Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ

ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Βρήκαν μια δεύτερη ... ΓΗ!!!

ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Βρήκαν μια δεύτερη ... ΓΗ!!!
 
Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη.
Όπως ανακοίνωσαν, βρήκαν έναν εξωπλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης και ο οποίος, επιπλέον, βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή- κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.
 

MUSTANG 50 YEAR LIMITED EDITION

Επετειακή έκδοση της Mustang

 
Επετειακή έκδοση της Mustang
 

Θα παραχθεί σε μόλις 1.964 αντίτυπα


Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Ford γιορτάζει τα 50κοστά γενέθλια της Mustang και εκεί παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής, επετειακή έκδοση «50 Year Limited Edition».

Μόνο 1.964 αντίτυπα της Mustang 50 Year Limited Edition θα φτιαχτούν, γεγονός που από μόνο του προσδίδει εξαρχής στο αυτοκίνητο μια συλλεκτική διάσταση. Η επετειακή έκδοση θα στηριχθεί στη νέα 2015 Mustang GT fastback με το εξοπλιστικό πακέτο Performance Pack. Δύο είναι οι επιλογές στο χρώμα: το εικονιζόμενο λευκό Wimbledon White και το μπλε Kona Blue.
 
 Το δεύτερο δίλημμα έχει να κάνει με το κιβώτιο μετάδοσης, καθώς οι 1.964 τυχεροί θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα
 

Η ΔΕ ΓΥΝΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Η νύφη με τα μούσκουλα

 
Η νύφη με τα μούσκουλα
 

Δε χρειάστηκε ούτε να πατήσει το πόδι του γαμπρού

Η Gabrielle Hames, Γερμανίδα body builder παντρεύτηκε και το γιόρτασε δεόντως. Οι δε φωτογραφίες της με το νυφικό έγιναν αμέσως viral.

 

ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

Βαρέθηκες την κλασσική κόκκινη βαφή;;; - Δες ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ιδέες για να διακοσμήσεις φέτος το Πάσχα τα αυγά σου!!! (PHOTOS)

ΜΕΓ.ΠΕΜΤΗ 17 - 4 - 14

Βαρέθηκες την κλασσική κόκκινη βαφή;;; - Δες ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ιδέες για να διακοσμήσεις φέτος το Πάσχα τα αυγά σου!!! (PHOTOS)
 
Τα κόκκινα αυγά είναι το παγκόσμιο σύμβολο του Πάσχα, με τις ρίζες του εθίμου να χάνονται στη Μεσοποταμία.
Οι παραλλαγές έχουν να κάνουν με την επιλογή κίτρινου, πράσινου ή μπλε χρώματος, που δεν διαφοροποιούνται όμως και πολύ από τα κλασικά κόκκινα αυγά.
 Ευτυχώς, πάντως υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά, αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη και διασκεδάζοντας τις χειροποίητες δημιουργίες σας. Λουλούδια, κλωστές, ταινίες ακόμα και μια παλιά γραβάτα, τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνουν τα αυγά σας εξαιρετικά.
Μη φοβάστε να πειραματιστείτε.
Στη χειρότερη περίπτωση απλώς θα προστεθεί το δικό σας αυγό στη λίστα που ακολουθεί!
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι στο τέλος θα είναι πολύ δύσκολο να τα σπάσετε για να τα φάτε!
 

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Θέλετε να υπολογίσετε το ύψος που θα έχει το παιδί σας όταν μεγαλώσει;;; - Σας έχουμε τον τρόπο!!!



Θέλετε να υπολογίσετε το ύψος που θα έχει το παιδί σας όταν μεγαλώσει;;; - Σας έχουμε τον τρόπο!!!
 
Γονίδια, διατροφή και γενική κατάσταση της υγείας επηρεάζουν το ύψος από την αρχή. Αποκτούμε περίπου το μισό από το ύψος που έχουμε ως ενήλικες, μέχρι την ηλικία των 2 ετών...
 
Το ύψος κατά τη γέννηση, δεν προβλέπει καλά το τελικό ύψος του ανθρώπου.
 
Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος του ποδιού. Αν και η ξαφνική ανάπτυξη του μεγέθους του ποδιού δείχνει την αρχή της γρήγορης ανάπτυξης περίπου στην εφηβεία, το μέγεθος του παπουτσιού είναι φτωχός προγνωστικός παράγοντας για το τελικό ύψος.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ε ρε σανό που μας ταΐζουν! Η κυβέρνηση μοιράζει ΔΩΡΑ ενόψει ΕΚΛΟΓΩΝ!!! Ποιοι θα τα πάρουν;;;

Ε ρε σανό που μας ταΐζουν! Η κυβέρνηση μοιράζει ΔΩΡΑ ενόψει ΕΚΛΟΓΩΝ!!! Ποιοι θα τα πάρουν;;;
 
Σωρεία παροχών στους πολίτες με προεκλογικό «άρωμα», επιφύλασσε η κυβέρνηση για τους πολίτες μέσα στο Πάσχα, αφού μετά το περίφημο κοινωνικό μέρισμα το οποίο αναμένεται να μοιράσει σε όλους τους δικαιούχους σε περίπου 20 ημέρες, έρχονται ακόμα μέτρα υπέρ των φορολογουμένων.
 
Ενα από αυτά είναι ο φόρος υπεραξίας που θα ξεκλειδώσει μετά από 100 ημέρες τις μεταβιβάσεις ακινήτων, ενώ αναμένεται και ανακοίνωση για ρύθμιση αυθαιρέτων.
Παράλληλα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε και η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μπορούν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους, πληρώνοντας μόνο το μέρος των τελών που αντιστοιχεί μέχρι το τέλος του έτους και φυσικά -όπως κάθε εορταστική περίοδο, έτσι και φέτος- οι παραβάτες οδηγοί έλαβαν συγχωροχάρτι και παίρνουν πίσω πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και άδειες οδήγησης.
 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Ένα τζαμί από κρύσταλλο

Στο Ισλαμικό Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μαλαισίας τα όρια μεταξύ της προσευχής και του design μπερδεύονται επιτυχημένα.

Αν και το Κρυστάλλινο τζαμί είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο που κόστισε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια, αποτελεί επίσης έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ισλαμικούς τόπους λατρείας στον κόσμο.

Δημιουργήθηκε από ατσάλι και γυαλί και η δομή είναι εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο.

perierga.gr - Κρυστάλλινο... τζαμί κερδίζει τις εντυπώσεις!

Με κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, διατηρώντας όμως όλα τα ιστορικά και θρησκευτικά στοιχεία, το νερό αντανακλά στο γυαλί, ενώ το φως από το εσωτερικό κάνει ειδικά το βράδυ ωραία παιχνιδίσματα στον ορίζοντα.