Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ON LINE

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

 15 February 2012 19:14
 
Ήδη εκατοντάδες άστεγοι σχηματίζουν ουρές...! Ο οίκος ανοχής μπορεί να μην είναι στην Ελλάδα αλλά η ιδέα είναι ελληνική! Ο Πίτερ Λάσκαρης, ο ιδιοκτήτης του Red Rooms Laufhaus στη Βιέννη, υποδέχεται τους άστεγους μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς! Στις προσφορές περιλαμβάνονται ένα ζεστό δείπνο και ένα εξίσου ζεστό κρεβάτι, αλλά όχι άλλες υπηρεσίες. Μάλιστα, η...
πρωτοβουλία αυτή έγινε τόσο δημοφιλής που ο Λάσκαρης συζητά και με άλλους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής συμβουλεύοντάς τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Λόγω του ψύχους που επικρατεί, οι δουλειές έχουν ‘παγώσει’ οπότε πολλά δωμάτια μένουν άδεια. Οπότε είναι ντροπή να μην τα χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό», εξηγεί ο ανθρωπιστής επιχειρηματίας.

Κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο και ο κάθε καλεσμένος απολαμβάνει καθαρά σεντόνια και καθαρές πετσέτες. «Δεν θέλω κανέναν έξω στο κρύο», τονίζει. «Κανένα από τα κορίτσια δεν παραπονιέται, κι αυτό γιατί συμπονούν και εκείνες τους άστεγους…»

Seleo.gr News

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Μειώσεις 100 εκατ. ευρώ σε κύριες και 200 σε επικουρικές συντάξεις
Πολύ κοντά σε συμφωνία Τρόικα και κυβέρνηση για το ψαλίδι


Συνημμένη Εικόνα: 78DDF1C5D53FD0F305C65000A02B1649.jpg




Προς συμφωνία οδεύουν κυβέρνηση και τρόικα για τις μειώσεις στα επικουρικά ταμεία μετά από μαραθώνια σύσκεψη του τεχνικού κλιμακίου των δανειστών και της γενικής γραμματέα του υπουργείου Εργασίας κυρία Αθηνάς Δρέττα.
Κυβέρνηση και τρόικα αναζητούν 300 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται να καταλήγουν στην διασφάλιση 100 εκατομμυρίων ευρώ από την μείωση κύριων συντάξεων του ΝΑΤ και των «ευγενών ταμείων» ΔΕΚΟ και τραπεζών
Η μείωση των συντάξεων των ναυτικών φθάνει το 7% και εφαρμόζεται από τον πρώτο ευρώ της σύνταξης, ενώ των υπολοίπων ταμείων είναι 20% και εφαρμόζεται για το τμήμα της σύνταξης από 1.300 και άνω.

Τα 200 εκατομμύρια θα περικοπούν από τις επικουρικές συντάξεις για τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει διατυπώσει σοβαρές ενστάσεις. Τα τέσσερα σενάρια των περικοπών προβλέπουν μειώσεις 15% για τις συντάξεις είτε άνω των 150 ευρώ, είτε άνω των 200 ευρώ, είτε άνω των 250 ευρώ, είτε άνω των 300 ευρώ.

www.tovima.gr

ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ

Ιδού τα 325 εκατ. ευρώ κύριε Βενιζέλο


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό πρωθυπουργό και πολιτικοί αρχηγοί γιατί ψάχνουν εδώ και 10 ημέρες να βρουν 325 εκατ. ευρώ για να κλείσουν την τρύπα του ελλείμματος όπως ζητάει η Τρόικα.
Κι επειδή την περασμένη Τετάρτη στο τελευταίο Eurogroup ο Βενιζέλος πήγε χωρίς λύση γι' αυτά τα 325 εκατ. ευρώ που ζητάνε επειγόντως οι τροϊκανοί να βρούμε, οι ευρωπαίοι υπουργοί έδιωξαν κακήν κακώς τον Βενιζέλο από το Eurogroup, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως το "σκουπίδι" και το πιο "αφερέγγυο κράτος της Ευρώπης".

Επειδή λοιπόν αύριο πάει πάλι στο Eurogroup ο κ. Βενιζέλος, το newsbomb βρήκε τα 325 εκατ. ευρώ που μας ζητάνε και τα προσφέρει σαν λύση στον κ. Βενιζέλο.

Πού βρήκαμε τα λεφτά

25 εκατ. ευρώ από αυξημένες "δαπάνες ΝΑΤΟ"

Στον προϋπολογισμό του 2012, το μόνο κονδύλι που αυξήθηκε και μάλιστα κατά 22,5% είναι αυτό που αφορά στις "Δαπάνες ΝΑΤΟ"! Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα δώσει 25 εκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι για τις δαπάνες αυτές.

95 εκατομμύρια ευρώ από το δάνειο που χάρισε ο Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο Μουσικής

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι το ελληνικό δημόσιο θα αποπληρώσει δάνειο που έλαβε το Μέγαρο Μουσικής για την ολοκλήρωση κτιριακών εγκαταστάσεων ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ. «Τα δάνεια του Μεγάρου είναι εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο και πληρώνει όταν το Μέγαρο δεν μπορεί να ανταποκριθεί», ήταν η αφοπλιστική δήλωση του!

100 εκατομ. ευρώ από ενοίκια για τα ακίνητα του Δημοσίου

Το υπέρογκο ποσό των 8,3 εκατομμυρίων ευρώ πληρώνει σε μηνιαία βάση το Δημόσιο για να στεγάζει τις υπηρεσίες του, τη στιγμή μάλιστα που τα κτίρια που του ανήκουν παραμένουν ανεκμετάλλευτα, όπως προκύπτει από... στοιχεία που κατέθεσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

Τουλάχιστον 250 εκατομμύρια ευρω αποζημίωση από τη Siemens για ζημιά του Δημοσίου

Τον Δεκέμβριο του 2011, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ουάσιγκτον, επέβαλε πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων σε βάρος της Siemens από για τη σκανδαλώδη δραστηριότητά της στην Αργεντινή. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν εκεί είναι με αυτές της Ελλάδας.

Στην χώρα μας, η εξεταστική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αρχικά εκτίμησε την ζημιά του Δημοσίου στα 2 δισ. ευρώ, όμως κυβερνητικοί κύκλοι υπολογίζουν το ύψος στα 5 δισ.! Σε δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος είχε υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει εξωδικαστικά για το Δημόσιο από τη Siemens ποσό των 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Βορίδη (12/01/2012) "την υπόθεση χειρίζεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος".

Newsbomb.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Έκλεψαν τενεκέ με 270.000 ευρώ !!

Συνημμένη Εικόνα: Image.ashx.jpg


Μια ολόκληρη περιουσία έκανε φτερά στη Σητεία όπου το ιλιγγιώδες - για τα δεδομένα της εποχής - ποσό, των 270 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά έγινε καπνός στη διάρκεια της νύχτας.
Τα χρήματα αυτά ανήκουν σε ένα 55χρονο ιδιοκτήτη κέντρου συνεστιάσεων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Πισκοκέφαλου, απ’ όπου εκλάπησαν στο διάστημα που αυτό έμεινε κλειστό.
Η υπόθεση αφήνει άφωνη την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς όπως όλα δείχνουν το θύμα έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να αποσύρει από τράπεζα στο Ηράκλειο τις οικονομίας μιας ζωής, φοβούμενος το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας.

Ούτε λίγο - ούτε πολύ ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει διατελέσει λιμενάρχης πριν συνταξιοδοτηθεί, τοποθέτησε τα χρήματα σε ένα μεταλλικό κουτί, ένα ντενεκέ για την ακρίβεια, τον οποίο έκρυψε στο πατάρι του καταστήματος.

Όμως σήμερα το μεσημέρι ο 55χρονος φτάνοντας στο γραφείο του διαπίστωσε έντρομος πως μια πλαϊνή πόρτα του καταστήματος ήταν παραβιασμένη.

Το μεταλλικό κουτί με τα χρήμα είχε κάνει φτερά, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους αξιοποιήσιμα στοιχεία καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φορούσαν πλαστικά γάντια.

Το χώρο έκαναν φύλλο και φτερό αστυνομικοί και άνδρες της σήμανσης ενώ ήδη προσάγονται όσοι ήξεραν τις κινήσεις του 55χρονου επιχειρηματία.

(neakriti)

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

Αυτοκτόνησαν 3 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το τελευταίο δεκαπενθήμερο!


Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε o πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος....

ο οποίος είπε ένας τέταρτος συνάδελφος τους αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια.

ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ευθανασία: Θέλεις να πεθάνεις; Πες το κι έγινε...(!!!)


Η πρώτη ιδιωτική κατ'οίκων υπηρεσία ευθανασίας στην Ολλανδία
Η Ολλανδική ένωση «Δικαίωμα-στο-Θάνατο» ανακοίνωσε ότι σύντομα θα εκπληρώσει μία υπόσχεση που είχε δώσει πέρσι...
.... να ανοίξει μία ιδιωτική κλινική στην οποία θα επιτρέπεται η ευθανασία και μάλιστα να προσφέρει και “υπηρεσίες” κατ' οίκων, για ανθρώπους που δεν μπορούν να πείσουν το γιατρό τους να τους σκοτώσει.