Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙΟΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ


Το χιούμορ είναι αναγκαίο στην ζωή μας πλέον....

Ακόμα και την ύστατη στιγμή!
αγιος, δεη, θαυματουργη, προστατης

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού


Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε?

Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο?

Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου?...
Πόση αλήθεια κρύβουν μέσα τους οι "μύθοι" γύρω από τον "Τιτανικό"? Σύμφωνα με μια εκδοχή η "καταραμένη μούμια " του "Τιτανικού" όχι μόνο υπήρξε, αλλά διασώθηκε από το ναυάγιο και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, στην αίθουσα 62 με αριθμό εκθέματος 22542!! Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε η άγνωστη "μούμια" του θρυλικού ναυαγίου, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός!!Ποιο ρόλο έπαιξε η κατάρα της "μούμιας" στο ναυάγιο του Τιτανικού"? Ο θρύλος λέει ότι η "καταραμένη μούμια" ήταν το σώμα της Πριγκίπισσας του Amen-Ra η οποία έζησε στα 1500 π.χ. Μετά τον θάνατό της το άψυχο σώμα μουμιοποιήθηκε, τοποθετήθηκε μέσα σε ένα ξύλινο φέρετρο και θάφτηκε στις ακτές του Νείλου. Όταν στις αρχές του 1890 στην περιοχή αυτή πραγματοποιήθηκαν αρχαιολογικές ανασκαφές, ανάμεσα στα ευρήματα ήταν και το κασόνι με την μούμια της πριγκίπισσας του Amen-Ra. Λίγους μήνες αργότερα τρεις πάμπλουτοι Άγγλοι φίλοι που βρίσκονταν για δουλειές στην Αίγυπτο, επισκέφτηκαν τον χώρο των ανασκαφών. Ο ένας από αυτούς μετά από πολύωρο παζάρι κατάφερε τελικά να αγοράσει την μούμια για την προσωπική του συλλογή . Την επόμενη ημέρα ο αγοραστής της σαρκοφάγου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην έρημο, ενώ ο ένας από τους άλλους δύο φίλους του πυροβολήθηκε κατά λάθος (!) από έναν Αιγύπτιο με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του χέρι. Ο τρίτος της παρέας επιστρέφοντας στην Αγγλία πήρε μαζί του την μούμια ως ενθύμιο του χαμένου φίλου του. Δυο μέρες μετά πληροφορήθηκε ότι ο οικονομικός του διευθυντής είχε υπεξαιρέσει ένα μεγάλο τμήμα της περιουσίας του, αφήνοντας τον χρεωμένο κατά χιλιάδες λίρες. Λίγους μήνες αργότερα έχοντας κυρήξει πτώχευση , πούλησε την σαρκοφάγο προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα χρήματα. Ο νέος ιδιοκτήτης της μούμιας, φορτωμένος με την κακοτυχία της είδε την ζωή του να αλλάζει δραματικά. Λίγες ημέρες μετά την αγορά της η γυναίκα του με τα δυο παιδιά τους σκοτώθηκαν σε ατύχημα ενώ την επόμενη εβδομάδα από την κηδεία τους, το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά. Η μούμια δεν έπαθε τίποτε γιατί φυλασσόταν σε ειδική προθήκη στο γραφείο του. Σύμφωνα πάντα με τον θρύλο περί "μούμιας του Τιτανικού", αμέσως μετά την τραγωδία που τον χτύπησε, ο άνδρας αποφάσισε να δωρίσει την σαρκοφάγο στο Βρετανικό Μουσείο.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξανδρούπολη: Υποδέχθηκαν με... νεκροφόρες Παπουτσή και Όθωνα


Πήγαν εκεί για τα εγκαίνια του επιχειρησιακού κέντρου επιτήρησης συνόρων και την κήρυξη έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του φράχτη αλλά...

μάλλον δε φαντάζονταν την υποδοχή που θα τους κάνουν...

4 νεκροφόρες, τη μία δίπλα στην άλλη έβαλαν οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της πόλης
διαμαρτυρόμενοι γιατί πλέον οι νεκροφόρες τους θα ανήκουν στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι επαγγελματικών που ήταν μέχρι τώρα. Και βέβαια, με ό,τι οικονομική επιβάρυνση για την τσέπη τους, μπορεί να σημαίνει αυτό...

ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

06 Φεβρουαρίου 2012
Μάθετε τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε!

Η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης...
1) Η γυναίκα είναι σε εμβρυική στάση και ο άνδρας την αγκαλιάζει.
Ο άνδρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση πλήρης και ισορροπημένη.
2) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα και η γυναίκα κοιμάται με γυρισμένη την πλάτη σε εμβρυική στάση.Το ζευγάρι αγαπά την ανεξαρτησία και απεχθάνεται την καταπίεση.
3) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα εφάπτονται. Η πιο ερωτική στάση ύπνου. Η σχέση είναι σχετικά επιφανειακή και παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ.
4) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα δεν αγγίζονται. Η σχέση έχει ψυχρανθεί ή έχει προηγηθεί καυγάς.
5) Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο. Η σχέση είναι στην αρχή και το ζευγάρι πολύ ερωτευμένο!
6) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τη γυναίκα, η οποία ακουμπά στο στήθος του.
Έτσι κοιμούνται τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη, και η γυναίκα θέλει να μπορεί να στηρίζεται στον άντρα της.
7) Η γυναίκα κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τον άνδρα, ο οποίος ακουμπά στο στήθος της. Ο άνδρας έχει την ανάγκη να νιώθει μητρική στοργή από τη γυναίκα του.
Εσείς πως κοιμάστε;

ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012


14 οι νεκροί από τα 6,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Ανάμεσά τους 2 παιδιά


Σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων. Αγνοείται η τύχη 29 ανθρώπων.

Σκηνές πανικού σε πολλές πόλεις, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Όλοι οι θάνατοι σημειώθηκαν στο νησί Νέγκρος και ανάμεσά τους είναι ένα 9χρονο κορίτσι που γευμάτιζε στο σχολείο όταν ένας τοίχος κατέρρευσε επάνω του και ένας 12χρονος μαθητής που βρισκόταν μέσα σε παρεκκλήσι την ώρα κηδείας και καταπλακώθηκε από ένα τοίχο που κατέρρευσε.
Η δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 46 χιλιομέτρων, γύρω στο μεσημέρι (05.49 ώρα Ελλάδας). Το επίκεντρο βρισκόταν κάτω από τη θάλασσα, ανάμεσα στα νησιά Νέγκρος και Τσέμπου, σε απόσταση 70 χλμ. βορείως της πόλης Ντιμαγκέτ (Νέγκρος), σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Το Κέντρο κατά των τσουνάμι στον Ειρηνικό, με έδρα τη Χαβάη, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για ένα καταστροφικό τσουνάμι. Ωστόσο είχαν σταλεί νωρίτερα σύντομα τηλεφωνικά μηνύματα που προανήγγειλαν ένα τσουνάμι, τα οποία συνέβαλαν στον πανικό.


ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

BBC : Οι Έλληνες ξεζουμίστηκαν, έρχεται κοινωνική αναταραχή


Ο ανταποκριτής του BBC εκτιμά πως, εαν κοπούν τα δώρα και μειωθεί ο κατώτατος μισθός, τότε θα πυροδοτηθεί κοινωνική αναταραχή στους δρόμους της Αθήνας.

Από την ανταπόκριση δεν λείπουν βέβαια οι ειρωνείες και οι απειλές.
''Οι προθεσμίες πάνε και έρχονται εδώ πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι πάει και έρχεται και η υπομονή της ΕΕ για την Ελλάδα.

ΞΑΝΘΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

06 Φεβρουαρίου 2012


Πως το κρατάς έτσι κούκλα μου;
Αδίκως βγαίνουν τα ανέκδοτα για ξανθιές;
Δείτε παρακάτω πως κρατάει το μικρόφωνο η τραγουδίστρια της φωτογραφίας!