χρήση της τριετούς αναστολής καθηκόντων άνευ αποδοχών, προκειμένου να διδάξουν έναντι αδράς αμοιβής σε πανεπιστήμια της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», ενδιαφέρον για Έλληνες πανεπιστημιακούς έχουν δείξει αλβανικά και βουλγαρικά πανεπιστήμια.

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης αναφέρεται στην πρώτη προσέγγιση που είχε με εκπροσώπους ιδιωτικών αλβανικών πανεπιστημίων, στα πλαίσια συνεδρίου που αφορούσε σε ερευνητικές συνεργασίας. Στην Αλβανία λειτουργούν επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια, που ακολουθούν ευρωπαϊκό ή αμερικανικό πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο συνεργασιών με αντίστοιχα ΑΕΙ.

Οι εκπρόσωποι των αλβανικών πανεπιστημίων θέλησαν να μάθουν αν οι καθηγητές του πανεπιστημίου Ιωαννίνων- κυρίως γιατροί- επιθυμούν να διδάξουν για ορισμένες ώρες της εβδομάδας στα πανεπιστήμια της Αλβανίας.

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει διαθέσιμο αυτοκίνητο από τα ελληνοαλβανικά σύνορα (την Κακαβιά, η οποία απέχει περί τις 4 ώρες από τα Τίρανα), μισθό, καθώς και πληρωμένα όλα τα έξοδα διατροφής και στέγασης. Φυσικά, στην πρόταση περιλαμβάνεται και η επιστροφή του Έλληνα καθηγητή από τα Τίρανα στην Κακαβιά.

Παράλληλη διδασκαλία

Φυσικά, θα πρέπει να γίνει διευθέτηση του προγράμματος διδασκαλίας στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Η νομοθεσία απαιτεί από τους πανεπιστημιακούς να διδάξουν από 6 έως 14 ώρες και να έχουν φυσική παρουσία τουλάχιστον τρεις ημέρες. Ως εκ τούτου, αυτοί που θα θελήσουν να διδάξουν και στην Αλβανία, μπορούν να βρίσκονται τρεις ημέρες στην Ελλάδα και δυο μέρες εκεί.

Ανάλογες προτάσεις έχουν δεχθεί από βουλγαρικά πανεπιστήμια καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία έχει έδρα στην Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: newsbomb.gr