Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟ ΟΡΥΧΕΙΟ

Που θα φτιαχτεί το ΠΡΩΤΟ ορυχείο στο.... βυθό;;;;

Που θα φτιαχτεί το ΠΡΩΤΟ ορυχείο στο.... βυθό;;;;


Καναδική εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Παπούα Νέας Γουινέας για την εξόρυξη μετάλλων από το βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού -ένα φιλόδοξο εγχείρημα που κατέστη εφικτό χάρη σε τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για τις υπεράκτιες γεωτρήσεις υδρογονανθράκων.

Το μηχάνημα

Η εξορυκτική Nautilus Mineralis έχει ήδη κατασκευάζει ένα γιγάντιο μηχάνημα των 340 τόνων που θα θρυμματίζει αποθέσεις μετάλλων στο βυθό, σε βάθος 1.500 μέτρων, προκειμένου να αντληθούν στη συνέχεια σε πλοία υπό τη μορφή λάσπης. Οι αποθέσεις καταλαμβάνουν έκταση όσο 10 γήπεδα ποδοσφαίρου κ είναι εξαιρετικά πλούσιες σε χαλκό, χρυσό κ άλλα μέταλλα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ερχονται... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ που θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ανθρωπότητα;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Ερχονται... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ που θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ανθρωπότητα;;;


Η μυστηριώδης σκοτεινή ύλη που κατακλύζει το σύμπαν, μπορεί να στείλει καταστροφικούς αστεροειδείς και κομήτες να πέσουν πάνω στη Γη, προκαλώντας μαζικές εξαφανίσεις ειδών, μεταξύ των οποίων και της ίδιας της ανθρωπότητας.

Τη ζοφερή αυτή εκτίμηση κάνουν Αμερικανοί φυσικοί, που υποστηρίζουν ότι έχουν βρει ενδείξεις για την ορθότητα της θεωρίας τους στους κρατήρες που υπάρχουν στην επιφάνεια της Γης.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ

Τελικά βγήκαμε στις αγορές... αλλά στις λαϊκές!!! Απίστευτες σκηνές με τους παραγωγούς να μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους!!!

Τελικά βγήκαμε στις αγορές... αλλά στις λαϊκές!!! Απίστευτες σκηνές με τους παραγωγούς να μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους!!! (PHOTOS)
 
Σκηνικό αντίστοιχο με αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όταν παραγωγοί μοίραζαν δωρεάν τα προϊόντα τους στον κόσμο εξελίσσονται από το πρωί στις επτά λαϊκές αγορές της Αθήνας και τη μια της Θεσσαλονίκης όπου διατίθενται δωρεάν οπωροκηπευτικά.
 
Στις λαϊκές, σύμφωνα με το iefimerida, επικρατεί πανζουρλισμός, με τον κόσμο να συνωστίζεται πίσω από τους πάγκους των παραγωγών για μια τσάντα με φρούτα, λαχανικά ή ψάρια.
Συνολικά, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, οι οποίοι προχωρούν στην κίνηση στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που κάνουν αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για τις λαϊκές αγορές, θα διανείμουν σήμερα συνολικά και στις οκτώ αγορές 65 τόνους λαχανικών και φρούτων όλων των ειδών, αλλά και 1,5 τόνο ψάρια (γόπα, γαύρο, σαυρίδια).
Οι λαϊκές αγορές όπου διανέμονται δωρεάν προϊόντα στην Αττική είναι οι εξής:
  • Ανω Νέα Σμύρνη, στην οδό Ελλησπόντου
  • Περιστέρι, στον Αγιο Αντώνιο
  • Κολωνός, στην οδό Επιδαύρου
  • Δραπετσώνα, στην οδό Ρήγα Φεραίου
  • Νίκαια, στην οδό Φιλαδελφείας
  • Μενίδι, στο Δημαρχείο (Μποσδα)
  • Ελευσίνα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως
  • Θεσσαλονίκη, Καμάρα
Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

ΣΚΥΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Παιδιά και σκυλιά μαζί...

 
Παιδιά και σκυλιά μαζί...
 

Εικόνες για να λιώνεις