Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

THE BEST ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Η βράβευση του καλύτερου τερματοφύλακα

Η βράβευση του καλύτερου τερματοφύλακα

Και συνεχίζει να αποκρούει...

Ο Σκοτ Στέρλινγκ είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που στην
ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι δεν είδε ούτε μία φορά την μπάλα στα δίχτυα του. 
Μάλιστα έκανε όλες τις αποκρούσεις με το κεφάλι. 
Προτού περάσουμε στο βίντεο με την βράβευση του, 
ας θυμηθούμε την συγκλονιστική του εμφάνιση:


AUTO BEST 2015

«Αυτοκίνητο του 2015» για την Ελλάδα το νέο Corsa

Το μοντέλο απέσπασε και την ευρωπαϊκή διάκριση «AutoBest 2015»



Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό της Ευρώπης, και την ελληνική παρουσίασή του στη Σαντορίνη, το νέο Corsa κέρδισε ταυτόχρονα δύο διακρίσεις, μία ευρωπαϊκή και μία ελληνική!

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό «AutoBest 2015» και το «Αυτοκίνητο του 2015» για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GM Hellas, Γιάννης Πασσάδης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνάμα πολύ περήφανοι και για τους δύο τίτλους, αλλά πολύ περισσότερο για το βραβείο που κερδίσαμε εδώ στην Ελλάδα, το "Αυτοκίνητο του 2015"». 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ


Το ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ!! Αυτά είναι τα πιο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ χριστουγεννιάτικα δώρα!! - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ τι ζήτησαν και πόσο ΚΟΣΤΙΣΑΝ!! (PHOTOS)

Μέρες γιορτών, μέρες δώρων και μέρες... πονοκεφάλου. Μπορεί στο δώρο να έχει μεγαλύτερη σημασία η κίνηση, κατά το κοινώς λεγόμενο, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεθεί το κατάλληλο και μάλιστα εντός ενός συγκεκριμένου μπάτζετ. 
Υπάρχουν όμως και χειρότερα.
Να πρέπει για παράδειγμα να βρει κάποιος δώρο για έναν εκατομμυριούχο. Πιο απλά, για κάποιον που τα έχει όλα. Το Business Insider έσπευσε να βγάλει αυτούς τους... άμοιρους από τη δύσκολη θέση, προτείνοντας δέκα εξωφρενικά δώρα που είναι αποκλειστικά και μόνο για προνομιούχους.
Γεύμα με τον Δαλάι Λάμα στο σπίτι του
Τιμή: 15.000 δολάρια

Η εταιρεία Remote Lands διοργανώνει ένα ταξίδι για εσάς ώστε να γευματίσετε με τον Δαλάι Λάμα στην ιδιωτική του κατοικία στο Θιβέτ. Το ταξίδι περιλαμβάνει συνάντηση με μοναχούς, βόλτα στη Βιβλιοθήκη Θιβετιανών έργων και συνάντηση με ιερείς μαντείου.

ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ

18-12-14



Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας 
ήταν κατώτερο των προσδοκιών της κυβέρνησης 
και έτσι η προσφυγή σε πρόωρες κάλπες έγινε ακόμα πιο πιθανή.

Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, δεκάδες βουλευτές γνωρίζουν 
πως από τις 29 Δεκεμβρίου ενδεχομένως να πάψουν πλέον 
να είναι βουλευτές και έτσι τρέχουν να καταθέτουν τροπολογίες.

ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι πιο απομακρυσμένοι προορισμοί του κόσμου



Τοπία μοναδικής ομορφιάς


Είναι στιγμές που όλοι μας θέλουμε να ξεφύγουμε από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ταξιδέψουμε κάπου μακριά, για να καθαρίσει το μυαλό μας.

Αναζητήστε αυτούς τους μακρινούς προορισμούς που θα σας εγγυηθούν την απόλυτη μοναξιά, σε μέρη απομακρυσμένα, με μοναδικής ομορφιάς τοπία.


Νησί του Πάσχα, Χιλή



Το μυστηριώδες και άκρως ενδιαφέρον Νησί του Πάσχα περιβάλλεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Διάσημο για τα πάνω από 800 μεγαλοπρεπή αγάλματα, γνωστά ως Moai, το νησί του Πάσχα είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα κατοικημένα νησιά στον κόσμο. Περάστε το χρόνο σας εξερευνώντας τη συναρπαστική ιστορία του νησιού, σε ένα θαυμάσια απομονωμένο περιβάλλον.