Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ


Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτοί είναι οι 17 Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες που χρωστούν 10,5 δισ. ευρώ! (λίστα)

Σε δεινή οικονομική θέση "βαριά" και γνωστά ονόματα
 
 
 
H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;
Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα… «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας.

Η λίστα με τα ονόματα

AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.
ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.
INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.
ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα134.000.000. ευρώ.
ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.
STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.
J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ (Ιωάννου, Παρασκευαΐδης).
MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκή Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων (Στασινόπουλος). Ο όμιλος έχειτραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.(Υπόψη ότι μεταφέρει την έδρα της Εταιρίας από την Ελλάδα στο Βέλγιο ή Ολλανδία)
ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων (Κανελλόπουλος) και με τραπεζικό δανεισμό, που φθάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.
FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA,εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.
MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.
Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού αυτών και μόνο των επιχειρήσεων, ξεπερνάει τα 10,6 δις ευρώ. Και είναι ενδεικτικά παραδείγματα, του πόσο «φεσωμένοι» στις τράπεζες είναι οι περισσότεροι από τους ολιγάρχες του χρήματος στη χώρα μας.

Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Έτσι εξηγούνται όλα! Η ευχή του Μητσοτάκη στην Μέρκελ!!! (Η φωτογραφία που σαρώνει)

Έτσι εξηγούνται όλα! Η ευχή του Μητσοτάκη στην Μέρκελ!!! (Η φωτογραφία που σαρώνει)
 
Γιατί για όλα υπάρχει πάντα μια εξήγηση. Δείτε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σαβουριάστηκε η Μέρκελ όταν προσπάθησε να κάνει σκι.
Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί τρομερό γέλιο:
 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ - ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΟΞΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ξεβράστηκε καλαμάρι - γίγαντας στην Καλιφόρνια!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ξεβράστηκε καλαμάρι - γίγαντας στην Καλιφόρνια!!!
 
Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Καλιφόρνια! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του εξωτερικού, στις συγκεκριμένες ακτές βρέθηκε ένα γιγαντιαίο καλαμάρι. Και το λέμε γιγαντιαίο, το εννοούμε.
Γιατί το συγκεκριμένο καλαμάρι ήταν 160 μέτρα από το κεφάλι μέχρι το πλοκάμι.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες προέρχεται από το νερά κοντά στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας ενώ οι Αρχές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια των κατοίκων.
Τέλος, οι επιστήμονες σκοπεύουν να μετακινήσουν το τεράστιο καλαμάρι στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Scripps ώστε να το μελετήσουν

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΡΟ

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; Περπατάνε στο νερό;;; - Πώς το κατάφεραν;;; (VIDEO)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; Περπατάνε στο νερό;;; - Πώς το κατάφεραν;;; (VIDEO)


Στα πλαίσια ενός εντυπωσιακού πειράματος στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, άνθρωποι τρέχουν, πηδούν και χορεύουν σε μια πισίνα γεμάτη από 8.000 λίτρα μη-νευτώνιου υγρού (κορν φλάουρ και νερό).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ελένη Ράικου - Πόπη Παπανδρέου: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες - εισαγγελείς που τα έβαλαν με τα λαμόγια!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ελένη Ράικου - Πόπη Παπανδρέου: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες - εισαγγελείς που τα έβαλαν με τα λαμόγια!!!
 
Μίζες εξοπλιστικών, στημένα παιχνίδια, Τσοχατζόπουλος, Proton Bank: αυτές είναι μόνο μερικές από τις υποθέσεις που ανέλαβαν να διελευκάνουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη δύο γυναίκες που φαίνεται ότι δεν φοβούνται την οποιαδήποτε μορφής εξουσία.
 Η Ελένη Ράικου και η Πόπη Παπανδρέου που ασχολήθηκαν και με τον πολύκροτο φάκελο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι από χθες και πάλι στην κορυφή της δημοσιότητας. Ποιες είναι όμως αυτές οι υποδειγματικές κοινωνικοί λειτουργοί;
Η Ελένη Ράικου είναι η πρώτη εισαγγελέας κατά τη Διαφθοράς, θεσμός που καθιερώθηκε την άνοιξη του 2013 και ανέλαβε η έως τότε προϊστάμενη της Εισαγγελίας Αθηνών.
 

ΤΟΞΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ! Σε ποιο Ελληνικό ΝΗΣΙ θα ρίξουν τα ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ της ΣΥΡΙΑΣ;

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ! Σε ποιο Ελληνικό ΝΗΣΙ θα ρίξουν τα ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ της ΣΥΡΙΑΣ;
 
Τοξική βόμβα απειλεί την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της χώρας μας κι ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου, απο την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.
Το αρχικό σχέδιο ταφής των χημικών όπλων στην Αλβανία ναυάγησε έπειτα απο τις αντιδράσεις των πολιτών και τελικώς επιλέχθηκε η θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης, με την ανοχή των ελληνικών αρχών.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες του Δημόκριτου και του Πολυτεχνείου Κρήτης που κάνουν λόγο για πλήρη καταστροφή οικοσυστήματος και του τουρισμού αφού "δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να κολυμπήσουν".
Σύμφωνα με τον επιστημονικός συνεργάτη του Δημόκριτου και πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Νίκο Κατσαρό, "εάν πραγματοποιηθεί η εξουδετέρωση των χημικών όπλων της Συρίας με τη μέθοδο της υδρόλυσης τότε μιλάμε για ένα εφιαλτικό σενάριο.
 

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

UFO αναστάτωσε το αεροδρόμιο της Βρέμης! < ΒΙΝΤΕΟ >

Ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του αεροδρομίου της Βρέμης, στη Γερμανία, προκάλεσε πριν δύο ημέρες η εμφάνιση ενός UFO στον εναέριο χώρο.
Το αεροδρόμιο δήλωσε το Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο εμφανίστηκε στο ραντάρ του πολλές φορές μεταξύ 16.30 και 21.30 τοπικής ώρας. Εξαιτίας της εμφάνισής του σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με το Euronews, ακυρώθηκε μια πτήση από τη Φρανκφούρτη, ενώ μία άλλη από το Μόναχο, εκτράπηκε στο

Ανόβερο. Η αστυνομία, που έστειλε ένα ελικόπτερο για να διερευνήσει το περιστατικό, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τι ήταν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Τρία Ελληνικά σπήλαια με τις πιο παράξενες ιστορίες - Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το σπήλαιο της Πεντέλης:

Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών.


Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο.

Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών, ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά.


ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σοκ:Τρόποι δολοφονίας μας… με καρκίνο!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες

σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου προέκυψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου. Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμηση του καρκίνου. Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων.» ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.

Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;

Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.