Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ALL I WANT FOR CHRISTMAS - MARIAN CAREY



ΤΙ ΕΥΧΕΤΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ! Τι ζητάει ο Λιάπης για τα Χριστούγεννα;;;
Δείτε το VIDEO που έχει ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ το διαδίκτυο!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ! Τι ζητάει ο Λιάπης για τα Χριστούγεννα;;; Δείτε το VIDEO που έχει ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ το διαδίκτυο! (VIDEO)
 
Είναι χιουμοριστικό αλλά πολύ καλό
.Ο Μιχάλης Λιαπης κάτω από το δέντρο ζητάει αυτά που θέλει για τα Χριστούγεννα (μια παρωδία εμπνευσμένη από τη φετινή διαφήμιση των jumbo).
Προκαλεί πολύ γέλιο γι' αυτό δείτε το:
 

ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Μπάνσκο: Αξίζει τελικά ή όχι; (video)
 
Μπανσκο: Αξιζει τελικα η οχι; (video)

Η Τίτη Βελοπούλου επισκέπτεται το πολυσυζητημένο Μπάνσκο, κάνει σκι και ανακαλύπτει γιατί όλοι μιλάνε γι'αυτό.

Φέτος στις γιορτές αποφάσισα να επισκεφθώ το Μπάνσκο, για να διαπιστώσω, επιτέλους, τι είναι αυτό που το έχει αναδείξει στον υπ' αριθμόν 1 χιονοδρομικό προορισμό της Βουλγαρίας, αλλά και σε έναν από τους πιο δημοφιλείς για εμάς τους Έλληνες. Έζησα μοναδικές καταστάσεις, έκανα απίθανο σκι, βίωσα διάφορα απρόοπτα, απέκτησα σημαντικές πληροφορίες και σας παρουσιάζω βήμα βήμα όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτό το ανερχόμενο χειμερινό θέρετρο... Aκολουθήστε με..
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Για να οργανώσετε μια απόδραση στο Μπάνκσο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Φανταστείτε ότι εγώ το αποφάσισα την προηγούμενη μέρα! Το μόνο που είχα να κάνω, ήταν να κλείσω το ξενοδοχείο. Σε ό,τι αφορά την επιλογή του τελευταίου, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή -θα καταλάβετε παρακάτω τι ακριβώς εννοώ... Καθώς είχα ακούσει διάφορα για τα δήθεν βουλγαρικά τετράστερα και θέλοντας ταυτόχρονα να αποφύγω το Kempinski, το πρώτο πεντάστερο της περιοχής (μιας και τις μέρες των εορτών το δωμάτιο κόστιζε ?350 το βράδυ -τώρα θα το βρείτε γύρω στα ?190), επέλεξα τελικά το Premier Mountain Luxury Resort (?110 το βράδυ με πρωινό, www.banskohotelpremier.com). Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο (άνοιξε μόλις πέρσι), πολυτελές ελληνικό ξενοδοχείο, που ήδη έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Έκανα, λοιπόν, την κράτηση τηλεφωνικώς (το γραφείο τους είναι στη Θεσσαλονίκη) και ήμουν έτοιμη για το ταξίδι μου!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ



ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ

Πόσα τριαντάφυλλα στέλνουμε ανάλογα με τη περίσταση;

Δημοσιευμένη  εικόνα



Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε στείλει τριαντάφυλλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα είτε για να ευχηθείτε, είτε για ευχαριστώ ή για λόγους αγάπης!



Είναι πολύ πιθανό όμως να μη ξέρετε τι συμβολίζει ο αριθμός λουλουδιών που στέλνουμε!
Όταν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα από τριαντάφυλλα δεν είναι αρκετό για να εκφράσει τις εσωτερικές σας σκέψεις, μπορείτε να μεταδώσετε το μήνυμά σας μέσα από τον αριθμό των στελεχών.
Για παράδειγμα, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα λέει "είστε για πάντα νέα και όμορφη", ενώ ένα τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια λέει "αγάπη εκ πρώτης όψεως".
Ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα για να μάθετε πώς οι διαφορετικοί αριθμοί των στελεχών μπορούν να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μηνύματα αγάπης.


A CHRISTMAS CAROL (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ )

Ίσως η καλύτερη μεταφορά στον κόσμο του Κινηματογράφου της κλασικής ιστορίας του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ...

Μια ερμηνεία σταθμός από τον μεγάλο Ηθοποιό GEORGE C. SKOTT, ο οποίος κυριολεκτικά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στα όρια της ιστορίας γράφοντας εποχή.....!

Μάλιστα αν αναρωτηθεί κανείς πόσοι και πόσοι εντελώς ανύπαρκτοι υποκριτικά "ηθοποιοί" έχουν τιμηθεί με ανάλογα κινηματογραφικά στημένα βραβεία, τότε συμπεραίνεις άνετα πως μορφές σαν τον GEORGE C. SKOTT κοσμούν τον κόσμο της 7ης τέχνης.
ακολουθούμε τον ΣΤΥΓΝΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟ EBENEZER SCROODGE, να βιώνει το μαρτύριο-δοκιμασία των ΤΡΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στην εξαγνιστική πορεία του και στην κάθαρσή του για να νιώσει και να μετατραπεί πάλι σε ΑΝΘΡΩΠΟ, με ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, με ΑΞΙΕΣ, με ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ για τα όσα τεκταίνονται γύρω του.
Ο Ίδιος ο EBENEZER SCROODGE αντιλαμβάνεται τον σάπιο κόσμο του και τις χρεοκοπημένες του αξίες και ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ για ΛΥΠΗΣΗ και ΟΙΚΤΟ. Μετανοιωμένος ζητάει όλα αυτά να μην γίνουν πραγματικότητα και ως εκ θαυμάτος ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ τον βρίσκει στο κρεβάτι του έχοντας ξυπνήσει απ τον εφιάλτη και τη δοκιμασία.
Ο SCROODGE είναι πια άλλος άνθρωπος, ζεστός, ήρεμος, γαλήνιος, φιλικός, γλυκός και τρυφερός, έτοιμος πια να μοιραστεί τα πλούτη του και την ισχύ του με τους ανθρώπους που πονούν και υποφέρουν.
Το ΠΝΕΥΜΑ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ έχει κάνει το δικό του ΘΑΥΜΑ....