Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Ο ΣΕΒ κατηγορεί τον Λοβέρδο γιατί... φτήνυναν τα φάρμακα!


Το παιχνίδι των φαρμακοβιομηχάνων παίζει ο ΣΕΒ, κατηγορώντας τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο ότι πλήττει τη βιομηχανία φαρμάκου, γιατί με τη νέα κοστολόγηση, έπεσαν οι τιμές!
Σαν πολύ θράσος να έχουμε...!

ΜΠΡΑΒΟ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Προφυλακιστέοι οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ

Ομολόγησε ο ένας ενώπιον της ανακρίτριας...

Ομολόγησε ότι έχει δωροδοκηθεί ο ένας από τους τρεις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, που καταγγέλθηκαν από επιχειρηματία για χρηματισμό και πήραν...
το δρόμο για την φυλακή, μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον της Ειδικής Ανακρίτριας.

Οι τρεις κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος, για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση από δράστη που έχει την ιδιότητα του υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών, κρίθηκαν αργά το απόγευμα από ανακρίτρια και Εισαγγελέα προφυλακιστέοι.

Ο ένας από τους τρεις, ο Δημήτρης Μαλιάγκας, φέρεται να αποδέχθηκε κατά την απολογία του, ότι έχει χρηματιστεί, γεγονός που φαίνεται να επέδρασε στην τελική κρίση για το θέμα της προσωρινής κράτησης και των τριών κατηγορουμένων.

Οι επ' αυτοφώρω συλληφθέντες, αρχικά είχαν κοινή υπερασπιστική γραμμή και μάλιστα φέρονται να υποστήριζαν πως οι ίδιοι ήταν θύματα του επιχειρηματία προκειμένου να εκμεταλλευτεί το καθεστώς καθορισμένης χρονικά φορολογικής ασυλίας, που παρέχει ο νόμος σε περιπτώσεις καταγγελίας διαφθοράς υπαλλήλων.

Ωστόσο, εντός του ανακριτικού γραφείου, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, φαίνεται πως ο κατηγορούμενος αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και να "μιλήσει".

Οι Δημήτρης Μαλιάγκας, Γιώργος Τσικνάκης και Κωνσταντίνος Σερλής συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω με προσημειωμένα χρήματα, που μόλις είχαν πάρει από επιχειρηματία ο οποίος κατήγγειλε ότι του ζήτησαν 1000 ευρώ για να μην βεβαιώσουν μεγάλες παραβάσεις.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ