Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Το τρανσέξουαλ ΠΟΥΛΑΕΙ... στην Ταϊλάνδη! Γιατί οι άντρες μεταμορφώνονται σε... ladyboys;
Ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου 2013
Το τρανσεξουαλ ΠΟΥΛΑΕΙ... στην Ταϊλανδη! Γιατι οι αντρες μεταμορφωνονται σε... ladyboys; ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Ταϊλάνδη το τρανσέξουαλ πουλάει πολύ... στην κυριολεξία! Κάποιοι άντρες προκειμένου να έχουν ένα σεβαστό εισόδημα διαβίωσης επιλέγουν για μεταμορφωθούν σε γυναίκες!
Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... Στη Μπανγκόκ και τους δρόμους με τα sex shops και τα μπαρ υπάρχουν πολλά ladyboys, όπως είναι γνωστά στην πιάτσα, και το πιο εξωφρενικό πράγμα είναι το γεγονός ότι ειδικά ένας άπειρος τουρίστας δύσκολα μπορεί να τους διακρίνει! Έτσι ακόμη και αν ο ταξιδιώτης αναζητήσει μια γυναικεία συντροφιά τη νύχτα (η Ταϊλάνδη φημίζεται για τον σεξοτουρισμό της), κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα των ladyboys...

Γιατί ένας Ταϊλανδέζος όμως επιλέγει να απαρνηθεί το φύλλο του; Διότι στην ασιατική χώρα οι επαγγελματικές επιλογές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Ένας άντρας μπορεί να γίνει μόνο οδηγός οχημάτων ή να δουλέψει σε χωράφια με χρηματικές απολαβές που είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Έτσι, προκειμένου κάποιοι να αποφύγουν την ανεργία, προτιμούν το δρόμο της αλλαγής φύλλου!
Πως θα αναγνωρίσετε ένα ladyboy όταν βρεθείτε στην Ταϊλάνδη;

Τα ladyboys μπορεί να καταφέρνουν να μεταμφιεστούν σε γυναίκες με ιδιαίτερη μαεστρία όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να τους προδώσουν και έτσι εσείς να ξεφύγετε από τα δίχτυα τους!
  • Αρχικά, η πλειονότητα των ladyboys δεν μπορούν να χορέψουν με ευλυγισία λόγω των γεννητικών οργάνων και έτσι προτιμούν να συχνάζουν σε μπάρες ή πεζοδρόμια!
  • Οι «καμουφλαρισμένοι» κύριοι νευριάζουν με τα μακριά μαλλιά τους γιατί δεν τα έχουν συνηθίσει, οπότε επιλέγουν περίτεχνα χτενίσματα ώστε να μην έρχονται σε επαφή!
  • Τα μεγάλα πόδια, οι αντρικές πλάτες είναι χαρακτηριστικά από τα οποία δύσκολα μπορούν να απαλλαγούν!

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

20 ατάκες αθλητών που έγραψαν ιστορία


George Best
«Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στις γυναίκες και το ποτό. Τα υπόλοιπα τα χαράμισα!»
Dennis Rodman
«Η χημεία είναι ένα μάθημα που παίρνεις στο γυμνάσιο ή το πανεπιστήμιο και μαθαίνεις ότι 2 + 2 μας κάνουν 10, ή κάτι τέτοιο…»
Rocky Graziano
«Παράτησα το σχολείο στην έκτη δημοτικού εξαιτίας της πνευμονίας. Όχι γιατί την είχα, αλλά γιατί δεν μπορούσα να τη γράψω»
Pele
«Κάθε παιδί στον κόσμο που παίζει ποδόσφαιρο θέλει να γίνει Πελέ. Έχω μεγάλη ευθύνη να τους δείξω όχι μόνο πώς γίνεσαι ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως πώς γίνεσαι άντρας»
Jesse Owens
«Στο τέλος, είναι η έξτρα προσπάθεια που ξεχωρίζει τον νικητή από τη δεύτερη θέση. Η νίκη ωστόσο απαιτεί πολλά περισσότερα. Ξεκινά με πλήρη έλεγχο των βασικών. Μετά χρειάζεται πάθος, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και αυτοθυσία. Και, τελικά, απαιτεί μια γερή δόση αγάπης, δικαιοσύνης και σεβασμού για τον αντίπαλο. Βάλε όλα αυτά μαζί και ακόμα κι αν δεν κερδίσεις, πώς γίνεται να χάσεις;»
Muhammad Ali
«Είναι απλά μια δουλειά. Το χορτάρι φυτρώνει, τα πουλιά πετούν, τα κύματα σφυροκοπούν την άμμο. Εγώ δέρνω ανθρώπους»
Shaquille O’Neal
«Η υπεροχή δεν είναι μεμονωμένη πράξη, αλλά συνήθεια. Είσαι αυτό που κάνεις επανειλημμένα»
Tim Duncan
«Όταν δεν υπάρχει κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης»
Lance Armstrong
«Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό, ή μια ώρα, ή μια μέρα, ή έναν χρόνο, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως εγκαταλείψεις, αυτό διαρκεί για πάντα»
Kareem Abdul-Jabbar
«Πρέπει να μπορείς να επικεντρώνεσαι, να αφήνεις τα συναισθήματά σου εκτός. Μην ξεχνάς ποτέ ότι παίζεις με την ψυχή σου, όχι μόνο με το σώμα σου»
Tiger Woods
«Ο πατέρας μου με δίδαξε αυτές τις λέξεις: να φροντίζω και να νοιάζομαι. Γι” αυτό άλλωστε έχουμε τις κλινικές. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να δίνω πίσω. Αν δουλέψει, δούλεψε»
Martina Navratilova
«Αυτός που είπε «δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις», προφανώς έχασε»
John McEnroe
«Αφήνω τη ρακέτα να μιλήσει για μένα»
Magic Johnson
«Μη ρωτάς τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες σου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για τους συμπαίκτες σου»
Emil Zatopek
«Ένας αθλητής δεν μπορεί να τρέχει με τα λεφτά στις τσέπες του. Πρέπει να τρέχει με την ελπίδα στην καρδιά και τα όνειρα στο κεφάλι του»
Steffi Graf
«Όταν χάσεις κάνα-δυο φορές, έρχεσαι να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις»
Lou Piniella
«Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι: και τα δυο αποκαλύπτουν πολλά, όχι όμως όλα»
Michael Jordan
«Έχω αστοχήσει σε περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω χάσει σχεδόν 300 αγώνες. Μου έχουν εμπιστευτεί 26 φορές να ρίξω το νικητήριο σουτ του αγώνα και αστόχησα. Έχω αποτύχει τόσες και τόσες και τόσες φορές στη ζωή μου. Κι αυτό είναι που με έκανε να πετύχω!»
Wayne Gretzky
«Έχεις 100% ποσοστό αστοχίας στα σουτ που δεν έριξες ποτέ»
Mike Ditka
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα κουτάβι κι έναν αθλητικό συντάκτη; Ότι σε έξι βδομάδες το κουτάβι θα σταματήσει την κλάψα!»