Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

21 Απριλίου 1967: Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

Δημοσιευμένη  εικόνα



Τα ξημερώματα συμπληρώνονται 45 χρόνια από εκείνη τη μαύρη μέρα της 21ης Απριλίου του 1967, όπου ομάδα «αξιωματικών» με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο κατέλυσε το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα και επέβαλλε μία στυγνή δικτατορία, που διήρκεσε επτά χρόνια.

Η χώρα την εποχή εκείνη βρισκόταν ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί για τις 28 Μαΐου και την εξουσία ασκούσε από τις 3 Απριλίου η ΕΡΕ, με πρωθυπουργό τον αρχηγό της Παναγιώτη Κανελλόπουλο, έχοντας τη συναίνεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γεωργίου Παπανδρέου και του Βασιλιά Κωνσταντίνου.


ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ απο «Μαρία Αντουανέτα»..."τσουλάρα- βλαχάρα" της Ευελπίδων.
H υπάλληλος της ΔΕΗ με τα ακριβά γούστα!


Συνημμένη Εικόνα: ArticleImage_14537-jpg.xpng.jpg




Ποια είναι η γοητευτική Βίκυ Σταμάτη
Η Βασιλική Σταμάτη, ή Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου όπως τη γνωρίζουμε όλοι, είναι μια όμορφη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του ενός εκ των πιο ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι εδώ και λίγες μέρες ..εκτός ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

218 δις έχει ξοδέψει η Ελλάδα για εξοπλισμούς από το 1974


Παρέμβαση γύρω από το ζήτημα των εξοπλιστικών/αμυντικών δαπανών στην Ελλάδα....

έκανε ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο , με αφορμή την παγκόσμια μέρα μείωσης των εξοπλισμών.

Τα στοιχεία εντυπωσιακά,αλλά η παρέμβαση θα ήταν ολοκληρωμένη αν ο Έλληνας ευρωβουλευτής έκανε έστω μια αναφορά στη φρενίτιδα εξοπλισμών της Τουρκίας η οποία δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Στην ομιλία του ανέφερε πως η χώρα από τη μεταπολίτευση ως σήμερα έχει ξοδέψει συνολικά 218 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές και εξοπλιστικές δαπάνες συνεισφέροντας έτσι στη διόγκωση του δημοσίου χρέους. Παρέθεσε σειρά στοιχείων που αναδεικνύουν ότι αυτού του είδους οι δαπάνες κλιμακώθηκαν τα τελευταία χρόνια και συνεχίζονται ακόμα σε αξιοσημείωτα επίπεδα και σήμερα, σε μια περίοδο πρωτοφανούς δημοσιονομικής κρίσης που διανύει η χώρα. Τη στιγμή λοιπόν που ένα ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας ως αποτέλεσμα της ατελέσφορης και κοινωνικά άδικης πολιτικής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα, υπερβολικά χρήματα εξακολουθούν να ξοδεύονται σε αμυντικά και εξοπλιστικά προγράμματα στο «όνομα της ασφάλειας και της εθνικής ανεξαρτησίας».

Τελικά, όμως, φαίνεται ότι από τα εξοπλιστικά επωφελήθηκαν κυρίως ευρωπαϊκές, ρωσικές και αμερικάνικες πολεμικές βιομηχανίες καθώς και στελέχη της ελληνικής διοίκησης και έλληνες πολιτικοί που είχαν την ευθύνη αποφάσεων για την επιλογή διαφόρων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Κορυφή του παγόβουνου είναι η πρόσφατη σύλληψη του πρώην υπουργού άμυνας της Ελλάδας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Υπό αυτό το πρίσμα, οι εξοπλιστικές δαπάνες, όχι μόνο δεν υπηρέτησαν την ασφάλεια και την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας, αλλά συνέβαλαν καθοριστικά στο να την απειλήσουν.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΝΤΕ

Χρυσωρυχείο ο τουρισμός της Ελλάδας για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών!


«Το να επενδύεις στον τουρισμό στην Ελλάδα είναι σαν να ανοίγεις μία τρύπα και να πετάγεται πετρέλαιο».

Αυτή είναι η δήλωση του γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κ. Τάλεμπ Ριφάι που γέμισε αισιοδοξία την Ελλάδα!

ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

"Βροχή" τα εκατομμύρια στα κόμματα για τις εκλογές


Μπορεί τα κόμματα να είναι υπερχρεωμένα, μπορεί να προσπάθησαν να περάσουν τροπολογίες ... νύχτα για να ρυθμίσουν τα χρέη τους, οι κάνουλες όμως εν μέσω κρίσης δεν κλείνουν

Τα εκατομμύρια για μια ακόμη φορά στον... αγώνα για να πεισθούν οι πολίτες να ψηφίσουν έστησαν και πάλι... χορό.

Εκτός από τα 12.000.000 που είναι η εκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων με απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας ορίστηκε και ο τηλεοπτικός χρόνος που αντιστοιχεί σε 6.250.000 ευρώ.

Ειδικότερα τα 6.000.000 ευρώ είναι για χρόνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας και 250.000 ευρώ σε παρόχους συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Παράλληλα και εν μέσω κρίσης το όριο δαπανών για τους υποψηφίους διαφοροποιείται ανά εκλογική περιφέρεια και κυμαίνεται από 18.000 ευρώ στις μονοεδρικές περιφέρειες, έως και 135.000 ευρώ στη Β' Αθήνας, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας

newsit

ΣΚΥΛΙΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

20 Απριλίου 2012
Σκυλάκια σε πραγματικά... ανεξήγητες PHOTOS!
Όταν τα συμπαθή τετράποδα συλλαμβάνονται σε... περίεργες καταστάσεις...
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (1)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (3)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (4)

Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (6)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (7)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (8)

Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (10)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (11)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (12)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (13)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (14)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (15)

Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (18)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (19)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (20)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (21)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (22)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (23)
Ανεξήγητες φωτογραφίες με σκύλους (24)

πηγή: http://www.otherside.gr/

ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

20 - 4 - 12

Συνέλαβαν τον πρώην καφετζή της Βουλής!


Ο καφετζής με τα ακριβά γούστα και την κόκκινη Ferrari συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 316.472,15 ευρώ.

Φεύγοντας μάλιστα από το καφενείο της Βουλής άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους οι οποίοι του έχουν κάνει αγωγές.