Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ

Ξέρατε τι σημαίνουν τα χρώματα στον πάτο κάθε οδοντόκρεμας;

Ξέρετε τι σημαίνουν τα χρώματα που βρίσκονται στο πάτο και πίσω μέρος της οδοντόκρεμας;
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω αναλυτικά και προσέξτε την επόμενη αγορά σας!

Πράσινο: Φυτική

Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας

Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης

Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση

AIR JACKET

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Τα μυστικά της κούφιας Γης

Δημοσιευμένη  εικόνα


Σύμφωνα με κάποιες δοξασίες, στο εσωτερικό της Γης κατοικεί μια περίεργη φυλή που είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένη...

Ποιά είναι αυτά τα όντα και ποιες είναι οι μυστικές είσοδοι για την κούφια Γη;
Η θεωρία της κούφιας Γης είναι γνωστή σε πολλούς που ασχολούνται με το παραφυσικό και τα ανεξήγητα φαινόμενα. Η ιδέα βασίζεται σε αρχαίους θρύλους πολλών πολιτισμών, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχουν φυλές ανθρώπων που έχουν αναπτυχθεί σε υπόγειες πόλεις.
Συχνά λέγεται ότι αυτοί οι κάτοικοι του κάτω κόσμου έχουν μεγαλύτερη τεχνολογική ανάπτυξη από τη δική μας. Κάποιοι πιστεύουν ακόμα ότι το φαινόμενο της θέασης UFO δεν συνδέεται με άλλους πλανήτες αλλά με ιπτάμενα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από περίεργα όντα στο εσωτερικό της Γης.

Ποιες είναι αυτές οι περίεργες φυλές και τα όντα; Πως έγινε και ζουν στο εσωτερικό της Γης; Και που βρίσκονται οι είσοδοι για τις υπόγειες πολιτείες τους;



Ένα από τα πιο συνηθισμένα ονόματα που αναφέρεται από όσους πιστεύουν στη θεωρία της κούφιας Γης είναι η Αγκάρθαπου είναι πρωτεύουσα της Σαμπάλλα. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το κείμενο 'The Smoky God' (Ο Καπνισμένος Θεός), που είναι η βιογραφία ενός ναυτικού που τον έλεγαν Olaf Jansen. Σύμφωνα με την ιστορία 'Agharta Secrets of the Subterranean Cities' (Αγκάρθα Μυστικά των Υπόγειων Πόλεων) που γράφτηκε από τον Willis Emerson, το καΐκι του Jansen έπλευσε μέσω μιας εισόδου στο εσωτερικό της Γης στο Βόρειο Πόλο. Για δύο χρόνια ο Jansen έζησε με τους κατοίκους του αποικιακού δικτύου της Αγκάρθα, που σύμφωνα με τον Emerson, ήταν τρεισήμισι μέτρα ψηλοί και ο κόσμος τους φωτίζονταν από έναν κεντρικό ήλιο. Μια από τις αποικίες, η Σαμπάλλα η Μικρότερη (Shamballa the Lesser), ήταν η έδρα της κυβέρνησης του δικτύου των αποικιών. Σύμφωνα με τον Emerson, παρόλο που η Σαμπάλλα είναι μια εσωτερική ήπειρος, οι περιφερικές της αποικίες είναι μικρότερα περιορισμένα οικοσυστήματα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τον φλοιό της Γης, κρυμμένα μέσα σε βουνά.

Πώς όμως και γιατί έφτασαν οι άνθρωποι αυτοί εκεί κάτω; Σύμφωνα με την ιστορία, οι πολλοί κατακλυσμοί και οι πόλεμοι που γίνονταν στην επιφάνεια της Γης τους οδήγησαν υπόγεια. Οι μακρόχρονες μάχες μεταξύ των Ατλάντων και των Λεμουρίων (μυθικές, αρχαίες φυλές που εξαφανίστηκαν πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια) ήταν πολύ έντονες και η χρήση θερμοπυρηνικών όπλων είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση και την καταστροφή αυτών των πανάρχαιων τεχνολογικά ανεπτυγμένων πολιτισμών. Η έρημος Σαχάρα, η έρημος Γκόμπι και οι έρημοι των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούν μονάχα λίγα παραδείγματα της καταστροφής και της ερημοποίησης που είχε συμβεί εκείνη την εποχή. Οι υπόγειες πόλεις δημιουργήθηκαν από ανθρώπους του αρχαίου εκείνου πολιτισμού σαν καταφύγια για τους ανθρώπους και ως κρυφά άσυλα για ιερές καταγραφές, διδασκαλίες και τεχνολογίες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν διάφορες είσοδοι για το Βασίλειο της Αγκάρθα σε όλον τον κόσμο:Η σπηλιά των Μαμούθ στο Κεντάκυ των Ηνωμένων Πολιτειών.Το βουνό Shasta, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου βρίσκεται και η πόλη Telos κάτω από το βουνό αυτό.Το Manaus στη Βραζιλία.Το Mato Grosso στη Βραζιλία, κάτω από το οποίο βρίσκεται η πόλη Posid.

ΤΑΤΟΥΑΖ

Τι σημαίνει το σημείο που έχετε "χτυπήσει" το τατουάζ;

Δημοσιευμένη  εικόνα



Αν δεν έχετε "χτυπήσει" τατουάζ ή σκέφτεστε να "χτυπήσετε", επιλέξτε το κατάλληλο σημείο του σώματός σας γιατί το σημείο στο οποίο "χτυπάει" κάποιος ένα τατουάζ, σημαίνει πολλά για το χαρακτήρα του. Δείτε παρακάτω, τι σημαίνει το τατουάζ ανά σημείο στο οποίο έχετε "χτυπηθεί".



Το τατουάζ λοιπόν, αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι απλώς... μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί. Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη. Γι' αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, καθώς από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του, δηλωτικά της προσωπικότητάς του. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γωνρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς...


Δημοσιευμένη  εικόνα



Δημοσιευμένη  εικόνα


Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΗΓΗ:exothema.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ

Νοικοκυρές σε απόγνωση- Ζητούν δουλειά σε οίκους ανοχής για να ζήσουν την οικογένειά τους

Δημοσιευμένη  εικόνα



Στο κρεβάτι των οίκων ανοχής ρίχνει η κρίση ολοένα και περισσότερες γυναίκες που δεν βρίσκουν άλλο τρόπο για να επιβιώσουν οι ίδιες ή να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια τους.



Πολλές από αυτές μάλιστα είτε είναι άνεργες, είτε νοικοκυρές σε απόγνωση απευθύνονται με δάκρυα στα μάτια σε ιδιοκτήτες οίκων ανοχής ζητώντας τους δουλειά για ένα μεροκάματο.

Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες δύο ανθρώπων που διατηρούν sexy studio στο κέντρο της Αθήνας οι οποίοι μίλησαν στην εφημερίδα Espresso για τις γυναίκες που τους επισκέπτονται ζητώντας τους δουλειά.

“Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλές γυναίκες που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν περάσει ούτε έξω από οίκο ανοχής, έρχονται σε μας και ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες για να βγάλουν το ψωμί τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα χαράτσια” δηλώνει η Χαρά και συνεχίζει, “ Οι περισσότερες από αυτές είναι τις γυναίκες είναι μεταξύ των 30 και 4 5 ετών, έχουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Φυσικά, δεν λείπουν και οι νεαρές που είναι ελεύθερες αλλά άνεργες χωρίς καμία οικονομική στήριξη...Μιλώντας μαζί τους κατάλαβα πως δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να ικανοποιείς ερωτικά δεκάδες άντρες καθημερινά”

Ο Μηνάς διηγήθηκε στην εφημερίδα μια παρόμοια ιστορία από μια γυναίκα που του ζήτησε δουλειά, “ Πριν από λίγο καιρό ήρθε μια γυναίκα γύρω στα σαράντα και μου είπε πως ο άντρας της είχε απολυθεί από τη δουλειά του και πλέον εργαζόταν περιστασιακά σε μια εταιρεία που κάνει μετακομίσεις και μεταφορές! Είχαν δύο παιδιά και έμεναν στο νοίκι, αλλά τα χρήματα που έβγαζαν ήταν γύρω στα 500 ευρώ το μήνα. Μου ζήτησε να δουλέψει δύο φορές την εβδομάδα στο πρωινό πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να λείπει από το σπίτι χωρίς να καταλάβει κάτι ο σύζυγος της. Η εξωτερική της εμφάνιση ήταν πολύ καλή, αλλά της εξήγησα πως για να δουλέψει στο studio θα έπρεπε πρώτα να βγάλει άδεια εργασίας και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όταν τη ρώτησα αν έχει σκεφτεί καλά αυτό που πάει να κάνει έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως φοβάται, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή! Στεναχωρήθηκα πολύ και τη συμβούλεψα να πάει πίσω στο σπίτι της και να ψάξει για μια άλλη δουλειά, γιατί με αυτήν την ψυχολογία ήταν αδύνατο να μπει στο δωμάτιο με πελάτη. Η δουλειά της ιερόδουλης είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Όταν είσαι στο κρεβάτι με πελάτη, το συναίσθημα πρέπει να πάει περίπατο”

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΗΓΗ:koolnews.g