Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ!!! Οι πιο πλούσιοι μισθοί δίνονται από υπερχρεωμένους δήμους!

undefined
Παιδιά! Αυτοί έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες!.....

Μπορεί οι περισσότεροι δήμοι της χώρας να χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια ο καθένας, αυτό δεν σταματάει όμως κάποιους...
να λαμβάνουν προκλητικότατους μισθούς, ειδικά σε σχέση με το υπόλοιπο δημόσιο.
Τσεκούρι είναι αποφασισμένο τώρα να βάλει το υπουργείο σε μισθολόγια-πρόκληση που σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” είναι έως και τριπλάσιοι από αντίστοιχους μισθούς σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Για παράδειγμα υπάρχουν υπάλληλοι δήμων σε ΔΕΥΑ που παίρνουν από 76.000 ως και 83.000 ευρώ το χρόνο τη στιγμή που ο μέσος μισθός ενός υπαλλήλου Π.Ε. Στο δημόσιο είναι στις 20.000 ευρώ, ενώ με βάση τις νέες διατάξεις ακόμη και ένας Γενικός Γραμματέας υπουργείου δεν μπορεί να παίρνει πάνω από 77.000 ευρώ το χρόνο!
Δημοτικοί υπάλληλοι με απολυτήριο λυκείου σε διοικητικά πόστα κάποιων δήμων παίρνουν μισθούς ως και 77.000 το χρόνο, την ώρα που στον ευρύτερο δημόσιο τομέα οι υπάλληλοι μέσης εκπαίδευσης κατά μέσο όρο έχουν αποδοχές λίγο πάνω από τις 15.000 ευρώ το χρόνο!
Σύμφωνα με την έρευνα στα στοιχεία των δήμων το 65% των υπαλλήλων των δήμων έχουν μισθούς μεγαλύτερους απ' αυτούς που παίρνουν οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι και κάπως έτσι όλα οδηγούν σε περικοπές και μάλιστα μεγάλες σε πολλές περιπτώσεις.

ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πού βρίσκεται η πιο λευκή παραλία στον πλανήτη;
 03 Αυγούστου 2011
Που βρισκεται η πιο λευκη παραλια στον πλανητη;
Στο νησί Whitsunday, το μεγαλύτερο στο συμπλέγματος νησιών Whitsunday κοντά στην ακτή του Queensland, στην Αυστραλία, ένα μέρος στο οποίο μπορεί να βρει κανείς τις πιο λευκές παραλίες στον κόσμο. Μία από αυτές, η Whitehaven Beach, είναι η πιο φωτογραφημένη παραλία της Αυστραλίας, θεωρείται άλλωστε και η ωραιότερη του Queensland. Μια ματιά μόνο στις φωτογραφίες θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.