Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τρώμε... ΚΑΡΚΙΝΟ!!! Ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τρώμε... ΚΑΡΚΙΝΟ!!! Ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε;;;
 
Σε πολλά κείμενα μας(στο site αλλά και στα βιβλία μου) σας έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις καρκινογόνες τροφές ή τις καρκινογόνες...συνήθειες (πχ η πολύωρη ομιλία στο κινητό).
Έρχεται τώρα και η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν' ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παραθέσω αυτό:
Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές...
30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες. Στα τρόφιμα οφείλεται το 1/3 των καρκίνων του πεπτικού συστήματος.
Μερικές απο τις ουσίες που προστίθενται στα τρόφιμα είτε από το περιβάλλον , είτε κατά την παρασκευή τους και θεωρούνται καρκινογόνες ή μεταλλαξιογόνες περιγράφονται παρακάτω:
 

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟ

Αυτές είναι οι πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτογραφίες που θα σας ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ!!!
 
ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!!! Αυτές είναι οι πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτογραφίες που θα σας ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ!!!(PHOTOS)
 
Τραβηγμένες την πιο κατάλληλη στιγμή!
 
 

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ

 
Πώς να γίνεις εκατομμυριούχος
 
Και η συμβολή της γυναίκας
 


Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Το άρθρο που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσουμε όλοι μας: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις έναν ΛΑΟ να μην αντιδρά!!!

Το άρθρο που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσουμε όλοι μας: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις έναν ΛΑΟ να μην αντιδρά!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
 
Tο παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε κατάθλιψη, καθώς το μυαλό και ο οργανισμός 'κουράζονται' τελικά από τη συνεχή υπερδιέγερση στην οποία βρίσκονται, όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει έξοδο διαφυγής από την επώδυνη κατάσταση.
 
Πολλές φορές ο σχηματισμός εικόνων στη φαντασία μας, μπορεί να κάνει πολύ πιο κατανοητό το νόημα των λέξεων. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρουμε ένα ιστορικό πείραμα της ψυχολογίας, το οποίο μπορεί να 'γενικευτεί' σχετικά με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι σε εξωτερικά γεγονότα - ερεθίσματα.
 
Ένα πείραμα 'σκληρό', για όλους τους φιλόζωους, καθώς έγινε πάνω σε ζώα, συγκεκριμένα σε σκύλους, ενδεικτικό όμως αυτών που δυστυχώς βιώνουν πολλοί άνθρωποι.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΧΑΜΟΣ στο Σύνταγμα μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών!!! Αποχώρησε η Τρόικα αλλά οι πολίτες έφαγαν "τρελό ξύλο"!

ΧΑΜΟΣ στο Σύνταγμα μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών!!! Αποχώρησε η Τρόικα αλλά οι πολίτες έφαγαν
 
Ένταση επικράτησε ξανά πριν από λίγη ώρα στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιούν εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση της τρόικας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι αστυνομικοί προσπαθησαν να ανοίξουν το δρόμο μπροστά από το υπουργείο προκειμένου να αποχωρήσουν τα μέλη της Τρόικας, ωστόσο οι διαδηλωτές αντιστάθηκαν και προκλήθηκε ένταση. Ενας διαδηλωτής λιποθύμησε. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο, ο δρόμος άνοιξε και τα μέλη της Τρόικας κατάφεραν να αποχωρήσουν χωρίς προβλήματα.
Νωρίτερα επίσης οι διαδηλωτές και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα τραυματίστηκε.
Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 προσαχθέντες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το πρωί, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.
Το πρωί εν μέσω αποδοκιμασιών έφθασαν στο υπουργείο Οικονομικών οι ελεγκτές της Τρόικας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για το προγραμματισμένο τους ραντεβού.
protothema

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ στο Σύνταγμα! Εξαγριωμένοι διαδηλωτές πήραν στο κυνήγι τους Τροϊκανούς και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ με μπουκάλια στον Τόμσεν!!!
28 - 2 - 14

ΠΟΛΕΜΟΣ στο Σύνταγμα! Εξαγριωμένοι διαδηλωτές πήραν στο κυνήγι τους Τροϊκανούς και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ με μπουκάλια στον Τόμσεν!!!
 
Με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να φύγουν από το υπουργείο Οικονομικών τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους τροικανούς μετά την συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους. Ενα από τα μπουκάλια βρήκε το αυτοκίνητο του Πωλ Τόμσεν. Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.
Νωρίτερα τα ΜΑΤ προσπαθούσαν χρησιμοποιώντας εντονη βια να απομακρύνουν και τους διαδηλωτές για να μπορέσουν να βγουν από το υπουργείο τα μέλη της τρόικας

EUROPA LEAGUE - TOP 32

EUROPA LEAGUE (ΦΑΣΗ «32», ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ)

Ραντεβού

 
Ραντεβού α λα... ιταλικά!
 
Οι Μπιανκονέρι είχαν κακή εμπειρία από την τελευταία επίσκεψή τους στη γειτονική χώρα και τώρα φρόντισαν να μην έχουν περιπέτειες.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έβαλε μέσα στο τέρμα της την Τραμπζονσπόρ και αν οι Τζιοβίνκο, Οσβάλντο αλλά και η υπόλοιπη παρέα ήταν πιο προσεκτική το σκορ αντί για 0-2 θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον 0-6. Το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού για την Μεγάλη Κυρία είναι ήδη κλεισμένο και είναι με την Φιορεντίνα, ομάδα η οποία την υποχρέωσε στη μοναδική της ήττα στην Serie A.
 

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που πρέπει να δείτε: Στα άδυτα της Αγιας Σοφιάς.... (PHOTOS&VIDEO)
 
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που πρέπει να δείτε: Στα άδυτα της Αγιας Σοφιάς.... (PHOTOS&VIDEO)
«Έμεινα άφωνος, δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν ως να βρέθηκα στον 5ο μ.Χ αιώνα» . Με τα λόγια αυτά ο ειδικός σε ιστορικά ντοκιμαντέρ , Göksel Gülensoy (Γκιοκσέλ Γκιουλένσοϊ) , μου περιέγραψε την συγκλονιστική εμπειρία από την πρώτη κατάδυση του, το 1998, στα έγκατα του ιστορικού και θρυλικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Τον Göksel τον συνάντησα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Πόλη, στις αρχές Ιανουαρίου.
 Είναι ανοιχτόκαρδος και απλός, παρόλο ότι «γράφει ιστορία», καθώς είναι ο πρώτος άνθρωπος που πήρε το ρίσκο της πρώτης έρευνας στον υπόγειο χώρο του μεγάλου μνημείου της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπου ουδείς έφθασε μέχρι σήμερα. «Με ενδιαφέρει η ιστορία, δεν ψάχνω για θησαυρούς», τόνισε.