Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

SCORPIONS & VANESSA MAE



Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ

Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ φυσικός ΧΥΜΟΣ... που καίει το ΛΙΠΟΣ στην κοιλιά!!!

Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ φυσικός ΧΥΜΟΣ... που καίει το ΛΙΠΟΣ στην κοιλιά!!!
 
Αυτός είναι ο χυμός που καίει το λίπος στην κοιλιά!
Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση και να απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος στην κοιλιά, τότε… δεν έχετε παρά να μπείτε γρήγορα στην κουζίνα και να παρασκευάσετε το χυμό που τονώσει τους κοιλιακούς σας.


ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Φαντασμαγορικές υδάτινες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο

 
 
Φαντασμαγορικές υδάτινες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο

Κολυμπήστε σε μερικές από τις πιο όμορφες πισίνες με μοναδική θέα

Υδάτινες οάσεις δροσιάς χτισμένες σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου, αποτελούν αναμφισβήτητα τα πιο θεαματικά στοιχεία των ξενοδοχείων που τις φιλοξενούν.

Κολυμπήστε σε μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές πισίνες, απολαμβάνοντας απόκρημνα φαράγγια, δασώδεις εκτάσεις ή την Καλντέρα της Σαντορίνης!
 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο «Σταύρος Θεοδωράκης» συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη 

 
Όταν ο «Σταύρος Θεοδωράκης» συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη
 

Αντάλλαξαν απόψεις και… σακίδια - Δείτε το βίντεο

Τα γραφεία του «Ποταμιού» επισκέφτηκε ο Γιώργος Μητσικώστας ως Σταύρος Θοεδωράκης για να μιλήσει στον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Ο πόθος που κυρίευσε το "είναι" μου καθώς σκεφτόμουν ότι επιτέλους θα με συναντούσα έκανε την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά.
Άραγε, θα μου έκανα καλή εντύπωση;», διερωτάται ο «Σταύρος Θεοδωράκης» περιμένοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη.
 
Και συνεχίζει: «Αν τάξω στους ψηφοφόρους μου ότι τον Απρίλη εκτός από τα ρολόγια θα γυρίζουμε και τις ζυγαριές πέντε κιλά πίσω δεν θα βγω πρωθυπουργός με τα μπούνια;».
 

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

Ποιο φρούτο έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ιδιότητες και μπορεί να σε σώσει από υπέρταση, καρδιακά και εγκεφαλικό;;;

Το ήξερες;;; Ποιο φρούτο έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ιδιότητες και μπορεί να σε σώσει από υπέρταση, καρδιακά και εγκεφαλικό;;;
 
Το λένε και "πολύτιμο πετράδι της φύσης" και δεν έχουν άδικο. Ελάχιστες τροφές είναι τόσο πολύτιμες για την υγεία του ανθρώπου και τις βρίσκουμε σε τόση αφθονία στη φύση.
 
Τώρα κιόλας που πλησιάζει το καλοκαίρι και είναι η περίοδος που ευδοκιμεί, μην παραλείψετε να το βάλετε στην διατροφή σας.

Ο λόγος γίνεται για το ακτινίδιο. Την "μαγική" πηγή που έχει περισσότερη βιταμίνη C ανά γραμμάριο σχεδόν από κάθε άλλο φρούτο.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ

ΒΟΜΒΑ στα χέρια του Σαμαρά!!! Διαλύεται η Νέα Δημοκρατία την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ...!

ΤΡΟΜΟΣ στο Μέγαρο Μαξίμου! Δημοσκόπηση - ΒΟΜΒΑ στα χέρια του Σαμαρά!!! Διαλύεται η Νέα Δημοκρατία την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ...!
 
Όσο κι αν τα παπαγαλάκια των εταιριών δημοσκοπήσεων- τα οποία θα πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης- επιμένουν να παρουσιάζουν τις ευρωεκλογές σαν ντέρμπυ, οι δημοσκοπήσεις που έχει στο συρτάρι του ο ολιγάρχης είναι σοκαριστικές.
 

ΣΤΟ ΚΑΛΟ - ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ

ΒΟΜΒΑ από τον Βενιζέλο! Το ΠΑΣΟΚ
5 - 4 - 14

ΒΟΜΒΑ από τον Βενιζέλο! Το ΠΑΣΟΚ θα φύγει από την κυβέρνηση αν πάρει μικρό ποσοστό στις Ευρωεκλογές!!!
 
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένονται μετά τις ευρωεκλογές αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για πρώτη φορά, έθεσε θέμα παραμονής του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση αν το ποσοστό που θα λάβει η Ελιά στις ευρωεκλογές είναι κάτω από το 10%.
 
Βαρόμετρο το ποσοστό τις Ελιάς στις Ευροεκλογές
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη στο MEGA απαντώντας σε ερώτηση τι θα σημαίνει αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 10%, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι σημασία έχει τι θα σημαίνει για τη χώρα, διευκρινίζοντας ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας και κυβερνητικού προσανατολισμού.