Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕ Γ@Μ#*@ΑΙ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ!

Δηλαδή πόσο έξυπνοι είναι οι μηχανισμοί σου, ρε Κράτος, που θέλουν να με βάλουν να πλακωθώ με τους φαρμακοποιούς επειδή μου ζητάνε να πληρώσω τα φάρμακά μου; Πλήρωσα ποτέ ασφαλιστικές εισφορές...
στο φαρμακοποιό; Τίποτα δε μου χρωστάει εκείνος. Εσύ μου τα χρωστάς, Κράτος απατεώνα. Πόσο έξυπνο είσαι, ρε Κράτος, που βάζεις τους μηχανισμούς σου να με πείσουν ότι «Κράτος είμαστε όλοι»; Εγώ είμαι πολίτης. Εσύ έχεις υποχρέωση να με υπηρετείς.

Εγώ σε πληρώνω χρόνια ολόκληρα. Κι εσύ με κλέβεις χρόνια ολόκληρα. Αν είναι να μπει κάποιος φυλακή επειδή χρωστάει στον άλλον, είσαι εσύ κι όχι εγώ. Δεν είσαι ανώνυμο κράτος. Έχεις το πρόσωπο του κάθε κόμματος που υποσχέθηκε να με υπηρετεί και το ονοματεπώνυμο του κάθε πρωθυπουργού. Πόσο γαλαζοαίματο είσαι, ρε Κράτος καθώς όλοι όσοι μπερδεύονται με τα της διαχείρισής σου αποτελούν μια τεράστια οικογενειακή συγκέντρωση; Ο Γιάννος Παπαντωνίου βάφτισε την κόρη του Στουρνάρα.

Η σύζυγος του Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων και τώρα «ελέγχεται». Από ποιους ελέγχεται; Από υπηρεσίες των οποίων o Στουρνάρας είναι πολιτικός προϊστάμενος. Θες να με τρελάνεις ρε Κράτος, και να πειστώ ότι μέσα σ’ ένα τεράστιο σόι πολιτικο-επιχειρηματιών ελέγχεστε μεταξύ σας; Για πόσο μάγκας περνιέσαι ρε Κράτος που αρνήθηκες να χρησιμοποιήσεις την έστω πειραγμένη λίστα Λαγκάρντ με το επιχείρημα ότι δεν προερχόταν από νόμιμη πηγή; Εδώ ρε Κράτος γελοίο έχεις δημιουργήσει τετραψήφιο αριθμό για να ρουφιανευόμαστε ανώνυμα οι πολίτες μεταξύ μας έστω και για «περίεργα πολυτελή βίο», κι όταν πέσει ανώνυμη ρουφιανιά, πας και κάνεις έλεγχο. Αυτό είναι νόμιμο δηλαδή, αλλά η λίστα Λαγκάρντ που ήξερες ποιος σου την έδωσε, δεν είναι;

Πόσο απίστευτος καραγκιόζης είσαι ρε Κράτος που θες να με πείσεις ότι κυνηγάς τη φοροδιαφυγή, την ώρα που για ακόμη μια φορά τη νομιμοποιείς παρέχοντας μια ντουζίνα φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές; Αυτό δεν είναι νόμιμη φοροδιαφυγή δηλαδή; Αλλά επειδή συνήθισες κάθε μέρα να δίνεις στη δημοσιότητα ονόματα συλληφθέντων για χρέη εκατομμυρίων στο Δημόσιο και θες να σου λέμε «μπράβο» και «ζήτω», για πες μας πόσα μάζεψες απ’ όλους αυτούς; Για εκατοντάδες εκατομμύρια έκανες συλλήψεις. Γιατί δε μας λες πόσα πήρες; Μήπως επειδή δεν πήρες τίποτα; Μήπως επειδή τους ήθελες μόνο για πυροτέχνημα; Μήπως επειδή η νομοθεσία σου που διευκολύνει τη φοροδιαφυγή, σ’ έκανε να πάρεις μόνο τ’ αρχίδια σου; Πόσο κωλοκράτος είσαι ρε Κράτος που ενώ ομολογείς ότι δε μπορείς ή το πιθανότερο δε θες να ελέγξεις τα τέσσερα όλα κι όλα διυλιστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, έρχεσαι και φορτώνεις σ’ εμένα την ποινή για λαθρεμπόριο καυσίμων; Δεν πήρα φέτος πετρέλαιο. Κυκλοφορώ στο σπίτι με 5 μπλούζες, 2 παλτά και 3 σώβρακα από μέσα εξ αιτίας των ελέγχων που δε θες να κάνεις και ζητάς να σε σεβαστώ; Πόσο ξεφτιλισμένο είσαι ρε Κράτος την ώρα που κάνεις τα πάντα για να ενισχύσεις τη φοροδιαφυγή σε κάθε κοινωνικό στρώμα;

Εμένα, Κράτος τρισάθλιο, αν έρθει η ιδιοκτήτρια και μου προτείνει να δηλώνω ότι πληρώνω μικρότερο ενοίκιο επειδή της έχεις αυξήσει το φόρο αλλά τον μείωσες σε όσους νοικιάζουν ολόκληρα κτίρια και παίρνουν ενοίκια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, γιατί να της το αρνηθώ; Ούτως ή άλλως Κράτος σάπιο, μου αφαίρεσες το δικαίωμα να δικαιολογώ το ενοίκιό μου στη φορολογική δήλωση, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα μου κόψει 30 ευρώ που τα έχω ανάγκη. Αυτό γουστάρεις ανώμαλο Κράτος, να με κάνεις για 30 ευρώ τον μήνα συμμέτοχο στη φοροδιαφυγή κι ύστερα να βάζεις τον κάθε σκατοκουβά σου να δηλώνει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Κράτος, δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά εμείς οι δύο. Χαίρομαι που βλέπω όλο και περισσότερους να μην τα πηγαίνουν καλά μαζί σου. Νιώθω ωραία που βλέπω χτεσινούς νοικοκυραίους να σε σιχαίνονται και να σε βρίζουν.

Κράτος, κάθε μέρα που ξυπνάω μου ζητάς λεφτά. Δε σε νοιάζει πού θα τα βρω, αλλά μου ζητάς λεφτά για να καλύψεις τις τρύπες που αφήνουν οι πολιτικοί και οι κολλητοί τους επιχειρηματίες. Μου κόβεις κάθε φοροαπαλλαγή, αλλά διατηρείς όλες τις φοροαπαλλαγές στους βουλευτές. Κοροϊδεύεις ότι δε θα κόψεις τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά – λες και κάνεις χάρη – αλλά τα παίρνεις από το τέλος επιτηδεύματος και τα χαράτσια. Κράτος ασυγκράτητης μαλακίας, μόνο δύο επιλογές μου αφήνεις. Ή να σαλτάρω ή να σε στείλω να γαμηθείς. Σε πληροφορώ μετά λύπης σου ότι δεν έχω κανένα σκοπό να σαλτάρω.

Οπότε, άντε και γαμήσου.
 
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πηγή: zougla.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφία της ημέρας έγινε στον Guardian η ελληνική πείνα!

Φωτογραφία της ημέρας στον βρετανικό Guardian έγινε η σημερινή δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας. Ελεημοσύνη; Κοινωνική δράση...
για την ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που οδηγούνται στο περιθώριο; Αναρωτιέται ο Guardian. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνει στις πραγματικές του διαστάσεις το «λάθος» του ΔΝΤ και το συνεχιζόμενο «λάθος» της ελληνικής κυβέρνησης.

«Δεκάδες άνθρωποι στριμώχνονται και τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια. Μάτια που μοιάζουν να εκλιπαρούν τους διανομείς να πάρουν τα τρόφιμα. Οι ευεργέτες των φτωχών είναι αγρότες. Το παράδοξο είναι ότι διανέμοντας δωρεάν τρόφιμα διαμαρτύρονται ότι οι τιμές των προϊόντων τους έχουν καταρρεύσει ενώ το κόστος για την παραγωγή των αγαθών έχει εκτοξευθεί στα ύψη».

Πρώην νοικοκύρηδες άνθρωποι που δεν θα διανοούνταν ποτέ να ποδοπατηθούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο για μία χούφτα χορταρικά… τώρα εκλιπαρούν για μια μπουκιά φαγητό! Είναι η απόλυτη «επιτυχία» του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας και του πιο σκληρού εκπροσώπου της από την «ομάδα Σημίτη» κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Αναρωτιόμαστε, εάν η επόμενη επιτυχία του οικονομικού επιτελείου της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι να μαζεύονται με κάρα όπως στην κατοχή αποστεωμένα από την πείνα πτώματα από την οδό Αθηνάς. Ελπίζουμε η φωτογραφία που ακολουθεί και είναι από τα χρόνια της κατοχής να μην καταντήσει ποτέ ξανά στιγμιότυπο ….ως επιλογή για ….φωτογραφία της ημέρας!

ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Σεισμός μαμούθ στον Ειρηνικό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σεισμός 8 Ρίχτερ που προκάλεσε και τσουνάμι σημειώθηκε στις 03:12 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) ανατολικά των νησιών του Σολομώντα, στον...
Ειρηνικό Ωκεανό. Φόβοι πως τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τσουνάμι σχεδόν ενός μέτρου έπληξε την περιοχή Λάτα στα νησιά του Σολομώντα, προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον 50 σπίτια που βρίσκονταν κοντά στην ακτή. Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι οι τοπικές αρχές πιστεύουν πως έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και αγνοείται η τύχη άλλων δυο, μεταδίδει το BBC.

Δεν αποκλείεται όμως ο απολογισμός να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, είπε ο Τζον Λάνσλεϊ, αρχηγός της αστυνομίας στα Νησιά του Σολομώντα. Τέσσερα χωριά, τουλάχιστον, έχουν υποστεί εκτεταμμένες καταστροφές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στα νησιά Σάντα Κρουζ. Το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) ανακοίνωσε ότι το εστιακό βάθος ήταν στα 28,7 χλμ.

Ακολούθησε προειδοποίηση για τσουνάμι από το Κέντρο Προειδοποίησης του Ειρηνικού. Αφορούσε τα νησιά του Σολομώντα, τα Βανουάτου, τα Ναούρου, τα Φίτζι, το Τουβαλού, την Παπούα Νέα Γουινέα, τη Νέα Καληδονία, το Κιριμπάτι, μεταξύ άλλων. Λίγο αργότερα, η προειδοποίηση ακυρώθηκε.

Πηγή: newsit.gr

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Η απαγορευμένη διαφήμιση με την Δανέζα σουπερμόντελ να κατασπαράζει ένα μπέργκερ [εικόνες+βίντεο]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπερβολικά προκλητική για να προβληθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση κρίθηκε δικαίως η διαφήμιση της αλυσίδας fast food Carl's Jr με πρωταγωνίστρια την Δανέζα Νίνα Αγκντάλ...

Έχοντας χτίσει την φήμη της πάνω σε μια σειρά από διαφημιστικά που κάνουν τα σάλια του αντρικού κοινού να τρέχουν (σ.σ. με πρωταγωνίστριες όπως τις Πάρις Χίλτον και Κέιτ Άπτον), η αλυσίδα Carl's Jr γνωρίζει πολύ καλά την συνταγή της πρόκλησης.



Καθώς επίσης πόσο καλό κάνει σε μια διαφήμιση να κριθεί ως απαγορευμένη για την τηλεόραση, αφού αυτό την μετατρέπει κατευθείαν σε viral.



Κάτι που συνέβη και με την συγκεκριμένη που δείχνει την Δανέζα Νίνα Άντγκαλ, εξώφυλλο του Sports Illustrated-Swimsuit Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, να απολαμβάνει το μπέργκερ της σε οργασμικό βαθμό. Και μάλιστα ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία.



Η ίδια πάντως δηλώνει «Το twitter μου έχει πάρει φωτιά μετά την προβολή. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Το γύρισμα είχε πολύ πλάκα. Πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 fish burgers εκείνη την μέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγα επίσης πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».
ΔΕΙΤΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ

Μετά την κρίση μας απειλεί και το ...διάστημα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μια ανάσα απο τη Γη θα περάσει ο μεγάλος αστεροειδής 2012 DA14
  • Καθησυχάζει η NASA για τον κίνδυνο πρόσκρουση
  • Ένας μικρός αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 15 Φεβρουαρίου, και θα βρεθεί στην πιο κοντινή απόσταση σε αυτή που βρέθηκε ποτέ ανάλογο ουράνιο σώμα.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ, ο αστεροειδής 2012 DA14 θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από τη Γη, μέσα από τους επικοινωνιακούς δορυφόρους, σε ύψος μόλις 27,000 χιλιόμετρα.

    Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη ιστορία του πλανήτη μας αναφέρει το πρακτορείο Itar Tass.

    Η ΝΑΣΑ διαβεβαιώνει ότι ο αστεροειδής αυτός, διαμέτρου 45 μέτρων, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συγκρουστεί με την Γη.

    Στο πιο κοντινό του σημείο ο αστεροειδής θα βρίσκεται σε απόσταση από τη Γη που αντιστοιχεί στο ένα δέκατο της απόστασης της Γης από το Φεγγάρι. Για περίπου 33 ώρες θα βρίσκεται ανάμεσα στη Γη και τη Σελήνη. Ταξιδεύει με ταχύτητα 28,100 χιλιόμετρα την ώρα.

    Οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να συγκρουστεί με έναν από τους χιλιάδες δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

    Αν και διαβεβαιώνουν ότι δεν θα συγκρουστεί με τη Γη, οι επιστήμονες εξηγούν ότι σε περίπτωση σύγκρουσης, θα απελευθερώνονταν 2,5 μεγατόνοι ενέργειας στην ατμόσφαιρα που θα προκαλούσε περιφερειακή καταστροφή.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η διάμετρος του αστεροειδή 2012DA14, που ανακαλύφθηκε από το ισπανικό αστεροσκοπείο της Λα Σάγκρα, και σύμφωνα με στοιχεία, είναι 45 μ., και η μάζα του είναι 130.000 τόνοι.

Ο αστεροειδής θα είναι ορατός ακόμη και με γυμνό μάτι. Κατά την πλησιέστερη προσέγγισή του ο αστεροειδής θα είναι ορατός από την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, καιρού επιτρέποντος. Θα φαίνεται να κινείται σχετικά γρήγορα καθώς θα διασχίζει τον ουρανό από το νότο προς το βορρά.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύγκρουσης, η ΝΑΣΑ θα αρκεστεί στο να παρατηρήσει τον αστεροειδή. Το ραντάρ της ΝΑΣΑ που βρίσκεται στην έρημο της Καλιφόρνια θα παρατηρήσει τον αστεροειδή για τέσσερις ημέρες.

Εκτός από τη ΝΑΣΑ, πολλά παρατηρητήρια ανά τον κόσμο αναμένεται να παρατηρήσουν τον αστεροειδή, κυρίως για να προσδιορίσουν τον ρυθμό περιστροφής και τη σύνθεσή του.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

Το Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ποτέ στην ιστορία κάποιου Λαού δεν βρέθηκαν τόσοι πολλοί προδότες στην ηγεσία ενός Έθνους!

Ποτέ δεν συνέβη ένας Λαός να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει..


Κοματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες πολιτών, τρομοκρατικά στοιχεία, φανατικοί ισλαμιστές, βαρυποινίτες Αλβανοί , 1.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο συνθέτουν την Ελλάδα που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.

Η Αργεντινή έχασε μέρος από τον πλούτο της λόγω του ΔΝΤ, η Ελλάς χάνει τον πλούτο της, τα παιδιά της, τα εδάφη της, τις ρίζες της. Τουρκικά Στρατεύματα από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με δύο εκατομμύρια εξαθλιωμένους και φανατικούς μετανάστες συνθέτουν το νέο τοπίο που καλείται να ζήσει ο ηλικιωμένος, εξαθλιωμένος Έλλην.

Και συ φουκαρά που εργάσθηκες τόσα χρόνια στη ξενιτειά, που δεν τα άφαγες μαζί με τον Πάγκαλο, θα χάσεις το σπιτάκι σου.


Έλληνα λυπάμαι, τέλειωσες. Νόμισες την ασυδοσία και την συναλλαγή για Δημοκρατία. Ανέχθηκες Κυβερνήσεις ξενόφερτες, που σου κατήργησαν την αξιοκρατία, σου αλλάζουν την γλώσσα, σου κλονίζουν την πίστη.

Τι να σου κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις; Τα μυστικά τους πιθανόν τα έκλεψαν οι εχθροί. Χάκερς κτύπησαν το σπίτι του Βενιζέλου. Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτε. Τα υφιστάμενα σχέδια της υποταγής του Ελληνικού Λαού εκτελούνται χωρίς αιδώ από τους προδότες πολιτικούς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και αποφασίστε.





Πηγή: RAMNOUSIA
Στέργιος Σμυρλής