Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ

Mαζεύουν τρόφιμα για τη μητέρα του Στουρνάρα!



Μια απίστευτη πρωτοβουλία πήρε ομάδα επαγγελματιών στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να στηρίξει την... μητέρα του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αποκάλυψε στην τηλεόραση ότι «περνάει δύσκολα».
Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού. Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.
Σύμφωνα με το irakliolive.gr την Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο Υπουργείο Οικονομικών και μαζί του μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες να τα βγάλουν πέρα με τους φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις που συχνά πυκνά αποφασίζει ο «κανακάρης»της.

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Ποιος είναι τελικά ο κ. Στουρνάρας;
Από το 1986 «φυτευτός» σε κρατικοδίαιτες θέσεις...

Φωτογραφία για Ποιος είναι τελικά ο κ. Στουρνάρας; Από το 1986 «φυτευτός» σε κρατικοδίαιτες θέσεις...

Ποιος είναι τελικά ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, το αγαπημένο «παιδί» της τρόικας και του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο επενδύει το δικό του «Success Story» πάνω στους εικονικούς δείκτες αντιμετωπίζοντας με φρικτή ψυχρότητα τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα; «Είναι κάποιος άμεμπτος, κάποιος που “προσγειώθηκε” τώρα τελευταία στη χώρα και ό,τι και αν λέει, όσο και αν μας φαίνεται ψυχρός, άνθρωπος “χωρίς αίμα”, έχει όραμα και θα σώσει τη χώρα», θα μπορούσε να πει κάποιος καλοπροαίρετος εάν έβλεπε τον υπουργό να μιλά περί οικονομικών θεωριών, παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος. Αμ… δε, όμως.

Ποιος είσαι Γιάννη;

Ο αγαπημένος της τρόικας, ο καθηγητής, ο άνθρωπος που:χαρακτηρίζει «λάθος» οποιαδήποτε άλλη άποψη βρίσκεται κριτικά απέναντι στις δικές του θέσεις θυμίζοντας άτομο με «ακανθώδη» πολιτική αβελτηρία και εγωισμό,ο υπουργός με την… αγγλοσαξονική παιδεία που χαρακτήρισε στην τελευταία συνέντευξη του «αστείους και άξιους της τύχης τους» δύο νέους ανθρώπους, ένα ζευγάρι που βρέθηκαν μέσα σε μια μέρα άνεργοι και οι οποίοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε έκτρωση επειδή δεν είχαν ούτε οι ίδιοι να φάνε,το τοποθετημένο και όχι εκλεγμένο κυβερνητικό στέλεχος το οποίο όταν ρωτήθηκε για τιςγερμανικές αποζημιώσεις, τα δάνεια και τις ελληνικές διεκδικήσεις, είχε το θράσος να κάνει λόγο για «ιστορία του χθες» και ότι ο ίδιος κοιτά μπροστά,ο πρώτος υπουργός που απροκάλυπτα σε τηλεοπτική εκπομπή τα βάζει με ανέργους για χάρη των τραπεζιτών δηλώνοντας αγανακτισμένος (!) από το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία επέτρεπε να γίνονται «αγωγές κατά τραπεζιτών»,Ο υπουργός που… τώρα ψάχνει νομικές ρυθμίσεις για να επιτευχθεί ο έλεγχος της «καταραμένης» λίστας Λαγκάρντ με τους χιλιάδες υπόπτους για φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατ
. ευρώ που παραμένουν ανέλεγκτοι ουσιαστικά.

Αυτός ο άνθρωπος… αυτός… δεν είναι κάποιος που «έπεσε από τον ουρανό» στην Ελλάδα για να σώσει τη χώρα. Αποτελεί σημαντικό κομμάτι του σάπιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος, το οποίο τώρα δήθεν μέμφεται, τα τελευταία… 27 χρόνια!

Ο κ. Στουρνάρας που από τη θέση του υπουργού, πλέον, «κατακεραυνώνει» τις πολιτικές που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί ένας από τα πρόσωπα που διαχρονικά τις υλοποιούσε. Και μάλιστα από δημόσιες ή δημόσιου ενδιαφέροντος θέσεις, με παχυλές αμοιβές και σημαντική εξουσία.

«Πού ήσουν πριν την κρίση Γιάννη»;Για να σχηματίσει κάποιος εικόνα για το προφίλ του υπουργού «χωρίς αίμα», για το κατά πόσο ήταν απέναντι στο σύστημα της Μεταπολίτευσης και για το «τι επιδιώκει» από τη θέση του «αγαπημένου παιδού» των Βρυξελλών, αρκεί να κοιτάξει ορισμένα από τα βασικά σημεία του βιογραφικού του:

Η αρχή

- Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 1956.

- Τελείωσε το Δημόσιο Γυμνάσιο Φιλοθέης το 1974 και αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1978.

- Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης από το οποίο απέκτησε Master και Διδακτορικό (MPhil 1980, DPhil 1982) με ειδικότητα στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική.


- Στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εργάστηκε από το 1981 έως το 1985 ως Research Fellow και Lecturer στο Κολλέγιο St. Catherine΄s.

Μια κρατικοδίαιτη καριέρα βασισμένη – 8 τοποθετήσεις (μαζί με την υπουργοποίηση) σε θέσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα

- Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (1986-1989)

- Ανάλογο ρόλο είχε στη συνέχεια, όχι στον ιδιωτικό τομέα, αλλά στην Τράπεζα της Ελλάδος (1989-1994).

- Την ίδια περίοδο εκπροσωπούσε την ΤτΕ ως αναπληρωματικό μέλος στις Συνόδους των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Από το 1989 άρχισε να διδάσκει και στο… Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Ξανά στο βαρύ «στίβο του δημόσιου τομέα», ο κ. Στουρνάρας από το 1994 έως τον Ιούλιο του 2000 ήτανΠρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι από το ρόλο αυτό είχε λόγο και ρόλο στο σχεδιασμό της μακροοικονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής

- Από το 1994 έως το 1997, συνεχίζοντας τον αγώνα του «στο στίβο του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα» τοποθετήθηκε Αντιπρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ).

- Μετά, τοποθετήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους(1998 έως τον Ιούλιο 2000).

- Από το 2000 μέχρι το 2004 ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας (μια ακόμη τοποθέτηση με πολιτική απόφαση) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

- Από το 2005 μέχρι τον Αύγουστο του 2008 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακής.

- Πριν τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού Οικονομικών ήταν γενικός διευθυντής του (Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.

ΠΗΓΗ: neakeratsiniou.blogspot.gr

ΓΙΑΛΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Τα καλύτερα γυαλιά του κόσμου...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο τύπος που έχει φτιάξει αυτό το βίντεο έχει χάσει τρελά λεφτά...
Οι περισσότεροι θέλουν να τα αγοράσουν (για να βλέπουν τους διπλανούς και κυρίως τις διπλανές τους μόνο με εσώρουχα) όμως τα Best Glasses in the world δεν εχουν κυκλοφορίση ακόμα στην αγορά...
 
ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Οι Τροφές Της Αντιγήρανσης

Οι τροφές της αντιγήρανσης
Φυσικό «μπότοξ» χωρίς κόστος με τα όπλα της φύσης.
Ανακαλύψτε πώς το αβοκάντο, ο σολομός και άλλες τροφές και θρεπτικά στοιχεία βελτιώνουν την όψη του δέρματός σας χωρίς να χρειαστείτε να περάσετε το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού!
 
  • Τα αβοκάντο δεν είναι μόνο για φαγητό
Είναι μια καλή πηγή βιοτίνης, που αποτρέπει το ξηρό δέρμα και τα εύθραυστα μαλλιά και νύχια. Φτιάξτε μια ενυδατική μάσκα με αβοκάντο: αφαίρεσε το κουκούτσι, χτύπησε στο μίξερ τη σάρκα και απλώστε τη στο δέρμα σας. Το έλαιο λειτουργεί ως μαλακτικό, ενώ περιέχει και ωφέλιμη βιταμίνη Ε.
 
  • Πιείτε πράσινο για υγιές δέρμα
Το πράσινο τσάι βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα ροφήματα που κάνουν καλό στο δέρμα, χάρη στην εντυπωσιακή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες. Προσπαθήστε να πίνετε τέσσερα φλιτζάνια στη διάρκεια της ημέρας.
 
  • Φάτε ντομάτες για αντιγήρανση
Εκτός του ότι αποτελεί εξαιρετική πηγή του αντιοξειδωτικού λυκοπένιου, η ντομάτα θεωρείται φρούτο πλούσιο σε καροτενοειδή. Αυτά τα θρεπτικά στοιχεία ενδέχεται να επιβραδύνουν την κυτταρική βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες και να καθυστερούν τη γήρανση
.
  • Βάλτε το ρόδι στην καθημερινότητά σας
Όταν απλώνεται τοπικά, αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά φρούτο, βοηθά το δέρμα να συνθέσει περισσότερο κολλαγόνο, ενώ επιταχύνει την επανόρθωσή του.
 
  • Δοκιμάστε καρύδια για νεανικό δέρμα
Θέλετε να προσθέσετε λιπαρά οξέα Ω3 στη διατροφή σας αλλά δεν είστε λάτρεις του ψαριού; Τα καρύδια είναι μια πλούσια πηγή σε Ω3, τα οποία χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά και κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο απαλό και νεανικό.
 
  • Επιβραδύνετε τη γήρανση με σολομό
Περιέχει ασταξανθίνη, ένα καροτενοειδές που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Πηγή: omorfamystika.gr


Διαβάστε περισσότερα: RC-CAFE http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz2hKC0kUFM

31 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ-ΠΑΡΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Tα 28 νέα μέτρα σοκ της Τρόικας. Διάβασε τι σε περιμένει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Να τί ζητάει η Τρόικα για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για 28 σκληρά μέτρα που έρχονται να αποτελειώσουν τους πολίτες σε ένα ήδη καθημαγμένο τοπίο. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε...

1. Ο μισθός να καθορίζεται με Υπουργική απόφαση και όχι με νόμο !

2. Περικοπή στις επικουρικές συντάξεις.

3.Αμεση ρύθμιση του προβλήματος των ελλειμμάτων των Ταμείων

4.Αμεση ένταξη των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο.

5.Αύξηση της φορολογίας μέσω του νέου φορολογικού νόμου , αφού η πλήρης κατάργηση του αφορολογήτου θα συνοδευτεί με αύξηση προκαταβολής φόρου και αυξημένους συντελεστές.

6.Διατήρηση του φόρου ακινήτων μέσω ΔΕΗ, ή νέος νόμος για φορολογία ακινήτων που να φέρει 3,2 δις στα κράτος.

7. Μείωση των κοινωνικών παροχών σε φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις.

8. Κλείσιμο ΔΕΚΟ που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αυτοτελώς.

9. Περιορισμός του αριθμού των νοσοκομείων –σχολείων και εφοριών

10. Αυτόματη επιβολή φορολογίας εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα εσόδων.

11. Άμεση αύξηση του ΦΠΑ σε φως νερό τηλέφωνο , στην περίπτωση που μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση.

12. Αύξηση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ.

13. Αύξηση της τιμής των εισιτηρίων 25%.
14. Αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.
15. Ένταξη των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο.
16. Άμεση απομάκρυνση 12.500 δημοσίων υπαλλήλων έως το τέλος του 2014.

17. Περικοπή των δαπανών σε Δήμους και Κοινότητες, με ταυτόχρονη μείωση των δαοανών τους ιδίως σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς..

18..Αρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας άμεσα.

19. Αύξηση ορίου απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Σκληρό το μέτρο και ιδιαίτερα δυσχερές για την Ελληνική Κοινωνία.

20.Αμεση δημιουργία του Περιουσιολογίου για εντοπισμό της περιουσίας όλων και αύξηση φόρων.

21. .Να επεκταθεί έως τα 500 εύρο μεικτά η μείωση των μισθών, αφού έχουν διανυθεί μόνο τα 2/3 του δρόμου....

22. Να χορηγούνται συντάξεις στα 48% του τελικού μισθού και όχι στο 60% που θα ισχύει από το 2015.

23. Αν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή να παραμείνει ως έχει στο διηνεκές η Εισφορά Αλληλεγγύης
24. Θα καταστεί σκληρότερη η φορολογία των ακινήτων.
25. Να περικοπεί κάθε επίδομα από συνταξιούχους άνω των 500 εύρο, αλλά και κάθε μορφής επίδομα πάνω από το όριο της φτώχειας, που το τοποθετεί στα 500 εύρο..

26.Να καταργηθεί το εφ άπαξ στους Δημοσίους Υπαλλήλους.
27.Να διπλασιαστεί ο φόρος επιτηδεύματος στους επαγγελματίες, καθώς τα έσοδα μειώνονται δραματικά..

28. Να σταθεροποιηθούν οι αυξήσεις των φόρων στην ακίνητη περιουσία κατ έτος!
 
29. Να πηδούν της γυναίκες μας
30. Να τους καθώμαστε και εμείς που και που
31. Να τους ευχαριστούμε κιολας που μας σώσαν απο την χρεοκοπία

 

BOYNA TOY KOSMOY

Σας παρουσιάζουμε τα 9+1 ωραιότερα ΒΟΥΝΑ στον κόσμο!! Άκρως εντυπωσιακά!!
 
Σας παρουσιαζουμε τα 9+1 ωραιοτερα ΒΟΥΝΑ στον κοσμο!! Ακρως εντυπωσιακα!!

Τα τοπία που μπορεί να συναντήσει κανείς στα διάφορα μήκη και πλάτη της Γης είναι μοναδικά. Βουνά, θάλασσες, ωκεανοί, λίμνες, ποτάμια, κοιλάδες, χαράδρες, οροσειρές. Ό,τι και να διαλέξει κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πλανήτης μας έχει μια ξεχωριστή ομορφιά σε κάθε σημείο του.

Το περιοδικό Wild Junket συγκέντρωσε σε μια λίστα τα ωραιότερα βουνά από την Ανταρκτική μέχρι την Αλάσκα.

1. Cerro Torre, Αργεντινή και Χιλή



Ένα πολύ απότομο βουνό, που μαστίζεται από δυνατές καταιγίδες. Το Cerro Torre υψώνεται στην Παταγονία στα σύνορα Αργεντινής και Χιλής. Ο συγγραφέας και ορειβάτης Jon Krakauer περιέγραψε την εμπειρία του με το συγκεκριμένο βουνό στο βιβλίο του «Into Thin Air»: «Ανέβηκα ένα τρομακτικό και πολύ ψηλό, κάθετο, γρανιτένιο βράχο, που τον "χτυπούσαν" δυνατοί άνεμοι. Κάποτε πίστευαν ότι ήταν το δυσκολότερο βουνό του κόσμου».

2. Huayna Picchu, Περού




Οι Ίνκας γνώριζαν καλά τι έκαναν όταν επέλεγαν τη θέση για τη φημισμένη πόλη τους Machu Picchu. Τριγυρισμένο από καταπράσινα βουνά, το Machu Picchu αποτελεί ένα στολίδι της ανθρωπότητας μέσα στο μεγαλείο της Φύσης. Το πιο εντυπωσιακό βουνό της περιοχής είναι το Huayna Picchu, που «επιβλέπει» την αρχαία πόλη. Οι τολμηροί επισκέπτες της περιοχής μπορούν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του και να απολαύσουν τη θέα της διάσημης πόλης των Ίνκας από... πιο ψηλά.

3. The Spectre, Ανταρκτική



Λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα βουνά που διασχίζουν την Ανταρκτική σε μήκος 1.500 μιλίων. Ίσως η πιο εντυπωσιακή κορυφή είναι η Spectre, η κεντρική κορυφή από μια σειρά κορυφών που καλούνται Organ Pipe Peaks. «Δε μπορούσα να πιστέψω ότι μια ομάδα βουνοκορφών θα ήταν τόσο εντυπωσιακή και τέλεια» έγραψε στο βιβλίο του ο γεωλόγος Edmund Stump, ο οποίος έχει επισκεφτεί την Ανταρκτική 13 φορές μέσα σε διάστημα 40 χρόνων.

4. Mauna Loa, Χαβάη




Η Mauna Loa δεν αστειεύεται. Είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο της Γης, και καλύπτει το μισό του Μεγάλου Νησιού της Χαβάης. Είναι το 10ο υψηλότερο ηφαίστειο του ηλιακού συστήματος.


ΤΗΣ SIEMENS ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Η διαιοσύνη στέκει τυφλή μπροστά στο μεγαλύτερο διαρκές έγκλημα σε βάρος της χώρας! - SIEMENS-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Μάυρο χρήμα στο απυρόβλητο!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η αδέκαστη Δικαιοσύνη ....



Η αδέκαστη Δικαιοσύνη παρά το ότι είχε ελάχιστα στοιχεία στα χέρια της, με περισσή σπουδή και
συνοπτικές διαδικασίες, συνέλαβε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο και κορυφαία στελέχη του κόμματος, θεωρώντας τους μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Κι ενώ τις τελευταίες μέρες η πολιτική ζωή του τόπου σείεται από τη φυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η κοινή γνώμη διερωτάται: πού είναι οι Έλληνες δικαστές να ερευνήσουν την ύπαρξη πιθανής εγκληματικής οργάνωσης που επί πολλά έτη δρούσε μέσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ κι εξαιτίας αυτής της δράσης της η χώρα και ο λαός κατακερματίστηκαν;

Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο στην Ελλάδα το οποίο την έσυρε στον όλεθρο και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, είναι αυτό της Siemens. Το μαύρο χρήμα με το οποίο η γερμανική εταιρεία μπούκωσε το πολιτικό σύστημα, δίνοντάς του χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης. Κι ενώ πολιτικά πρόσωπα ομολόγησαν την παράνομη δράση τους, η ελληνική Δικαιοσύνη έχει καταχωνιάσει στα συρτάρια της αρμόδιας ανακρίτριας κ. Νικολακέα τον φάκελο της Siemens χωρίς να προχωρεί την υπόθεση. Η Siemens δεν είναι μόνον ο Τσοχατζόπουλος ο οποίος οσονούπω αναμένεται να τιμωρηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Είναι κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη, όπως οι Τσουκάτος και Μαντέλης που έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους.
Οι κ.κ. Τσουκάτος -Μαντέλης παραδέχθηκαν ότι ενθυλάκωσαν από τη Siemens, ο μεν πρώτος 1 εκατ. γερμανικά μάρκα που τα έβαλε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, ο δε δεύτερος 200.000 ευρώ για το… μέλλον του παιδιού του (!)

Ο πρώην βουλευτής Επικρατείας και …ταμίας του Κώστα Σημίτη, Θεόδωρος Τσουκάτος, μετέφερε με τα… τσουβάλια τα μαύρα χρήματα του γερμανικού κολοσσού στην Χαριλάου Τρικούπη. Αν και έχει ομολογήσει, κυκλοφορεί ελεύθερος! Πού είναι η ευαισθησία της Θέμιδος να τον καθίσει στο σκαμνί ώστε με τις μαρτυρίες του ανωτέρω, ενδεχομένως να εξαρθρωθεί ολόκληρη σπείρα;
Επίσης, η χρηματοδότηση του προεκλογικού αγώνα του πρώην Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, έγινε από την Siemens. Ο Μαντέλης διετέλεσε και Πρόεδρος του ΟΤΕ (1985-1988). Γι’ αυτόν έχει οριστεί δικάσιμος.

Ωστόσο, επί 4 χρόνια η κ. Νικολακέα, η επιφορτισμένη από την Πολιτεία ανακρίτρια να φέρει σε πέρας το σκάνδαλο Siemens, δεν πράττει σχεδόν τίποτε. Παρά το ότι η «Ελεύθερη Ώρα» εδώ και μήνες αποκαλύπτει όλο και νεώτερα στοιχεία τα οποία η κ. Νικολακέα θα έπρεπε να αξιοποιήσει άμεσα, η τελευταία κάνει λες και δεν ακούει τίποτε.
Η εφημερίδα μας, έχοντας εμπιστοσύνη στην ευαισθησία αδέκαστων λειτουργών της Δικαιοσύνης, συνεχίζει τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το μαύρο χρήμα της γερμανικής εταιρείας που διακινήθηκε στους κόλπους του πολιτικού συστήματος, ευελπιστώντας ότι θα υπάρξει Προϊσταμένη αρχή της κ. Νικολακέα η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες και δεν θα αφήσει περαιτέρω τον φάκελο Siemens να αραχνιάζει στα συρτάρια του ανακριτικού της γραφείου.

Οι μίζες πήγαιναν κι έρχονταν..

Από το 2007 έως το 2010 σύσσωμη η Ελληνική Βουλή και η Δικαιοσύνη ασχολήθηκαν με τη διαλεύκανση του μεγαλύτερου πολιτικο-οικονομικού σκανδάλου, της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens. Συγκεκριμένο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής υποχρέωνε τη Siemens να αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο με 2 δις ευρώ και επιπλέον καθρέφτιζε συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, για τα οποία όπως είπαμε, τηρείται σιγή ιχθύος. Αποζημίωση για τα μαύρα χρήματα της γερμανικής εταιρείας που διέφθειραν το πολιτικό σύστημα και ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο, χωρίς ωστόσο η χώρα μας μέχρι στιγμής να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ! Ας δούμε όμως πώς η ροή της μίζας πήγαινε από τη Siemens προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.


ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Οι ελληνικές πύλες του ανεξήγητου!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ασυνήθιστα φαινόμενα παρατηρούνται τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα αυτά δεν δείχνουν κανένα σημάδι εξασθένισης. Αντιθέτως, γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, φέρνοντας σε αμηχανία την επιστημονική κοινότητα.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα πογκρόμ ρουτίνας, που έκαναν κάποια μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, παρουσία μιας μικρής αστυνομικής δύναμης, η οποία στεκόταν εθιμοτυπικά σε απόσταση ασφαλείας. Τα πάντα κυλούσαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, όταν ένα απρόβλεπτο περιστατικό ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, μετά τη φονική μαχαιριά ο δράστης συνελήφθη! Επιπλέον, αυτήν τη φορά το θύμα δεν ήταν αλλοδαπός αλλά Έλληνας πολίτης.

Ο καιρός τρελάθηκεΑμέσως μετά, άρχισαν να εκδηλώνονται κάποια πολύ παράξενα μετεωρολογικά φαινόμενα. Ενώ η ημέρα ξεκινούσε με αίθριο καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ξαφνικά μαζεύονταν σύννεφα από τα οποία έπεφταν ασταμάτητα έκπληκτοι άνθρωποι. Το φαινόμενο ακολουθούσε συγκεκριμένους χρονικούς κύκλους. Για παράδειγμα, γύρω στις οκτώ το βράδυ, την ώρα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων, έπεφταν καταρρακτωδώς από τα σύννεφα διάσημοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές. Οι τελευταίοι, παρότι θεωρούνται εξαιρετικά ενημερωμένοι άνθρωποι και πληρώνονται αδρά για τα καίρια σχόλια που κάνουν επί παντός επιστητού, είχαν μια μυστηριώδη άγνοια για τις εγκληματικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ευτυχώς, οι εργοδότες τους είναι πονετικοί άνθρωποι και δεν έσπευσαν να τους απολύσουν. Και όπως αποδείχθηκε έκαναν πολύ καλά. Γιατί, αμέσως μετά από την πτώση τους από τα σύννεφα, οι έμπειροι αυτοί επαγγελματίες σήκωσαν τα μανίκια και τώρα βγάζουν με ρυθμό πολυβόλου στο φως όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγες ημέρες αγνοούσαν! Αν δεν τους είχαμε δει να πέφτουν έκπληκτοι από τα σύννεφα, θα λέγαμε ότι τα στοιχεία αυτά τα γνώριζαν από πριν, αλλά δεν μας τα έλεγαν.

Παράξενη υπερδιέγερσηΤην ίδια στιγμή, η χώρα εισήλθε σε ένα μυστηριώδες μαγνητικό πεδίο, το οποίο προκάλεσε αφάνταστη ενεργητικότητα σε ορισμένους ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας εργάζεται σαν υπουργός προστασίας του πολίτη στην κυβέρνηση. Στο πλαίσιο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, κρατούσε στο συρτάρι του 31 φακέλους με εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Καθόμουν στο γραφείο μου και έπαιζα με τα σελοτέιπ των φακέλων περιμένοντας τους να ωριμάσουν», μας λέει ο ίδιος. «Ξαφνικά ένιωσα κάτι να με συνεπαίρνει. Λέω μέσα μου: Νίκο, αν έρθει άλλος ένας φάκελος να τους πάρεις όλους και να τους πας στη δικαιοσύνη. Και εκείνη τη στιγμή ήρθε ο φάκελος με την δολοφονία! Τους πήρα και τους 32, έτσι όπως ήταν και τους πήγα στη δικαιοσύνη!»



ΤΟ 7

Οι μυστικοί συμβολισμοί του αριθμού 7...

Δημοσιευμένη  εικόνα



Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Και στην περίπτωση του αριθμού 7 είναι πολλές οι ιστορικές αναφορές.


- Από τα 7 θαύματα του κόσμου, 4 βρίσκονταν στην Αρχαία Ελλάδα και 3 εκτός. Οι αριθμοί 3 και 4 είχαν επίσης συμβολική σημασία για τους Έλληνες.

- Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν τους ωκεανούς του κόσμου σε 7 θάλασσες: Το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, την Αδριατική, τη Μαύρη, την Ερυθρά, την Κασπία και τον Περσικό Κόλπο.

- Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν το 7 τέλειο αριθμό γιατί είναι το άθροισμα του 3 και του 4 που αντιστοιχούν στα τέλεια σχήματα, τρίγωνο και τετράγωνο.

- Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, π.χ. 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο!

- Ο Φιλοκτήτης έπλευσε με 7 πάνοπλα καράβια στην Τροία με σκοπό να υπερασπιστεί τους Έλληνες κατά τον Τρωικό πόλεμο.

- Η τραγωδία του Αισχύλου Επτά επί Θήβας εξιστορεί την εκστρατεία των 7 Ελλήνων βασιλιάδων κατά τις Θήβας, της Πόλης των 7 Πηλών!

- Τα μέταλλα που γνώριζαν στην Αρχαιότητα ήταν 7: Χρυσός, χαλκός, μόλυβδος, κασσίτερος, υδράργυρος, ασήμι, σίδηρος. Σε αυτά βασίστηκε η εξέλιξη του Πολιτισμού!

- Το 7 στην Αρχαιότητα! Στην Αρχαία Σπάρτη η εκπαίδευση των αγοριών ξεκινούσε από την ηλικία των 7 ετών!
* Οι 7 πλανήτες που ήταν γνωστοί στην αρχαιότητα ήταν οι: Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ήλιος και Σελήνη.
* Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Απόλλωνας είχε 7 αγέλες βοδιών.
* Στην Αρχαία Αίγυπτο ένα από τα πρώτα μετεωρολογικά συστήματα περιέγραφε 7 διαφορετικά κλίματα, χωρίζοντας τον κόσμο σε μετεωρολογικές ζώνες.

- Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν την ανατομία του ανθρώπινου σώματος σε 7 μέρη: Κεφάλι, στήθος, στομάχι, 2 χέρια, 2 πόδια.

Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ

Τι είναι ο κλαρινογαμπρός;


Δημοσιευμένη  εικόνα

Ύστερα από έρευνα... Δίνουμε απάντηση στο τι ορίζεται ως κλαρινογαμπρός:


Υλικά:


1 Μπλουζάκι με βαθύ V για να φαίνεται το καλοξυρισμένο στήθος
1 Τατουάζ
1 Μούσι
Γνωριμίες
1 Νυχτερινό μαγαζί
1 Φίλος φωτογράφος



Προετοιμασία:

Αφήνετε μούσι ενός μήνα, κάνετε το κούρεμα–κλαρίνο και χτυπάτε ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο. Όσο λιγότερο νόημα έχει το τατουάζ, τόσο το καλύτερο. Φοράτε το μπλουζάκι και βγαίνετε.



Εκτέλεση:

Πηγαίνετε στο νυχτερινό μαγαζί που ξέρετε τον μπάρμαν και τον πορτιέρη. Μπαίνοντας αγκαλιάζεστε με τον πορτιέρη, ανταλλάζετε 2–3 εξυπνάδες. Πλησιάζετε στο μπαρ...
Το κολλάτε με τον μπάρμαν, ενώ ρίχνετε ματιές αριστερά δεξιά να δείτε αν σας κοιτούν οι γυναίκες του μαγαζιού. Παραγγέλνετε ένα ποτό, το οποίο το ρουφάτε σιγά–σιγά, για να σας κρατήσει όλο το βράδυ. Λογικά, ο μπάρμαν θα κεράσει και κανένα σφηνάκι.
Φωνάζετε το φωτογράφο του μαγαζιού. Ζητάτε να σας φωτογραφήσουν μαζί με τους τριγύρω μαϊντανούς. Αν στη φωτογραφία βρίσκεται και κανένα γκομενάκι, ακόμα καλύτερα. Βγάζετε τη γλώσσα έξω, κάνετε και μια γκριμάτσα και περιμένετε την επόμενη μέρα, όταν θα ανεβάσετε τη φωτογραφία στο Facebook, για να κάνετε tag τον εαυτό σας και φυσικά... like.
Οι πολλές γνωριμίες βοηθούν στο να αυξηθεί ο αριθμός στα like. Το ίδιο και τα γκομενάκια.

Συγχαρητήρια! Είστε κι εσείς ένας περιζήτητος Νεοέλληνας γαμπρός.

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ