Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

Οι πρώτες υπόγειες πόλεις του 2012

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η «Ημέρα της Κρίσης», όταν θα σκοτεινιάσουν οι ουρανοί και ο Ήλιος θα βγαίνει από την δύση αντί για την ανατολή, κατά την άποψη μερικών συνομοσιολόγων πλησιάζει.


Προκειμένου να προστατευτεί κανείς από τα δεινά που θα φέρει η επόμενη χρονιά, μια εταιρεία από την Καλιφόρνια (Vivos) οραματίστηκε και σχεδίασε το τέλειο καταφύγιο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος της γης.

Με σύνθημα "δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά μπορείς να προετοιμαστείς" οι υπεύθυνοι της εταιρίας ετοιμάζονται να δημιουργήσουν υπόγειες "πόλεις" κάτω από τη γη των ΗΠΑ. Τα ιδιωτικά καταφύγια σωτηρίας μπορούν να φιλοξενήσουν εσάς, την οικογένεια σας αλλά και 4000 χιλιάδες ακόμη άτομα, σε ένα λαβύρινθο που αποτελείται από 20 υπόγειους θαλάμους, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους.

Κι αν ακούγοντας "υπόγειο καταφύγιο" φανταστήκατε υγρές, ανήλιαγες στοές, τότε μια ματιά στη φωτογραφία (κλικ για μεγέθυνση) αλλά και στα τα βίντεο που ακολουθούν, θα σας διαψεύσουν! Η εταιρεία πάντως ισχυρίζεται πως οι κατασκευές τους είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δεν σχετίζεται με θρησκευτικές σέχτες παρά μόνο στο εμπορικό συμφέρον (!!).

Το κόστος κατασκευής του κάθε καταφυγίου φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και θα παρέχει στην υπόγεια κοινωνία το δικό της σταθμό παραγωγής ενέργειας, πηγάδια ύδρευσης, συστήματα φιλτραρίσματος νερού και αέρος, βιολογικό καθαρισμό, προμήθειες τροφής για έναν χρόνο, συστήματα ασφαλείας και ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο!

Η ιδέα αυτή του ιδιωτικού καταφυγίου που φτιάχτηκε για να προστατέψει τους λίγους και εκλεκτούς, την ελίτ μιας κοινωνίας, μοιάζει να βγαίνει από ένα επιστημονικό σενάριο φαντασίας: " κάπου στο μακρινό 2040, όταν όλα πλέον πάνω στην επιφάνεια της ζωής είναι μολυσμένα και σαθρά. Η ζωή κινείται κάτω από το έδαφος σε σκοτεινούς διαδρόμους όπου επικρατεί ο νόμος των όπλων. Μια ιδιωτική όμως εταιρεία έρχεται να σώσει την ανθρωπότητα, αφού προσφέρει την δυνατότητα καταυλισμού, αναπαραγωγής και προστασίας μέσα σε ένα καταφύγιο".

Κι όμως αυτή τη φορά το σενάριο είναι πέρα για πέρα αληθινό- ως προς το τελευταίο σκέλος του! Αν λοιπόν είστε από εκείνους που ανησυχούν και πραγματικά είναι «κολλημένοι» στο ρολόι που μετράει αντίστροφα πια για τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, τότε κλείστε θέση στο καταφύγιο αυτό για να διασφαλίσετε την παρουσία σας εκεί!


ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ηλιακή έκρηξη επηρεάζει τη Γη


Διαβάστε για την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία που εκτοξεύτηκε αιφνιδιαστικά με κατεύθυνση τη Γη

Η πιο ισχυρή ηλιακή έκρηξη από το 2005 έχει ξεκινήσει να πλήττει την Γη, βομβαρδίζοντας τον πλανήτη μας με μαγνητικά σωματίδια που είναι δυνατόν να προκαλέσουν διαταραχές στις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές.

Η έκρηξη, που ξεκίνησε σε σημείο κοντά στο κέντρο του Ηλίου, θα εξακοντίζει σωματίδια πρωτονίων προς τον πλανήτη μας έως την Τετάρτη, προειδοποίησε η Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ).
"Η έκρηξη από μόνη της δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό, αλλά εξαπολύει στο διάστημα μία τεράστια μαγνητικής φόρτισης μάζα πλάσματος με την τρομακτική ταχύτητα των 6,4 εκατ. χλμ/ ώρα", τονίζει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νταγκ Μπίσεκερ, φυσικός στο Διαστημικό Κέντρο Μετεωρολογικών Προβλέψεων της NASA.
Η γεωμαγνητική καταιγίδα που θα προκληθεί από τον Ήλιο ναι μεν θα είναι η εντονότερη από το 2005, αλλά είναι διαβαθμισμένη μόλις στο επίπεδο 3 της 5βαθμης κλίμακας, τόνισε ο ίδιος. Συνεπώς, καίτοι χαρακτηρίζεται ως «δυνατή», δεν θεωρείται σφοδρή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΝΟΑΑ, ένα φαινόμενο κατηγορίας 3 μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στα πληροφοριακά συστήματα που έχουν τοποθετηθεί σε δορυφόρους, όπως και στις ραδιοεπικοινωνίες στο επίπεδο των πόλων. Η εναέρια κυκλοφορία, οι πετρελαϊκές εξέδρες και οι εξερευνητικές ομάδες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιες ενοχλήσεις σε διάφορες περιοχές.
"Δεν αναμένουμε κάποιον μεγαλύτερο αντίκτυπο από ένα συμβάν τέτοιου τύπου", τονίζει ο Μπίσεκερ.
Ο ίδιος εξήγησε πως οι κάτοικοι της Ευρώπης και της Ασίας θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν αύριο το βράδυ κάποιο έξοχο βόρειο σέλας.

ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Τώρα αρνούνται αυτό που ψήφισαν! - Δηλώσεις που προκαλούν οργή από κορυφαίους υπουργούς


- Χρυσοχοϊδης: "Δεν διάβασα το Μνημόνιο"
- Κατσέλη: "Εγώ προσωπικά το διάβασα για 3 ώρες ένα Σάββατο πρωί"
- Δηλαδή τα πιο σκληρά μέτρα των τελευταίων χρόνων ψηφίστηκαν από ανθρώπους που δεν ήξεραν τι ψήφιζαν;

ΚΑΥΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Τα πιο sexy τατουάζ στα πιο διάσημα καυτά κορμιά!(PHOTOS)


Γιατί πολλά είναι τα καλλίγραμμα κορμιά του Hollywood ...

τα οποία χαράχτηκαν με κάποια αφιέρωση, ή κάποιο σχεδιάκι που σε προκαλεί ειδικά στο σημείο που έχει γίνει..

Δείτε τα 10 πιο καυτά και sexy διάσημα τατουάζ στα σημεία που προκαλούν..

Katie Price

Anastacia

Angelina Jolie

Brooke Hogan

Eve

Lady Gaga

Eva Longoria

Jessica Alba

Larissa Riquelme

Megan Fox