Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

NISSAN VMOTION 2.0

Η Nissan δείχνει το μέλλον με το Vmotion 2.0

Υψηλή αισθητική, άνεση και τεχνολογία που μας φέρνει πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση


Η Nissan δείχνει το μέλλον με το Vmotion 2.0


Με την αποκάλυψη του Vmotion 2.0 στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS), 
η Nissan παρουσιάζει ένα νέο πρωτότυπο όχημα που σηματοδοτεί τη σχεδιαστική κατεύθυνση του μέλλοντος στην κατηγορία των sedan, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Intelligent Mobility.
Το Vmotion 2.0, συνδυάζει την υψηλή αισθητική, την συναισθηματική σχεδίαση, την ευρυχωρία, την άνεση και την τεχνολογία, προσφέροντας μια απαράμιλλου επιπέδου εμπειρία κινητικότητας για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που είναι συνεχώς εν κινήσει.
Το Vmotion 2.0 αποτελεί την εξέλιξη της χαρακτηριστικής «V-motion» σχεδιαστικής γλώσσας της φίρμας, όπως αυτή αποτυπώνεται σε πολλά από τα σημερινά μοντέλα της, με χαρακτηριστικότερα στις ΗΠΑ τα Murano και Maxima. 
Για την ακρίβεια το Vmotion 2.0 πηγαίνει τον σχεδιασμό της Nissan ένα βήμα παραπέρα, σχηματίζοντας ένα έξυπνο τρισδιάστατο μοτίβο που χαρακτηρίζει με μοναδικό τρόπο τον όγκο και την αρχιτεκτονική του οχήματος. 
Σε αυτό το πρωτότυπο, η μάσκα V-motion γίνεται το κύριο σημείο αναφοράς στο αυτοκίνητο, εκφράζοντας την ριζοσπαστικού σχεδιασμού μπροστινή επιφάνεια, με ευκρινείς γραμμές που αντηχούν σε όλο το σχήμα του μοντέλου.