Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΕΡΧΩΝΤΑΙ Η ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ UFO ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου του 2011, έντονη δραστηριότητα εντοπίστηκε και καταγράφηκε πάνω από την Γερμανία. Συγκεκριμένα τα τρία περιστατικά προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους, όχι σαν εισβολή ufo αλλά σαν επίθεση στη χώρα με μυστικά όπλα.Το πρώτο περιστατικό (φώτο1) καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την St. Katharinen στη Γερμανία την Τρίτη, 14 Ιουνίου του 2011. Η απόσταση του παράξενου αντικειμένου ήταν τόσο μακρινή που δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ανησυχίες.
Στο δεύτερο περιστατικό που καταγράφηκε στις 16 με 17 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκαν αρκετοί ιπτάμενοι δίσκοι στον ουρανό. Ο μάρτυρας που το κατέγραψε με την καμερά του, δήλωσε: Δεκάδες Ufo σφαίρες μας επισκέπτονται! Αυτά τα αντικείμενα δεν ήταν ορατά με γυμνό μάτι, αλλά με το υπέρυθρο πεδίο εφαρμογής της Yukon Ranger Nightvision καμεράς μου!
Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε πάνω από τη Γερμανία τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Ο ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε, πλησίασε αρκετά πιο κοντά στα σπίτι από τις προηγούμενες φορές…


http://ufotruth-gr.blogspot.com/

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Xάος στο Σύνταγμα - Πεδίο μάχης η Βασιλίσσης Σοφίας με τα δακρυγόνα να πέφτουν βροχή

Συγκλονιστικά βίντεο μέσα από την "καρδιά" των επεισοδίων έξω από τη Βουλή


- Νωρίτερα οι προβοκάτορες "αμαύρωσαν" τις ειρηνικές διαδηλώσεις
- Εσπασαν ξενοδοχεία, καταστήματα και πεζοδρόμια εκατοντάδες κουκουλοφόροι...ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

- 17 προσαγωγές και 14 συλλήψεις - Δεκάδες πολίτες και 37 αστυνομικοί οι τραυματίες
Πρωτόγνωρες ήταν οι σκηνές που διαδραματίζονται στην πλατεία Συντάγματος και οι εστίες έντασης αναζωπυρώνονται κάθε τόσο στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκ νέου χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

ς.



Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή επεισόδια έξω από τη Βουλή όπου συζητείται στην Ολομέλεια το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Ομάδα των «Αγανακτισμένων» που διαδηλώνουν κατά του Μεσοπρόθεσμου προσπάθησε να σπάσει το κλοιό των αστυνομικών που προστατεύουν την Βουλή και η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.


Λόγω της εκτεταμένης χρήσης των δακρυγόνων η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος είναι αποπνικτική.



Η επιχείρηση της αστυνομίας στη νέα ένταση



 Η πλατεία Συντάγματος προσπαθεί πλέον με μουσική και τραγούδια, να «επουλώσει τις πληγές της» αφού από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα είχε μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ερμήνευσαν τραγούδια και χειροκροτήθηκαν από τους "Αγανακτισμένους" οι οποίοι έχουν έρθει από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ύστερα από τον πετροπόλεμο, τους βανδαλισμούς, την χρήση χημικών και το ανθρωποκυνηγητό, φαίνεται να επανέρχονται στην πλατεία οι ρυθμοί των τελευταίων 35 ημερών, τους οποίους όμως διαταράσσουν οι κουκουλοφόροι όταν κάνουν την εμφάνισή τους.



Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά του μεσοπρόθεσμου, της κυβερνητικής πολιτικής και των πολιτικών, ενώ ένα πανό που γράφει "Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε αποφασισμένοι", έχει αναρτηθεί κατά μήκος της πλατείας.

Νωρίτερα εκατοντάδες δικυκλιστές έκαναν την εμφάνισή τους επί της οδού Αμαλίας και οι συγκεντρωμένοι τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Στη διάθεση των οδηγών είναι πλέον η Λεωφόρος Αμαλίας στην κάθοδο στο ύψος των Στύλων του Ολυμπίου Διός, έπειτα από ομαλή αποχώρηση των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

Νωρίτερα μετά από εκτεταμμένη επιχείρηση της αστυνομίας, τα ΜΑΤ κατάφεραν σχεδόν να αδειάσουν την λεωφόρο Αμαλίας και την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους και εν συνεχεία αποτραβήχτηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Με την υποχώρηση των ΜΑΤ οι Αγανακτισμένοι που διαμαρτύρονται για την εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ, επέστρεψαν στην πλατεία Συντάγματος και ανακατέλαβαν και τη λεωφόρο Αμαλίας, που μοιάζει πλέον με βομβαρδισμένο τοπίο.



Αφού επικράτησε σχετική ηρεμία, μία ομάδα των ΜΑΤ στη Βασιλίσσης Σοφίας χωρίς προφανή λόγο έκαναν ένα ντου προς τους διαδηλωτές που ήταν στο σημείο ειρηνικά, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει κάτω τραυματισμένος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο



Συνολικά οκτώ άτομα έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα. Πρόκειται για δύο άντρες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κτυπημένοι στο κεφάλι, μία γυναίκα που παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρας" και άλλα τρία άτομα, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ο ένας με εγκαύματα, που διακομίστηκαν πριν από λίγο στο νοσοκομείο "Σωτηρία".

Οι τρεις από τους οκτώ τραυματίες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ενώ όσοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" δέχονται τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.newsit

AΓΓΕΛΟΙ


Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Angel



Angel,
put sad wings around me now
Protect me from this World of sin
So that we can rise, again


Oh Angel,
we can find our way somehow
Escaping from the World we're in
To a place where we began


And I know we'll find
A better place and peace of mind
Just tell me that it's all you want
for you and me



Angel, 
won't you set me free


Angel,
remember how we'd chase the Sun
Then reaching for the Stars at night
As our lives had just begun



When, I close my eyes
I hear your velvet wings and cry
I'm waiting here with open arms
oh, can't you see


Angel,
shine your light on me


Oh Angel,
we'll meet once more


I'll pray
When all my sins are washed away
Hold me inside your wings and stay


Oh! Angel,
take me far away
Put sad wings around me, now



Angel,
take me far away
Put sad wings around me, now
So that we can rise, again