Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ποιοι "Θεοί" πολέμησαν μαζί με τους Έλληνες στο Μαραθώνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η μεγάλη νίκη των Αθηναίων και των Πλαταιών επί των «χρυσοφόρων Μηδών» στον Μαραθώνα, έγινε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ιστορικοί για να καταγράψουν με ακρίβεια τα γεγονότα.


Έτσι, μόλις ανέλαβε το εγχείρημα ο Ηρόδοτος, πολλά γεγονότα είχαν ήδη λησμονηθεί και άλλα είχαν τροποποιηθεί, αλλά ο πατέρας της Ιστορίας κατάγραψε ότι μπόρεσε να μάθει.

"Η μάχη των Θεών"


Όταν ο Αθηναίος ημεροδρόμος επέστρεψε από τη Σπάρτη, όπου είχε μεταβεί προς αναζήτηση βοήθειας, διηγήθηκε στους Αθηναίους ότι, κατά τη διάβαση της Αρκαδίας, συνάντησε τον θεό Πάνα.

GAME OF THRONE - Season 4

 ΕΡΧΕΤAI Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖOΝ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΗ


 
ΝΕΑ TRAILER

ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;;;

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;;; (PHOTOS)
 
Πάνω από 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη Μινεσότα για να....ΨΑΡΕΨΟΥΝ!
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που κάνουν κάθε χρόνο όπου οι ψαράδες που παίρνουν μέρος πρέπει να βρουν το πιο βαρύ ψάρι και να το κρατήσουν ζωντανό!
 
 

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο γύρος του κόσμου με...χαρτονομίσματα!!! - Μην τα ξοδέψετε,κοιτάξτε τα!!!
 
Ο γύρος του κόσμου με...χαρτονομίσματα!!! - Μην τα ξοδέψετε,κοιτάξτε τα!!! (PHOTOS)
 
Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης του επόμενου προορισμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βοήθεια ενός... χαρτονομίσματος!
Το σκεπτικό είναι απλό, αφού επάνω στα χαρτονομίσματα βρίσκονται όμορφα αξιοθέατα απ' όλο τον κόσμο.
Η ιστοσελίδα mydestination.com μάλιστα, έψαξε και βρήκε τις τοποθεσίες που απεικονίζουν διάφορα χαρτονομίσματα από χώρες του κόσμου και τα συνδύασε με φωτογραφίες του ίδιου σημείου.
 
 

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

12 Φεβρουαρίου 2014
 
ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Στην χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η ελευθερία του Τύπου της βρίσκεται στην ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση της Ευρώπης!!!
 
Ελεύθερη πτώση πραγματοποιεί η Ελλάδα στο θέμα της ελευθερίας του Τύπου. Η χώρα βρίσκεται στην 99η θέση παγκοσμίως και ξεπερνά μόνο τη Βουλγαρία, με μικρή διαφορά, ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες.
Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF), που καταρτίζουν τη σχετική λίστα, αποδίδουν τη βουτιά της Ελλάδας στο λουκέτο που μπήκε στην ΕΡΤ, αλλά και στο γεγονός ότι απειλείται η ασφάλεια των δημοσιογράφων κατά την κάλυψη διαδηλώσεων και εξαιτίας της στοχοποίησής τους από τη Χρυσή Αυγή.
Στη νέα κατάταξη για το 2014, η Ελλάδα υποχώρησε κατά 14 θέσεις, αξίζει να σημειωθεί πως από το 2007 έχει πέσει κατά 50 θέσεις.
 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ

To φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο ζεστό στην ιστορία;;; - Τι λένε οι επιστήμονες;;;

To φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο ζεστό στην ιστορία;;; - Τι λένε οι επιστήμονες;;;
 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις Γερμανών επιστημόνων υπάρχει 75% πιθανότητα το φετινό καλοκαίρι να είναι το πιο ζεστό όλων των εποχών, τουλάχιστον από τότε που τηρούνται μετεωρολογικά αρχεία -δηλαδή το τέλος του 19ου αιώνα.
Και αν το ρεκόρ δεν γίνει το 2014, θα γίνει το 2015. Αιτία για την πρόβλεψη είναι η επανεμφάνιση του φαινομένου "Ελ Νίνιο" το οποίο φαίνεται να ετοιμάζεται να απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες θερμότητας στην ατμόσφαιρα.
Γιατί όμως φέτος;