Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Το τρανσέξουαλ ΠΟΥΛΑΕΙ... στην Ταϊλάνδη! Γιατί οι άντρες μεταμορφώνονται σε... ladyboys;
Ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου 2013
Το τρανσεξουαλ ΠΟΥΛΑΕΙ... στην Ταϊλανδη! Γιατι οι αντρες μεταμορφωνονται σε... ladyboys; ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Ταϊλάνδη το τρανσέξουαλ πουλάει πολύ... στην κυριολεξία! Κάποιοι άντρες προκειμένου να έχουν ένα σεβαστό εισόδημα διαβίωσης επιλέγουν για μεταμορφωθούν σε γυναίκες!
Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... Στη Μπανγκόκ και τους δρόμους με τα sex shops και τα μπαρ υπάρχουν πολλά ladyboys, όπως είναι γνωστά στην πιάτσα, και το πιο εξωφρενικό πράγμα είναι το γεγονός ότι ειδικά ένας άπειρος τουρίστας δύσκολα μπορεί να τους διακρίνει! Έτσι ακόμη και αν ο ταξιδιώτης αναζητήσει μια γυναικεία συντροφιά τη νύχτα (η Ταϊλάνδη φημίζεται για τον σεξοτουρισμό της), κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα των ladyboys...

Γιατί ένας Ταϊλανδέζος όμως επιλέγει να απαρνηθεί το φύλλο του; Διότι στην ασιατική χώρα οι επαγγελματικές επιλογές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Ένας άντρας μπορεί να γίνει μόνο οδηγός οχημάτων ή να δουλέψει σε χωράφια με χρηματικές απολαβές που είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Έτσι, προκειμένου κάποιοι να αποφύγουν την ανεργία, προτιμούν το δρόμο της αλλαγής φύλλου!
Πως θα αναγνωρίσετε ένα ladyboy όταν βρεθείτε στην Ταϊλάνδη;

Τα ladyboys μπορεί να καταφέρνουν να μεταμφιεστούν σε γυναίκες με ιδιαίτερη μαεστρία όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να τους προδώσουν και έτσι εσείς να ξεφύγετε από τα δίχτυα τους!
  • Αρχικά, η πλειονότητα των ladyboys δεν μπορούν να χορέψουν με ευλυγισία λόγω των γεννητικών οργάνων και έτσι προτιμούν να συχνάζουν σε μπάρες ή πεζοδρόμια!
  • Οι «καμουφλαρισμένοι» κύριοι νευριάζουν με τα μακριά μαλλιά τους γιατί δεν τα έχουν συνηθίσει, οπότε επιλέγουν περίτεχνα χτενίσματα ώστε να μην έρχονται σε επαφή!
  • Τα μεγάλα πόδια, οι αντρικές πλάτες είναι χαρακτηριστικά από τα οποία δύσκολα μπορούν να απαλλαγούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου