Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Καρατζαφέρης: «Για τα σοβαρά, μιλούσα με τη γυναίκα του Ανατολάκη»

23/05/2012
 
Καρατζαφέρης: «Για τα σοβαρά, μιλούσα με τη γυναίκα του Ανατολάκη»
Ο Καρατζαφέρης ευρισκόμενος πια σε απελπισία δήλωσε ότι
το μοναδικό προσόν του Ανατολάκη είναι τα πόδια του και για τα σοβαρά θέματα μιλούσε κατευθείαν με τη γυναίκα του Ανατολάκη. Και συνέχισε θέλοντας να τον μειώσει λέγοντας «μαθαίνω ότι προορίζεται για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας»!
Ας τα σκεφτόταν αυτά πριν καλέσει τον Ανατολάκη να πολιτευτεί, όπως πρόσφατα έκανε και με τον γιο της Βουγιουκλάκη. Όλα εδώ πληρώνονται

ΝΕΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Η Θεσσαλονίκη ξαναχτίζει τον Λευκό Πύργο και πάει κατευθείαν για... Γκίνες!

Η Θεσσαλονίκη ξαναχτίζει τον Λευκό Πύργο και πάει κατευθείαν για... Γκίνες!
Eνας δεύτερος Λευκός Πύργος θα «ξεφυτρώσει» στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 31 Μαΐου,
όχι όμως σαν τον ήδη υπάρχον, αφού ο... νέος θα είναι κατασκευασμένος από χάρτινα νούφαρα με τη μέθοδο οριγκάμι. Στόχος; Το ρεκόρ Γκίνες!

Η εικόνα του συμβόλου της Θεσσαλονίκης θα δημιουργηθεί σε 400 τ.μ., με 40.000 χάρτινα νούφαρα, την Πέμπτη 31 Μαΐου, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Οπως εξήγησε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Πασχαλίδου «στόχος μας είναι να περάσουν από την πλατεία Αριστοτέλους 40.000 άνθρωποι και να τοποθετήσουν το δικό τους νούφαρο- οριγκάμι, ώστε να σχηματιστεί η εικόνα του Λευκού Πύργου. Θέλουμε να μπούμε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, με τη συμμετοχή των δημοτών». 

Το ρεκόρ αυτή τη στιγμή το κατέχει το Χονγκ Κονγκ με εικόνα που σχηματίστηκε σε 320τμ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος, όσοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να συνδράμουν οικονομικά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου». Πρόκειται για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

Η τεχνική του οριγκάμι ξεκίνησε στην Ιαπωνία το 794 μ.Χ., εξελίσσεται μέχρι σήμερα και, μάλιστα, διδάσκεται ως μάθημα στα σχολεία. Είναι μία εικαστική τέχνη, αλλά ταυτόχρονα και τρόπος.