Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Δέν έβγαλαν τυχαία τα αρχαία ελληνικά απο τα σχολεία - Διαβαστε που βοηθανε

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τα αρχαία ελληνικά επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλο ριζικώς!

Τη συστηματική διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας προτείνουν ξένοι καθηγητές, σαν θεραπεία σε δυσλεκτικά παιδιά.
Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα, το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.



ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

 Ποιο είναι το ποτό που.... ρίχνει το σακχαρο;;;

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Ποιο είναι το ποτό που.... ρίχνει το σακχαρο;;;
 
Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα συγκεκριμένο συστατικό που περιέχει ένα δημοφιλές ποτό, που σίγουρα έχετε πιει κάποια στιγμή στη ζωή σας, θα μπορούσε να λειτουργήσει κατευναστικά για τα επίπεδα ζαχάρου του οργανισμού σας.

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, πρόκειται για την τεκίλα και το φυσικό γλυκαντικό της, που προέρχεται από την αγαυή.

Επομένως, θα μπορούσε όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, να βοηθήσει σημαντικά τους ανθρώπους που υποφέρουν από διαβήτη, να χάσουν βάρος.
 

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

 Βρέθηκε ο τάφος του Βασιλιά Αχιλλέα!

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Βρέθηκε ο τάφος του Βασιλιά Αχιλλέα! (PHOTOS)
 
Κανείς δεν πίστευε όταν πριν δυο περίπου χρόνια, θα έβρισκαν σε περιοχή, κοντά στο χωριό Μαυρίλο της Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, 2 θολωτούς τάφους, ότι ο ένας απ' αυτούς θα ανήκε στον βασιλιά των Μυρμιδόνων, Αχιλλέα.
 
Το θέμα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, σε εκδήλωση που έγινε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο από την έφορο Αρχαιοτήτων κ. Παπακωνσταντίνου η οποία θα παρουσιάσει και επίσημα το θέμα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου στην αίθουσα του Κάστρου της Λαμίας .
 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

ΝΟΜΙΜΗ η πολυγαμία ακόμα κι αν ΔΕΝ συμφωνούν οι γυναίκες;;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! ΝΟΜΙΜΗ η πολυγαμία ακόμα κι αν ΔΕΝ συμφωνούν οι γυναίκες;;;;
 
Οι κενυάτες βουλευτές ψήφισαν ένα νόμο που επιτρέπει στους άνδρες να παντρεύονται όσες γυναίκες επιθυμούν, χωρίς να έχει τον παραμικρό λόγο η πρώτη σύζυγος, κάτι που εξόργισε τις γυναίκες συναδέλφους τους, οι οποίες αποχώρησαν από την αίθουσα του κοινοβουλίου του Ναϊρόμπι.
Το νομοσχέδιο, το οποίο υιοθετήθηκε αργά χθες το βράδυ, εντάσσει στο κενυατικό δίκαιο τους εθιμικούς νόμους.
Αρχικά το νομοσχέδιο έδινε τη δυνατότητα στις συζύγους να αντιτάσσονται σε ενδεχόμενη απόφαση του συζύγου τους να παντρευτεί πολλές γυναίκες.
Ωστόσο, ενώνοντας διακομματικά τις δυνάμεις τους, οι άνδρες βουλευτές προχώρησαν τελικά περισσότερο, απαλείφοντας τη διάταξη αυτή που έδινε δικαίωμα λόγου στις γυναίκες.
 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Διώξτε τους πονοκεφάλους με μια ηλεκτρονική στέκα

 
Διώξτε τους πονοκεφάλους με μια ηλεκτρονική στέκα
 

Η Cefaly έλαβε έγκριση από τον αμερικανικό ΕΟΦ


Μια ηλεκτρονική στέκα που μπορεί όχι μόνο να θεραπεύει, αλλά ίσως και να προλαμβάνει την ημικρανία, έλαβε την έγκριση από τον αμερικανικό ΕΟΦ (FDA).

Η Cefaly, όπως ονομάζεται, τοποθετείται στο μέτωπο και με τη βοήθεια ενός ηλεκτρόδιου που τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες μεγέθους AA, προκαλεί διέγερση του τριδύμου νεύρου.