Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΡΥΠΑ

28 Απριλίου 2011

Η βαθύτερη τρύπα του κόσμου και το μυστήριο που την περιβάλλει

2410184392_46078c6959_o
Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο που έγινε από τον άνθρωπο με τεχνητά μέσα, βρίσκεται στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην χερσόνησο Kola. Είναι γνωστή με την ονομασία Kola Superdeep Borehole και έχει βάθος 12.262 μέτρα ( η τρύπα με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο βρίσκεται στην περιοχή Al-Shaheen στο Κατάρ και έχει μήκος 12.290 μέτρα ).
Η πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν τόσο περήφανη για αυτήν όσο ήταν και για τα διαστημικά της οχήματα και τα υποβρύχια της. Όπως φημολογείται, κάθε μέτρο που έσκαβαν ήταν και μια αποκάλυψη για τους επιστήμονες καθώς ένας αριθμός από ανωμαλίες και παράξενα γεγονότα συνέβαιναν κατά την διάρκεια της κατασκευής της και τα οποία ακόμη και σήμερα δίνουν τροφή για εικασίες.
Η διάτρηση ξεκίνησε στις 24 Μαΐου 1970. Για να πάρει κανείς μέρος στο σχέδιο έπρεπε να είναι πολύ τυχερός - μόνο ένας ειδικός στους 1000 μπορούσε να πάει στο σημείο κατασκευής και να είναι ένας από αυτούς που άνοιγαν την τρύπα. Όλα τα μέλη της κατασκευαστικής ομάδας έπαιρναν ένα διαμέρισμα στην Μόσχα και λάμβαναν μηνιαίο μισθό ισοδύναμο με το ετήσιο εισόδημα ενός καθηγητή πανεπιστημίου. Υπήρχαν 16 εργαστήρια που εργαζόταν επάνω στην τρύπα ταυτόχρονα και του προγράμματος ηγείτο το υπουργείο γεωλογίας.
2410183880_f582674f77_o
Το πρόγραμμα τέθηκε εκτός λειτουργίας το 1994. Το 1983 και έχοντας φθάσε σε βάθος 12 χιλιομέτρων, αποφάσισαν να σταματήσουν την διάνοιξη. Αφού λοιπόν ανοίχτηκαν 262 μέτρα επιπλέον (χρειάστηκαν μια δεκαετία για να καλύψουν αυτήν την απόσταση), το πρόγραμμα ακυρώθηκε οριστικά. Ο επίσημος λόγος ήταν η έλλειψη χρηματοδότησης αλλά άτομα εκ των έσω λένε ότι έγινε εξαιτίας υπερφυσικών φαινομένων που λάβαιναν χώρα μέσα στην τρύπα. Ο επικεφαλής τεχνικός της γεώτρησης διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι το πρόγραμμα δεν είχε την απαραίτητη χρηματοδότηση από τα επιστημονικά ιδρύματα και σταμάτησαν τις εργασίες επειδή "δαίμονες άρχισαν να ανεβαίνουν κάτω από το έδαφος".
Οι μακρινοί γαλαξίες έχουν εξερευνηθεί καλύτερα από τον άνθρωπο απ' ότι το εσωτερικό της γής. Το να φτάσουμε στα όρια του ηλιακού μας συστήματος ήταν ευκολότερο από το να πάμε 3 χιλιόμετρα σε βάθος. Οι περισσότερες από τις τρύπες δεν μπορούσαν να πάνε βαθύτερα από αυτό, επειδή όταν τα τρυπάνια έφταναν εκεί, συνέβαιναν απίστευτα πράγματα - έλιωναν από τις υψηλές θερμοκρασίες ή έλκονταν κάτω και οι τεχνικοί τραβούσαν στην επιφάνεια μόνο σκοινιά. Επιπλέον, από τις τρύπες οι άνθρωποι μπορούσαν να ακούσουν κραυγές και φωνές που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν επιστημονικά.
Την δεκαετία του '70 οι επιστήμονες πήραν δείγματα από την επιφάνεια της Σελήνης και ανακάλυψαν ότι η σύσταση τους ήταν ίδια με τους βράχους που είχαν ληφθεί από το βάθος των 3 χιλιομέτρων.
Όταν τα τρυπάνια έφτασαν κοντά στο 13ο χιλιόμετρο, οι συσκευές στην επιφάνεια κατέγραψαν παράξενους ήχους στο πηγάδι. Παραξενεμένοι από αυτήν την απίθανη ανακάλυψη, οι εργάτες κατέβασαν ένα μικρόφωνο εξαιρετικά ανθεκτικό στην υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με άλλες αισθητηριακές συσκευές που κατέγραψαν ήχους από ανθρώπινα ουρλιαχτά. Οι εργάτες μπορούσαν να ορκιστούν ότι ακουγόταν σαν "φωνές από αμαρτωλούς στην κόλαση" και στην συνέχεια εντόπισαν μια ισχυρή έκρηξη άγνωστης φύσεως. Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι εργασίες συνεχίστηκαν, δεν βρέθηκε τίποτα στο πηγάδι.
Το πρόγραμμα στοίχισε αρκετά χρήματα αλλά άξιζε τον κόπο και τα έξοδα καθώς όταν το τρυπάνι έφτασε σε βάθος 9.5 χιλιομέτρων έπεσε επάνω σε πετρώματα πλούσια σε χρυσό και διαμάντια. Η συγκέντρωση σε χρυσό ήταν 80 γραμμάρια ανά τόνο. Αυτό αποτελούσε πραγματικό θησαυρό καθώς η εμπορική εκμετάλλευση συνήθως ξεκινάει όταν η πυκνότητα είναι μόλις 4 γραμμάρια, ενώ τα μέρη με 10 γραμμάρια ανά τόνο είναι ελάχιστα στον κόσμο.
Επομένως, ακόμη και αν η κόλαση υπάρχει πραγματικά (πράγμα που πολύ αμφιβάλλω), είναι ένα υπέροχο μέρος γεμάτο με πολύτιμους λίθους και χρυσό, μολονότι είναι λιγάκι ζεστό για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

ΕΡΧΩΝΤΑΙ

28 Απριλίου 2011

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ !

image
Σε δημοσίευμα του ιστοτόπουwww.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι στη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ρωσίας Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους, μιας "πλάτους μιλίων, μαζικής εισβολής αρμάδα εξωγήινων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα", η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει (με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου .............χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων), τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά....
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι οι ΗΠΑ έχουν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την NASA σε οτι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχουν ρίξει το βάρος τους στην κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (η Αμερική μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή διαστημικού όπλου με ακτίνες λέιζερ).
Η αλήθεια είναι οτι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια συστηματική, έντονη και πιθανόν προγραμματισμένη ενημέρωση περί εξωγήινης απειλής και καταστροφής το 2012.
Θυμηθείτε την ξαφνική έκτακτη ανακοίνωση της NASA, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, και μας είπε οτι ανακάλυψε εξωγήινη ζωή σε μια λίμνη της Αμερικής....
Θυμηθείτε τον πλανήτη Νίμπιρου/Χ, που λένε συνέχεια ότι μας πλησιάζει....
Θυμηθείτε και τα απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν ξαφνικά για την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, και δεκάδες άλλα παρόμοια θέματα....
Άραγε πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα, οργανωμένη απο τους ίδιους τους "μεγαλοκυβερνήτες", (όπως και η κατασκευασμένη οικονομική κρίση), προκειμένου να μας εκφοβίσουν και να υποταχθούμε-ενωθούμε στην παγκόσμια κυβέρνηση και στον παγκόσμιο ηγέτη που τόσο έντονα επικαλούνται οτι χρειαζόμαστε????
Άραγε πρόκειται περί αληθινών εξωγήινων σκαφών, κι αποτελούν την εκπλήρωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη???? (άλλωστε απο τον ουρανό θα έρθουν οι άγγελοι της Αποκάλυψης, και στον ουρανό θα γίνει η μεγάλη μάχη των καλών και κακών δυνάμεων, όπως λέει η Αποκάλυψη).
Οι σκέψεις είναι πολλές που κάνει ο καθένας μας, όμως το σίγουρο είναι οτι κάτι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, κάτι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και θα αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας δώσει τη δύναμη να το βιώσουμε ορθά, όποιο κι αν θα είναι αυτό το "ιστορικό παγκόσμιο γεγονός".

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Εξωγήινοι στην καρδιά της Γης;

alien-midway
Εξω-γήινοι ... είναι άραγε αυτός ο σωστός όρος για να χαρακτηρίσουμε άλλα όντα; Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη...
Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της.
Οι φήμες και οι θεωρίες για την ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946. Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας. Η μοναδική ιστορία του για επαφές που είχε με εξωγήινα όντα που ζούσαν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Amazing Stories». Ο Shaver δήλωσε πως έζησε κάποιες εβδομάδες κάτω από την επιφάνεια της Γης μαζί με εξωγήινα όντα διαβολικής μορφής, περιγραφές που μπορούν να βρεθούν μέσα σε αρχαίους μύθους και παραμύθια. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία για μια αρχαία φυλή που εγκαταστάθηκε στον πλανήτη Γη πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Τα όντα αυτά που ζουν υπόγεια περιγράφονται σαν εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνα και πολιτισμένα – δεν θέλουν να έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους.
Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι η ιστορία του αμερικανού συγγραφέα είναι αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας του. Παρολ’ αυτά, εκατοντάδες αναγνώστες ανταποκρίθηκαν στο δημοσίευμα αυτό. Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις που διασφάλιζαν μια άνετη ζωή στο κέντρο του πλανήτη. Ακόμα μαρτυρούν ότι οι τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει οι εξωγήινοι που ζουν εκεί του επιτρέπουν να ελέγχουν τον ανθρώπινο νου.
image
Η απίστευτη αυτή ιστορία είχε μεγάλη επιρροή στους επιστήμονες και αποτέλεσε κίνητρο για τις έρευνες πάνω σε παραφυσικές δραστηριότητες.
Ο Edmund Halley, Άγγλος αστρονόμος του 17ου αιώνα, οι συγγραφείς Ιούλιος Βέρν, Έντγκαρ Άλαν Πόε καθώς και άλλοι, γράφουν στα έργα τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κενή σφαίρα. Οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα προετοίμαζαν μια επιστημονική αποστολή για να ερευνήσει το βάθος της κενής Γης.
Οι επιστήμονες του Τρίτου Ράιχ έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στο μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Μια ειδική μυστική αποστολή είχε οργανωθεί το 1942. Οι Γερμανοί επιστήμονες ήλπιζαν να καταφέρουν να εγκαταστήσουν συστήματα ραντάρ κάτω από την επιφάνεια της Γης και να οδηγηθούν στην καθολική κυριαρχία του κόσμου. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν είναι γνωστό όμως η υπόθεση ενός υπόγειου πολιτισμού επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.
Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί
Το 1963, δυο αμερικανοί ανθρακωρύχοι, ο David Fellin και ο Henry Throne, ανακάλυψαν μια μεγάλη πόρτα σε έναν υπόγειο διάδρομο πίσω από την οποία υπήρχε μια μαρμάρινη σκάλα. Στην Αγγλία, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να ακούσουν τον ήχο από μηχανοκίνητες συσκευές κάτω από τη Γη, την ώρα που σκάβουν κάποιο τούνελ. Ένας από αυτούς είπε ότι είχαν βρεί εκεί μια σκάλα σε ένα υπόγειο πηγάδι. Ο ήχος των μηχανών γινόταν ολοένα και πιο καθαρός και οι εργάτες τρομοκρατήθηκαν. Όταν επέστρεψαν στο τούνελ δεν υπήρχαν πια οι σκάλες ούτε η είσοδος στο πηγάδι.
Ένας αμερικανικός δορυφόρος έβγαλε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στα τέλη της δεκαετίας του 70. οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε πολλά δυτικά επιστημονικά περιοδικά: απεικόνιζαν ένα σκοτεινό κανονικού σχήματος σημείο στο Βόρειο Πόλο. Οι φωτογραφίες δεν ήταν ελαττωματικές: παρόμοιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το ίδιο σκοτεινό σημείο στον πόλο έχουμε και χρόνια αργότερα.
Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της; Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της;
Ο ανθρωπολόγος James McKenna ερεύνησε μια κακό-φημισμένη σπηλιά στην πολιτεία του Idaho. Ο McKenna και άλλα μέλη της αποστολής άκουγαν κραυγές και οιμωγές καθώς κινούνταν εκατοντάδες μέτρα προς το βάθος της σπηλιάς. Εκεί βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν την αναζήτησή τους καθώς η μυρωδιά από το θειάφι ήταν πολύ έντονη.
Οι γεωλόγοι δεν συμφωνούν με τη θεωρία της κούφιας Γης αν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών χώρων στο κέντρο του πλανήτη. Η ανθρώπινη ζωή είναι αδύνατη σε αυτούς τους χώρους: η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπόγειοι πολιτισμοί ίσως έχουν εξωγήινη καταγωγή. Είναι πιθανό, οι εξωγήινοι να κουράστηκαν από τους ανθρώπινους πολέμους και κτηνωδίες και να μετακόμισαν κάτω από τη Γη από όπου και μπορούσαν άνετα να παρακολουθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Κι αν τα UFO που έχουν εμφανιστεί στον ουρανό δεν προέρχονται από άλλους γαλαξίες αλλά από μέσα από τη Γη; Αν όμως η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό της, τότε κάποιος θα είχε βρει την είσοδο στον υπόγειο κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων πιστεύουν ότι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη Γη στην τέταρτη διάσταση. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει από καιρό σε καιρό, οι είσοδοι στο τούνελ ανοίγουν και κάποιοι τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους.
Μια από τις θεωρίες αναφέρει ότι πολλές μυστηριώδεις κατασκευές, όπως το Stonehendge στην Αγγλία, έχουν χτιστεί για να υποδηλώσουν της εισόδους στις υπόγειες πόλεις. Αν υπάρχει μια λογική φυλή που ζει υπογείως αυτό θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία σε πολλά ανεξήγητα φαινόμενα

EINAI ΑΛΗΘΙΝΑ

28 Απριλίου 2011

Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!

image
Τριαντάφυλλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου; Δεν είναι αστείο, υπάρχουν!  Το 2004, δύο Ολλανδικές εταιρείες, η River Flowers και η F.J. Zandbergen, πειραματίστηκαν και με επιτυχία μεγάλωσαν ένα τριαντάφυλλο που είχε πέταλα στα… χρώματα του ουράνιου τόξου.
Γνωρίζοντας ότι τα πέταλα παίρνουν την τροφή τους μέσω των βλαστοκυττάρων, η ιδέα ήταν να χωρίσουν το στέλεχος σε πολλά κανάλια και να βουτήξουν το κάθε ένα σε διαφορετικό χρωματιστό νερό. Η ίδια μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα λουλούδια, όπως στο χρυσάνθεμο ακόμη και στην  Ορτανσία.
Το αποτέλεσμα, απλά εντυπωσιακό.. Δείτε και μόνοι σας!
Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!


Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα!
http://www.dinfo.gr/

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ


SUPER MESI

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011