Ο δήμος πλέον δε χάνει ούτε σεντς από τον κλάδο της βιομηχανίας του σεξ.Επεκτείνει τα «πορνοπαρκόμετρα» η Βόννη μετά την τεράστια επιτυχία τους! η γερμανική αυτή πόλη ήταν η πρώτη που εισήγαγε τον πορνοφόρο ενώ για την πάταξη της φοροδιαφυγής τοποθέτησε και αντίστοιχες…ταμειακές μηχανές στους δρόμους όπου συχνάζουν οι ιερόδουλες.
Με τον τρόπο αυτό ο δήμος πλέον δε χάνει ούτε σεντς από τον κλάδο καθώς εισπράττει φόρο τόσο από τους οίκους ανοχής όσο και από τις λεγόμενες «πιάτσες». Τα φορολογικά έσοδα μάλιστα της βιομηχανίας του σεξ «έσπασαν τα ταμεία» αποφέροντας έσοδα 250.000 ευρώ το 2011 οπότε και οι υπέυθυνοι αποφάσισαν να τα επεκτείνουν σε περισσότερες περιοχές της πόλης.

Τα μηχανήματα αυτά έκδοσης .......
εισιτηρίων που μοιάζουν με τα αντίστοιχα που ρησιμοποιούν συνήθως οι οδηγοί αυτοκινήτων έχουν την ίδια λειτουργία. Κάθε βράδυ οι ιερόδουλες οφείλουν να προμηθευτούν το απαραίτητο «εισιτήριο» που θα τους επιτρέψει να ασκήσουν το επάγγελμά τους στο συγκεκριμένο δρόμο. Το εισιτήριο ισχύει από τις 20:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας και στοιχίζει 6 ευρώ ανεξάρτητα από τον αριθμό πελατών.
Μάλιστα, για να εξασφαλίσει τη εφαρμογή του μέτρου, ο δήμος ανέθεσε σε αρμόδιους υπαλλήλους τον έλεγχο του. Σε περίπτωση παράβασης, αρχικά οι ιερόδουλες δέχονται μια σύσταση ενώ αν βρεθούν για δεύτερη φορά να ασκούν το επάγγελμα δίχως να έχουν πληρώσει φόρο το πρόστιμο είναι αρκετά τσουχτερό. Μάλιστα σε περιπτώσεις συνεχών παραβάσεων οι ιερόδουλες απειλούνται και με απαγόρευση εργασίας.
Οι δημοτικές αρχές εκτιμούν ότι 200 γυναίκες του πεζοδρομίου εργάζονται περιστασιακά στη Βόνη, ενώ κατά μέσο 20 δουλεύουν σε σταθερή βάση. Η πορνεία θεωρείται νόμιμη δραστηριότητα στη Γερμανία