Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ WI FI

Κλειδωμένο... wi-fi;;;
Ετσι θα σπάσεις ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που υπάρχουν...

Κλειδωμένο... wi-fi;;; Ετσι θα σπάσεις ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που υπάρχουν...

Πως θα σας φαινόταν αν ανοίγοντας απλά μία εφαρμογή βλέπατε τους κωδικούς του WiFi από τα μαγαζιά και όχι μόνο που υπάρχουν γύρω σας;
 

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Έγραψαν SOS στην άμμο και σώθηκαν!

 
Έγραψαν SOS στην άμμο και σώθηκαν!
 

Λύση βγαλμένη από... ταινία για ναυαγούς στην Αυστραλία - Δείτε τις φωτογραφίες

Παρά τις απαξιωτικές αντιδράσεις των θεατών στις ταινίες που οι πρωταγωνιστές ναυαγούν σε ένα νησί και σώζονται χάρη στο μήνυμα «SOS» που γράφουν στην άμμο, ακριβώς έτσι σώθηκαν στην πραγματικότητα πέντε ναυαγοί στην Αυστραλία!

Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες παγιδεύτηκαν για εννέα ώρες σε ένα μικροσκοπικό νησί στα ανοιχτά του Queensland όταν η άγκυρα του σκάφους τους έσπασε με αποτέλεσμα να αποκλειστούν εκεί.
 

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Πριμ από τον Σαββίδη

 
Πριμ από τον Σαββίδη
 

Ένα εκατομμύριο ευρώ σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου αν κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο


Έναν ακόμη λόγο έχουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν το Κύπελλο στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόθυμος να μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε περίπτωση που ο «Δικεφάλος του Βορρά» κατακτήσει το τρόπαιο στο παιχνίδι του Σαββάτου.
 


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος για να προσφέρει πριμ στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Φυσικά, το ποσό που θα μοιραστούν θα είναι σαφώς μικρότερο.

<< ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ >> ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η πόλη-φάντασμα της κινεζικής άνθισης

 
Η πόλη-φάντασμα της κινεζικής άνθισης
 

Επαύλεις μένουν άδειες, πόλεις μένουν έρημες

Οι ντόπιοι την αποκαλούν «Πόλη των Νεκρών» και όχι άδικα. Πρόκειται για μια περιοχή- φάντασμα χωρίς κατοίκους στην κινεζική πόλη Beihai. Περισσότερες από εκατό επαύλεις, που χτίστηκαν πριν από έξι χρόνια για τους κατοίκους της πόλης, παραμένουν άδειες δημιουργώντας ένα σκηνικό απόλυτης εγκατάλειψης.

Οι βίλες χτίστηκαν για να στεγάσουν την ανερχόμενη τάξη των πλουσίων της πόλης που, όπως ήλπιζαν, θα επένδυαν στο real estate και θα ενδιαφέρονταν για τις κατοικίες αυτές, πολλές από τις οποίες αποτιμώνται σε περίπου 350.000 ευρώ.
 


Οι Κινέζοι πολίτες, σημειώνει η Daily Mail, δεν επιτρέπεται να επενδύουν στο εξωτερικό κι έτσι υπήρξε μια «έκρηξη» στην αγορά κατοικιών καθώς οι εύποροι Κινέζοι αναζητούσαν επενδύσεις για τον πλούτο τους.
 

ΧΟΡΟΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Ο έναστρος ουρανός στο φακό

 
Ο έναστρος ουρανός στο φακό
 

Θεαματικές λήψεις - Δείτε τις φωτογραφίες

Τον πίνακα «Έναστρη νύχτα» του Βίνσεντ Βαν Γκογκ θυμίζουν οι φωτογραφίες του Justin Ng, που αιχμαλωτίζει στο φακό του τον ουρανό όπως σπάνια μπορεί κανείς να δει από μία πόλη 5 εκατομμυρίων κατοίκων.

Ο φωτογράφος αφιερώνει πάνω από δύο ώρες σε κάθε λήψη φωτογραφίζοντας την κίνηση χιλιάδων αστεριών, με θεαματικά αποτελέσματα.

Οι εικόνες της πορείας των αστεριών δεν είναι σπάνιες αλλά ο 36χρονος επεξεργάζεται ψηφιακά τις φωτογραφίες του- τις οποίες τραβά στη Σιγκαπούρη- και συνδυάζει πολλές μεταξύ τους για να συνθέσει το τελικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
 


«Πολλοί δεν πιστεύουν πως είναι δυνατόν τέτοιες εντυπωσιακές φωτογραφίες να τραβηχτούν στην Σιγκαπούρη, λόγω της φωτορύπανσης», λέει ο ίδιος στη Daily Mail.

«Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο καλλιτέχνη και όχι δημοσιογράφο κι έτσι περνώ πολλές φωτογραφίες μου από το Photoshop», εξηγεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΛΑΒΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε το ηφαίστειο που βγάζει μπλέ...λάβα! Που βρίσκεται και γιατί συμβαίνει αυτό;;; (PHOTOS & VIDEO)

Είναι ενεργό και είναι μπλε. Το ορυχείο θείου Kawah Ijen που αποτελεί μέρος του ηφαιστείου Ijen στην Ινδονησία, εκτοξεύει μπλε λάβα.

 

ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

Αυτό είναι το φρούτο που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό είναι το φρούτο που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!
 
Εξωτερικά μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο φρούτο, όμως κρύβει κάτι πολύ σημαντικό.
 
Μοιάζει με φραγκοσυκιά, ωστόσο στη γεύση του είναι σαν βραστή πατάτα ή ψωμί, ιδιότητα από την οποία πήρε και το όνομά του.
 
Το αρτόδεντρο (επίσης γνωστό ως «ούλου») το βρίσκει κανείς στη Χαβάη, στη Σαμόα ή την Καραϊβική, και έχει μεγάλη διατροφική αξία.