Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
 

«All I Want for Christmas» σε μία ξεκαρδιστική version!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Όταν για 225 ολόκληρες ημέρες είσαι στην θάλασσα, μακριά από την οικογένειά σου και τους φίλους σου και ξαφνικά μαθαίνεις ότι θα κάνεις Χριστούγεννα μαζί τους είναι λογικό να... τρελαθείς!
Το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «HMS Ocean» μετρά αντίστροφα τις ημέρες καθώς στις 9 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στην Μεγάλη Βρετανία.
Από την χαρά τους λοιπόν δεν μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!
Έφτιαξαν ένα βίντεο κλιπ του γνωστού τραγουδιού της Mariah Carey "All I Want for Christmas is you" στο οποίο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!


ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ


Πόσοι είναι οι κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας;;;

Πόσοι είναι οι κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας;;;
Οι δυνητικά φιλόξενοι για ζωή πλανήτες είναι πολύ περισσότεροι από όσους πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες.
Νέες εκτιμήσεις από αμερικανούς αστρονόμους, βασισμένες σε παρατηρήσεις εξωπλανητών, δείχνουν ότι περίπου ένα στα πέντε άστρα στον γαλαξία μας (ποσοστό 22%) διαθέτουν τουλάχιστον έναν πλανήτη παρόμοιο σε μέγεθος και συνθήκες με τη Γη, ο οποίος βρίσκεται στ λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη».
 

THE BEST FOTO ΜΕ ΖΩΑ ΤΟΥ 2014

Οι καλύτερες φωτογραφίες με ζώα για το 2014

 

«Κλικ» την κατάλληλη στιγμή


Αν ρίξουμε μια ματιά πίσω στο χρόνο, μέσα από τις φωτογραφίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, θα βρούμε πάρα πολλές στιγμές που «πάγωσαν» στο χρόνο χάρη στα «κλικ» που έγιναν την κατάλληλη στιγμή.

Από την αρκούδα που ξαποσταίνει σε μια αιώρα, μέχρι το γλάρο που επιτέθηκε στο λευκό περιστέρι που αφέθηκε ελεύθερο από τα χέρια του Πάπα και από τα καλυμμένα με τις στάχτες ενός ηφαιστείου στη Σουμάτρα κοτόπουλα, μέχρι τα σκυλιά που απολαμβάνουν υπηρεσίες σπα πολυτελείας στη Βραζιλία… δείτε παρακάτω ένα μίνι αφιέρωμα με μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του 2014 από ζώα που δημοσίευσε το Time.

Κάποιες θα σας κάνουν να γελάσετε, κάποιες θα σας συγκινήσουν, ενώ άλλες θα σας προβληματίσουν…

ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες με το τρένο

Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες με το τρένο

Μειώνεται κατά μία ώρα ο χρόνος της διαδρομής