Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Εκπληκτικός… καταρράκτης στη θάλασσα!

Περίπου 1.200 μίλια στα ανοικτά της νοτιοανατολικής ακτής της Αφρικής βρίσκεται ένα νησιωτικό έθνος που διακρίνεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και τις τεράστιες αμμώδεις παραλίες του. Ο Μαυρίκιος αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για όσους θέλουν να απολαύσουν το ατελείωτο γαλάζιο. Μια εναέρια φωτογραφία από το νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κάνει το γύρω του Διαδικτύου, παρουσιάζοντας έναν… θαλάσσιο καταρράκτη, ή τουλάχιστον μια εικόνα από ψηλά που δίνει την ψευδαίσθηση ορμητικών νερών που πέφτουν μέσα στον… ωκεανό!

perierga.gr - Εκπληκτικός "υποβρύχιος" καταρράκτης!

Η οπτική αυτή εξαπάτηση και η εντύπωση που δημιουργείται στο θεατη από το νερό οφείλεται στην απότομη απορροή της άμμου και στις εναποθέσεις λάσπης που δημιουργούνται στο συγκεκριμένο σημείο. Από μια διαφορετική οπτική γωνία, ο ωκεανός μοιάζει φυσιολογικός χωρίς… καταρράκτες, απλώς με ένα απέραντο μπλε να κυριαρχεί στις εικόνες, το οποίο παραλλάζει σε χρωματισμούς.

perierga.gr - Εκπληκτικός "υποβρύχιος" καταρράκτης!

perierga.gr - Εκπληκτικός "υποβρύχιος" καταρράκτης!
perierga.gr - Εκπληκτικός "υποβρύχιος" καταρράκτης!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο!

Τα τριαντάφυλλα αυτά έχουν πέταλα με διαφορετικά χρώματα και είναι εντελώς αληθινά και φυσικά. Για να ακριβολογούμε υπάρχει τεχνητή παράμβαση που όμως δεν αφορά γεννετική τροποποίηση ή βαφή αλλά εκμεταλλεύται το φυσικό τρόπο ανάπτυξης των ρόδων ώστε να προσδώσει διαφορετικά χρώματα στο λουλούδι που αποκαλείται «τριαντάφυλλο ουράνιο τόξο» ή «χαρούμενο τριαντάφυλλο».
Η βασική ιδέα του χρωματισμού είναι ο διαχωρισμός του στελέχους του άνθους σε διαφορετικά τμήματα (κανάλια) και η βύθιση του καθενός σε διαφορετικά χρωματισμένο νερό.

Perierga.gr - Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο
Perierga.gr - Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο
Perierga.gr - Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο
Perierga.gr - Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ενεργειακός θησαυρός στην Αν. Μεσόγειο- Τι αποκαλύπτει η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τεράστιος ο πλούτος της Ανατολικής Μεσογείου υποστηρίζει η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, αφού σύμφωνα σχετικό έλεγχο υπάρχουν μέχρι...
και 3,5 τρισ. κυβικά μετρά ανακτήσιμου φυσικού αερίου και 1,7 δισ. βαρέλια πετρελαίου.

Στην ανακοίνωση αυτή προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας το περασμένο Σάββατο στο διήμερο Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια «Energy Developments in South-East Mediterranean» στο Hellenic Center του Λονδίνου.

Οι εκτιμήσεις αυτές, σύμφωνα με τον υπουργό, δίνουν τη δυνατότητα στην Ελλάδα να αποτελέσει μια «νησίδα» σταθερότητας μέσα σε έναν «ωκεανό» ρευστότητας και αναταραχών της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στην άκρη του τούνελ, προσδοκώντας πλεόνασμα, μετά από τις πολλές θυσίες των τελευταίων πέντε ετών του ελληνικού λαού.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! BOB MANDEL: Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας [video]



Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! BOB MANDEL: Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας [video]

Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα. Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί

κάτι που θα αντικαταστήσει τη δημοκρατία.

Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

Δείτε το βίντεο: