Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ


Κρέας αλόγου σε αλλαντικά στη Θεσσαλονίκη!

 
 
Κρέας αλόγου σε σκευάσματα αλλαντικών που πωλούνταν σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντόπισε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο...
των ελέγχων που διενεργεί.

Η υπηρεσία εντόπισε στο εν λόγω κατάστημα ποσότητα αλλαντικών (7,640 kg), τα οποία εισήχθησαν από τη Ρουμανία και προχώρησε σε δειγματοληψία.

Μετά από σχετική εξέταση που πραγματοποίησε το ινστιτούτο εφαρμοσμένων βιοεπιστημών στο δείγμα, ανιχνεύθηκε παρουσία DNA αλόγου σε ποσοστό άνω του 50%, αναμεμειγμένο στο βόειο κρέας.

ΠΑΡΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013


ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ 700.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

"Η Ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή" αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Μια σπουδαία και διπλωματική νίκη για την Ελλάδα, απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αναγνωρίζοντας πως η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή...

Μετά από έντονο παρασκήνιο και αντιδράσεις για την καταψήφιση των δυο άρθρων που αφορούσαν τις ελληνικές θέσεις, τελικά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «πέρασε» την έκθεση για την ελληνική ΑΟΖ με ψήφους 505 υπέρ και 91 κατά.

Υιοθετώντας την έκθεση για τον ευρωπαϊκό οδικό ενεργειακό χάρτη μέχρι το 2050, η Ευρωβουλή εντάσσει την ελληνική ΑΟΖ στην ευρωπαϊκή και ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να οριοθετήσει τις ΑΟΖ των χωρών μελών με τις σχετικές τρίτες χώρες.

Σημειώνεται όμως ότι αυτό δε σημαίνει ότι παραχωρούνται δικαιώματα, καθώς η αξιοποίηση των κοιτασμάτων θα παραμείνει εθνική υπόθεση.

Είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζεται επισήμως σε επίσημο ευρωπαϊκό έγγραφο η σπουδαιότητα των υδρογονανθράκων της περιοχής μας.

Η εισηγήτρια της έκθεσης, η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλλα εκτιμά ότι η εξέλιξη αυτή ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή, ως ευρωπαϊκού προμηθευτή και παραγωγού.

Πηγή: newsit.gr

ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

14 Μαρτίου 2013
Δείτε εκπληκτικές εικόνες από τις αστραπές που προκάλεσε το ηφαίστειο Sakurajima της Ιαπωνίας!!! (PHOTOS+VIDEO)
O Martin Rietze φωτογραφίζει σε απόσταση αναπνοής το μεγαλείο της φύσης.
Είναι φωτογραφίες του Γερμανού φωτογράφου Martin Rietze από την έκρηξη του ηφαιστείου Sakurajima της Ιαπωνίας, νότια του Kyushu. Το ηφαίστειο ήταν ενεργό από τις 21 έως της 26 Φεβρουαρίου. Οι περισσότερες φωτογραφίες μοιάζουν σαν να έχουν τραβηχτεί σε κάποιο άλλο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος ή σαν όλα αυτά να συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι ενός καλλιτέχνη. Η πραγματικότητα όμως όπως φαίνεται είναι εξίσου εντυπωσιακή.







ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΛΙΒΑΔΙΑ

Έχετε ξαναδεί πολύχρωμα...λιβάδια; Σαν κι αυτά σίγουρα όχι!!
Ημερομηνία: 14 Μαρτίου 2013
Εχετε ξαναδει πολυχρωμα...λιβαδια; Σαν κι αυτα σιγουρα οχι!!
Η φύση το έκανε και πάλι το θαύμα της. Ακούμπησε το «μαγικό» ραβδάκι της πάνω στα λιβάδια του κόσμου και δεν «λυπήθηκε» το χρώμα. Το έριξε άφθονο, σε κάθε γωνιά της γης, σε κάθε σημείο του εδάφους.
 Τα λιβάδια...
Κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μοβ, ροζ, πράσινο, όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου απλώθηκαν στο έδαφος χωρίς φειδώ, αποδεικνύοντας πως η φύση είναι μακράν ο καλύτερος ζωγράφος.
 Τα λιβάδια...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ

14 Μαρτίου 2013
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως
ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ !!! ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ... ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΜΕ ... ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική. Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό...έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.
Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.
Η Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις».
Έτσι, κάθε φορά που τρώμε κάποια από τις πηγές τροφίμων που αναφέρονται παρακάτω (τρώγοντας την σάρκα και το αίμα ανθρώπινου όντος), συμμετέχουμε σε μια σατανιστική τελετουργία χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
baby-1