Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

SUPER MOTO

Η μοτοσυκλέτα που φρενάρει... μόνη της

 
Η μοτοσυκλέτα που φρενάρει... μόνη της
 

Η εταιρεία πίσω από τη Molot ισχυρίζεται πως πρόκειται για το ασφαλέστερο μοντέλο στον κόσμο

H Chak Motors είναι μία εταιρεία βελτίωσης μοτοσυκλετών με έδρα την Αγία Πετρούπολη. Ιδιοκτήτης της είναι ο Igor Chak, ένας αμερικανός σχεδιαστής γεννημένος στη Ρωσία.

Η εταιρεία του ειδικεύεται στον επεμβατικό σχεδιασμό και τη μετασκευή μοτοσυκλετών. Η δουλειά γίνεται όλη στο χέρι. Η μοτοσυκλέτα που παρουσιάζουμε, η Molot, ξεκίνησε τη ζωή της σαν μια Honda CBR 1000RR ABS του 2013.

Στη Chak Motors γυμνώθηκε τελείως ώσπου έμειναν μόνον το πλαίσιο, ο κινητήρας και οι τροχοί. Έπειτα ντύθηκε πάλι με ένα άγριο, επιθετικό, αεροδυναμικό (;!) «κέλυφος» που ταιριάζει περισσότερο σε στρατιωτικό όχημα stealth, παρά σε μιαν ευκίνητη δίτροχη βολίδα.
 


Οι σημαντικότερες αλλαγές όμως είναι αυτές που δεν φαίνονται. Και χαρακτηρίζουν την Molot σαν μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μοτοσυκλέτες.
 

84η ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ

84η έκθεση Γενεύης: Με τεχνολογία κατευθείαν από τη NASA!

84η έκθεση Γενεύης: Με τεχνολογία κατευθείαν από τη NASA!

Το πρώτο αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με τεχνολογία nanoFLOWCELL, αποδίδει 925 ίππους και έχει την απίστευτη ροπή των 11.600 Nm, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης, μια σχετικά άγνωστη, εταιρεία από το Λιχτενστάιν.



Η NanoFLOWCELL, έχει ως έδρα το μικρό ευρωπαϊκό κρατίδιο και όπως ανακοίνωσε, σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΩΝ 78.583 ΘΕΡΜΙΔΩΝ

Το ΑΘΛΙΟ σάντουιτς του Σβαρτσενέγκερ που έχει 80 χιλιάδες θερμίδες!!!

Το ΑΘΛΙΟ σάντουιτς του Σβαρτσενέγκερ που έχει 80 χιλιάδες θερμίδες!!! Τολμάς να το φας; Εμείς ΟΧΙ!
 
Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πρώην ηθοποιός ταινιών δράσης,
συνεργάστηκε με την τηλεοπτική ομάδα της extreme μαγειρικής εκπομπής «Epic Meal Time»
με σκοπό να φτιάξουν ένα σάντουιτς με 78.583 θερμίδες,
φτιαγμένο με μπέικον και αυγά, που τηγάνισαν πάνω στη μεταλλική επιφάνεια ενός τεθωρακισμένου.
 
ΒΙΝΤΕΟ
 

ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το αρχαιότερο βιβλίο της Ευρώπης είναι Ελληνικό .

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο «Πάπυρος από το Δερβένι» είναι ένας αρχαίος πάπυρος – μοναδικός στο είδος του. Το κείμενο που περιέχει είναι μια φιλοσοφική και αλληγορική ερμηνεία ενός Ορφικού ποιήματος που ασχολείται με την θεογονία (τη γέννηση των θεών) και φαίνεται να προέρχεται από τη φιλοσοφική τάση που έκφραζε μια πιο «φιλοσοφημένη» τάση ανάμεσα στους Ορφικούς, ή ίσως ο Αναξαγόρας, αν και οι «υποψήφιοι» συγγραφείς του είναι πολλοί.

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΜΟ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Αυτά είναι τα πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυπτά που έχετε δει και είναι φτιαγμένα από...άμμο!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Αυτά είναι τα πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυπτά που έχετε δει και είναι φτιαγμένα από...άμμο!! (PHOTOS)
 
Αυτά τα αριστουργήματα θα μπορούσαν να φιλοξενούνται σε κάποια γκαλερί.
Όμως είναι φτιαγμένα από άμμο σε κάποια παραλία.
Ο Joo Heng Tan από τη Σιγκαπούρη χρειάστηκε 24 ώρες και περισσότερη από 18 τόνους άμμο για να φτιάξει το καθένα από αυτά.
Δυστυχώς, τα έργα του είναι πολύ εφήμερα, καθώς διατηρούνται για λίγες μόνο ώρες ή μέρες...
 
 

ΧΙΛΑΡΗ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ

Προσπαθεί να μαζέψει τα περί Χίτλερ το βαμπίρ αλλά δεν πείθει…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 6, 2014

Hilary Clinton vampire2

 

Η Κλίντον σε μία κίνηση ύβρεως, συνέκρινε τον Πούτιν με τον Χίτλερ. Όχι, δεν το έκανε “κατά λάθος”. Είναι η πάγια τακτική της, όταν ετοιμάζει επέμβαση σε μία χώρα που ιστορικά έχει σταθεί απέναντι στον ναζισμό.

Ακριβώς το ίδιο έκανε με τον Μιλόσεβιτς. Τον αποκαλούσε Χίτλερ μαζί με τα γερμανικά φερέφωνα της για να στηρίξει ποιούς; Τους Κοσοβάρους, τους Ουστάσι και τα Βόσνια SS!

Χίτλερ ο σέρβος Μιλόσεβιτς, “δημοκράτες” οι συνεργάτες των ναζί που ουδέποτε τους αποκήρυξαν. Χίτλερ οι Σέρβοι που έσωζαν εβραίους χύνοντας το αίμα τους, δημοκράτες οι Κοσοβάροι που εξόντωσαν το 55% του εβραϊκού και ορθόδοξου πληθυσμού το 1943.

Θα πρέπει και ο Αμερικανικος λαός να καταλάβει πως αυτή η συμμορία πλουτίζει πάνω και στο δικό του αίμα, ληστεύοντας και τον δικό του μόχθο.

ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ρωσία και Κίνα απειλούν με νομισματικό και οικονομικό "Αρμαγεδώνα" τις ΗΠΑ

 
 
Σε απίστευτο κάζο τείνει να εξελιχθεί για ΗΠΑ-ΕΕ το περίφημο θέμα των "οικονομικών κυρώσεων" σε βάρος της Ρωσίας καθώς η Κίνα όχι απλώς λαμβάνει ξεκάθαρα το μέρος της Ρωσίας, αλλά προχωρά σε ενεργά οικονομικά "αντίποινα":
Συγκεκριμένα η Κίνα ζήτησε από τις ΗΠΑ εν τοις πράγμασι εγγυήσεις για την δανειοδότηση των ΗΠΑ με την μορφή αγοράς ομολόγων στην οποία έχει προχωρήσει η Κίνα, ύψους περίπου 1-1,5 τρις δολαρίων, σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση κατά της Ρωσίας και πιο συγκεκριμένα ζήτησε όλο αυτό το ποσό να της δοθεί σε χρυσό!
 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ

Αυτός ο ξενώνας με την απίστευτη θέα που προκαλεί σε όλους... ύλιγγο!
Ημερομηνία: 06 Μαρτίου 2014
 
Αυτος ο ξενωνας με την απιστευτη θεα που προκαλει σε ολους... υλιγγο! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ισως να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο τρομακτικός ξενώνας στον κόσμο.

 Για τους λάτρεις, ωστόσο, των extreme καταστάσεων αποτελεί τον απόλυτο προορισμό.

Κάπου εκεί ανάμεσα από τις οροσειρές στις ελβετικές Αλπεις «στέκεται» ο ξενώνας Solvay Hut. Μοιάζει να ακροβατεί, καθώς βρίσκεται στην κυριολεξία στο χείλος του γκρεμού και προσφέρει μοναδική θέα.

Πρόκειται για έναν μικρό ξενώνα, ο οποίος λειτουργεί περισσότερο ως καταφύγιο έκτακτης ανάγκης και που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι το πολύ 10 άτομα.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ

Το μεγαλύτερο ξυπνητήρι του κόσμου

 
Το μεγαλύτερο ξυπνητήρι του κόσμου
 
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκωθείς

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA

H NASA… πανηγύρισε το Όσκαρ, με… διαστημικές PHOTOS α λα… Gravity!

H NASA… πανηγύρισε το Όσκαρ, με… διαστημικές PHOTOS α λα… Gravity!

Με ενθουσιασμό γιόρτασε η NASA το Oscar της ταινίας Gravity..

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες..



Mission Specialist Bruce McCandless II, is seen further away from the confines and safety of his ship than any previous astronaut has ever been

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ

 Έλληνας Κροίσος ΑΓΟΡΑΖΕΙ το Ελληνικό με 90 ευρώ το τετραγωνικό!!!

 
Για τα 5.000 στρέμματα του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, το ΤΙΜΗΜΑ που θα καταβάλει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ενδιαφερόμενος (Λάτσης) είναι ΜΟΝΟ 450.000.000€ Δηλαδή μόνο 90.000€ / στρέμμα ή 90 ευρώ / τ.μ.!!!
 
Εκτός όμως του ότι το αντίτιμο είναι προκλητικά χαμηλό, θα καταβληθεί και σε δόσεις (!), ενώ το υπόλοιπο ποσό που ακούγεται (μέχρι τα 7 δις) αφορά επενδύσεις που θα γίνουν στα στρέμματα αυτά και όχι χρήματα που θα εισπράξει το κράτος.

Πηγή: arouraios.gr

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποια κρίση;;;Λεφτά υπάρχουν!!! - Αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα!!!

Ποια κρίση;;;Λεφτά υπάρχουν!!! - Αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα!!!
 
Μπορεί η Ελλάδα να δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση και την τελευταία πενταετία οι πολίτες να έχουν έρθει αντιμέτωποι με πρωτόφαντες καταστάσεις δυσπραγίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως στη χώρα δεν υπάρχουν εκατομμυριούχοι που όχι μόνο δεν είδαν την περιουσία τους να μειώνεται και να εξαφανίζεται, αλλά αντιθέτως κάποιοι εξ αυτών την είδαν να αυξάνεται.
 
Οπως καταγράφει και η η έρευνας Wealth Report της Knight Frank και δημοσιεύει το protothema.gr, στην Ελλάδα της ύφεσης γεννιούνται ακόμα εκατομμυριούχοι.