Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

31 - 5 - 12

5 Μοναδικά Τρένα του Κόσμου! (photos)


Σ' αυτό το coolαριστό αφιέρωμα θα ταξιδέψουμε με 5 τρένα που το κάθε ένα απ'αυτά έχει το δικό του χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό. Τρένα διηπειρωτικά, τρένα πανάκριβα, τρένα πολυτελείας είναι μερικά από τα στοιχεία που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας...


The Royal Scotsman
Αυτό είναι το πιο ακριβό τρένο του κόσμου. Αρκεί να λάβετε υπόψη πως μια τετραήμερη εκδρομή με το Royal Scotsman θα σας κοστίσει περίπου $6.700. Μόνο 36 τυχεροί επιβάτες απολαμβάνουν κάθε φορά το πολυτελές και χαλαρωτικό ταξίδι στη Σκωτία.




ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

 
Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

Όμορφες φωτογραφίες από καταιγίδα

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΡΓΗ

Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου...

Συνημμένη Εικόνα: barethika-na-ypotimoyn-th-nohmosynh-moy.jpg


Σας Βαρεθηκα ρεεεεεεε.....
Βαρέθηκα οι εγχώριες και ξένες Μέδουσες των ΜΜΕ να μου επιβάλουν επιλεκτικά ''ειδήσεις'', μόνο ότι τους διευκολύνει, μόνο τα αρνητικά σενάρια τους και τα δικά τους τρομολαγνικά συμπεράσματα ...

Βαρέθηκα οι δημοσιογράφοι να μετατρέπουν τους εαυτούς τους από απλούς και αντικειμενικούς αναμεταδότες, σε κατασκευαστές και διαχειριστές γεγονότων, επειδή οι ''ισχυροί'' τους βάζουν χρήματα στις λιγδιασμένες τσέπες τους, για να διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα...

Βαρέθηκα τα γελοία και ανύπαρκτα επιχειρήματά τους...

Βαρέθηκα να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζουν ότι με πείθουν...

Βαρέθηκα να μου λένε ότι πρέπει να φοβάμαι και να σκύβω το κεφάλι...

Βαρέθηκα ''πατριώτες/εθνοσωτήρες/ελληναράδες'', που με ξεπούλησαν στο πιο φτηνό παζάρι, χωρίς καν να με ρωτήσουν...

Βαρέθηκα την παραφροσύνη, ότι αυτοί που με ρήμαξαν, είναι οι ιδανικοί για να με σώσουν...

Βαρέθηκα να κακοποιούν την ψυχή μου, τη ζωή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνανθρώπους μου, τους Έλληνες...

Βαρέθηκα να με θέλουν άβουλο ραγιά και θεατή της πιο μίζερης μορφής επιβίωσης, που επιλέγουν για μένα...

Βαρέθηκα τους φίλους εταίρους ευρωπαίους, που σαν άλλος Πιλάτος, με ρωτούν Ιησού ή Βαρραβά...

Βαρέθηκα να με απειλούν ευρώ ή δραχμή, σωτηρία ή καταστροφή, όταν οι ίδιοι θέλουν να με διώξουν από το ευρώ αλλά ταυτόχρονα τρέμουν και την έξοδό μου και τις οικονομικές συνέπειες που θα χρεωθούν...

ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ

31 - 5 - 12
Φράγκος: Δεν το συζητώ!
Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά!
Συνημμένη Εικόνα: f-1.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα


Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο Πολεμικό Μουσείο!



Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ανέφερε ότι «Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!

Ο κ Φράγκουλης Φράγκος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους (νυν) συναδέλφους του!

Μακάρι να καθιερωθεί σε αυτή τη θέση! Την αρχή έκανε με τους Τούρκους, μετά οι Σκοπιανοί και τώρα η κατασπατάληση χρημάτων που δεν δέχτηκε!

Και πάλι μπράβο στον Αρχηγό!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Four Seasons hotel στα νησιά Bora Bora: Η λέξη παράδεισος ίσως τελικά δεν αρκεί για να το περιγράψει...


Ίσως να μη μπορέσετε ποτέ να κάνετε booking σ' αυτό το ξενοδοχείο...

Λόγω απόστασης ή λόγω χρημάτων! Παρ' όλα αυτά μπορείτε να το απολαύσετε εδώ οπτικά... και που ξέρετε στο μέλλον!
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Αυτόχειρας: "Το μόνο μου παράπτωμα ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ"


Δείτε τι γράφει στο σημείωμα που άφησε ο 63χρονος που αυτοκτόνησε σε πάρκο στη Νίκαια

Σοκάρει το σημείωμα του 63χρονου αυτόχειρα που έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το πρωί. Ο συνταξιούχος βρέθηκε κρεμασμένος στο δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια.

Στο σημείωμα, στο οποίο βρέθηκε, ο συνταξιούχος εξηγούσε ότι η οικονομική συγκυρία τον οδήγησε στην αυτοχειρία.
Αναλυτικά έγραφε:
"Αλέξανδρος 29/5/12
Η Ελληνική Αστυνομία δεν ξέρει αν υπάρχω, γυναίκες, ποτά και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου ‘παράπτωμα’ ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ. Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου και φεσώθηκα μέχρι τον λαιμό. Και με καλούν τώρα τον μ.... στα 61 μου να πληρώσω γι’ αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας και δεν θα αποτελείται από Έλληνες από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως. Μόνο αν βρεθεί ένας πολιτικός τύπου Θάτσερ και μπορέσει να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση για να συμμορφωθούμε".
ΛΑΟΣ: "Το μήνυμα έχει αποδέκτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ"
"Το μήνυμα του τραγικού αυτόχειρα της Νίκαιας, έχει αποδέκτες τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν εναλλάξ, 31 χρόνια την Ελλάδα και οδήγησαν στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα τον ελληνικό λαό", σχολιάζει ο ΛΑΟΣ.
"Κοινοποιείται παράλληλα και στις «θυγατρικές επιχειρήσεις»- κόμματα που χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς συνταγή, με άλλο περιτύλιγμα.
Και για όποιον δεν κατάλαβε, ή δεν πρόλαβε να το διαβάσει, τους ενημερώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο, ότι τα ψέματα με τα οποία νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, τελείωσαν", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.

news247

ΩΚΕΑΝΟΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ

Οι ωκεανοί του κόσμου δεν είναι και τόσο... αθώοι τελικά!
Ημερομηνία: 26 Ιανουαρίου 2012
Οι ωκεανοι του κοσμου δεν ειναι και τοσο... αθωοι τελικα!
Πυξίδες τρελαίνονται, πλοία εξαφανίζονται, ρουφήχτρες αιφνιδιάζουν!
Δέος προκαλούν τα μυστήρια των ωκεανών σε όλους τους ανθρώπους, ναυτικούς και μη. Ασκείται μια ανεξήγητη σαγήνη, εξάπτοντας πάντα με την ίδια δυναμική την περιέργεια θαλασσοπόρων, δυτών αλλά και ταξιδιωτών.
Πάντα οι άνθρωποι ήθελαν να εξερευνήσουν τα ανεξήγητα φαινόμενα προσπαθώντας να «δαμάσουν» την περιέργειά τους. Οι βυθοί των απέραντων ωκεανών κέρδισαν μία ξεχωριστή θέση ακόμα και στην παγκόσμια λογοτεχνία με πρωτοπόρο τον Γάλλο μυθιστορηματογράφο Ιούλιο Βερν.
Δεξιόστροφα και ζεστά τα κύματα στη Θάλασσα των Σαργασσών
Καλά κρυμμένα μυστικά στα βάθη των ωκεανών
Η θαλάσσια περιοχή που έγινε γνωστή και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο από τα μυθιστορήματα του Ιούλιου Βερν δεν απέχει πολύ από το Τρίγωνο των Βερμούδων. «Η τεράστια θαλάσσια πισίνα», σύμφωνα με τη «Δημοκρατία», «δίχως ακτές, με ζεστά νερά και κυρίως με τους δικούς της νόμους, βρίσκεται στα ανοιχτά του Ατλαντικού Ωκεανού».
Εκεί ο ήλιος ανατέλλει την ίδια ώρα στη Δύση και την Ανατολή, ενώ τα κύματα κινούνται δεξιόστροφα.
Η ιδιαιτερότητα της περιοχής είναι το βαθύ μπλε και η εξαιρετική καθαρότητα του νερού με μια υποθαλάσσια ορατότητα που ξεπερνά τα 200 πόδια βάθος.
Έγινε γνωστή από τις ληστείες σκαφών και τα ακυβέρνητα καράβια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση των πληρωμάτων. Όσο για τα περίφημα ζεστά νερά της θάλασσας της Σαργκάσο εξηγούνται επιστημονικά ως εξής: Σε μια παγωμένη περιοχή, τα ήμερα θερμά νερά δημιουργούνται από τα ρεύματα.
Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

31 Μαΐου 2012
Πώς να ανοίξεις κρασί χωρίς ανοιχτήρι;(Εύκολο:Βγάλε το παπούτσι σου!)
Ένα... παπούτσι αρκεί!

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Έχουν κόλπο οι Ιάπωνες και μένουν… αδύνατοι!
Ημερομηνία: 31 Μαΐου 2012
Εχουν κολπο οι Ιαπωνες και μενουν… αδυνατοι!
Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας έχουν δημιουργήσει ένα ζευγάρι μαγικά... γυαλιά που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να μεγεθύνουν το φαγητό ώστε να νομίζετε ότι τρώτε περισσότερο, αλλά στην πραγματικότητα να συμβαίνει το αντίστροφο και παράλληλα να χάνετε και βάρος!
Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου
Μάλιστα, ενώ το φαγητό μπορεί να μοιάζει μεγαλύτερο, όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα γύρω σας παραμένουν στη φυσιολογική τους μορφή!
Η τελευταία εφεύρεση των σχισομάτιδων πάντως φαίνεται να έχει αποτέλεσμα σύμφωνα με τους κατασκευαστές της. Σε σχετική έρευνα, 2 άντρες αι 2 γυναίκες έφαγαν 9,3% λιγότερα μπισκότα ενώ φορούσαν τα γυαλιά συγκριτικά με ζευγάρια που κλήθηκαν να κάνουν το ίδιο δίχως να φορούν τα γυαλιά!  Αντίστοιχα, όταν τα γυαλιά ρυθμίστηκαν ώστε τα μπισκότα να φαίνονται μικρότερα, παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της 15% αύξησης στην κατανάλωση τους!
Πάντως οι Ιάπωνες μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα παχυσαρκίας (γιατί άραγε;) αλλά αν μια τέτοια εφεύρεση βγει ποτέ προς πώληση, τότε σίγουρα θα είναι μια θαυματουργή λύση για τις χώρες της Δύσης που φημίζονται για... την όρεξη τους!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Παλαιστής έμεινε «έγκυος» για χάρη της γυναίκας του

Ήθελε να τη βοηθήσει ψυχολογικά... Σε μια προσπάθεια του να συμπαρασταθεί στην έγκυο αρραβωνιαστικιά του, ο 36χρονος Alex Reid από την Αγγλία..