Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ

THE HOBBIT

ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΣΗΜΕΡΑ

 Αυτό είναι το top-secret διαστημόπλοιο με την... «αρχαία μυστική τεχνολογία» του Σώρρα!


Ένα μη-επανδρωμένο διαστημόπλοιο της υπηρεσίας DARPA του αμερικάνικου Πενταγώνου, το X-37B, είναι το σκάφος που σύμφωνα με τον Μανώλη Λαμπράκη κρύβει το μυστικό της... αρχαίας τεχνολογίας που υποτίθεται πως
πούλησε ο Αρτέμης Σώρρας στους Αμερικανούς με αντάλλαγμα τα 3 τρισ. δολάρια της περιουσίας του.

Ουσιαστικά, το μυστικό διαστημόπλοιο που ανέφερε ο Μανώλης Λαμπράκης στην ομιλία του στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 υπάρχει και είναι το απόρρητο project X-37Β OTV του αμερικάνικου Πενταγώνου. Όπως επίσης αληθεύει το γεγονός πως το X-37B (το δεύτερο από τα δύο πρωτότυπα σκάφη του προγράμματος) μπήκε σε τροχιά τον Μάρτιο του 2011, παρέμεινε εκεί για 15 μήνες (και όχι 17 όπως έλεγε ο κ. Λαμπράκης) κάνοντας πειράματα του αμερικανικού στρατού και επέστρεψε στη Γη στις 16 Ιουνίου...

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝ

 Οι πυραμίδες της ανταρκτικής!


Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες σκεπασμένες από τον πάγο στην Ανταρκτική.

Τα στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει τρεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την ανακάλυψή τους...

  Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Δύο από τις τεράστιες πυραμιδοειδείς κατασκευές βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό και η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή, ορατή από τον ωκεανό.





Η ομάδα σχεδιάζει τώρα μια αποστολή για να φτάσει σε μία από τις πυραμίδες για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για φυσική ή τεχνητή δομή. Δεν έχουν αναφερθεί  περαιτέρω λεπτομέρειες από την ομάδα μέχρι την 29η Αυγούστου 2012. 
Περισσότερα νέα εκκρεμούν.

TATTOO ΜΕ ΤΡΕΛΑ

Τρελά tattoo

 
Τρελά tattoo #2
Τρελά tattoo #2

Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Τα κουλουράκια της γιαγιάς

 
Τα κουλουράκια της γιαγιάς

ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ

Friday, 12 October 2012 15:10
 
 
Τι άλλο θα δούμε; Οκ όλοι θέλουμε να… τα χώσουμε στην Μέρκελ αλλά και στους πολιτικούς για όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο του. Η Μαριάννα Ντούβλη επέλεξε το δικό της… Ντύθηκε νύφη, ανέβηκε πάνω στο άλογο και πήγε στο Λευκό Πύργο.
 Οι… ακόλουθοί της κρατούσαν το πανό διαμαρτυρίας το οποίο έγραφε: «κυρία Μέρκελ κάνει και λίγο κράτει, τα μέτρα σου μας κάνανε άχρηστους στο κρεβάτι». Οι περαστικοί βέβαια παραξενεύτηκαν από το θέαμα και πήγαν κοντά για να δουν τι συμβαίνει.




Read more
Seleo.gr News

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτός που θα πει «ναι» στα φάρμακα - δολοφόνους δεν είναι Έλληνας

Ερώτηση – καταπέλτη κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για την ανεκδιήγητη απαίτηση της Μέρκελ να περικοπούν οι ζωές των Ελλήνων! Ο κύριος Νικολόπουλος αποδεικνύοντας ότι διαθέτει τα πολιτικά και...
...κοινωνικά αντανακλαστικά που απαιτεί ο τόπος, αντιλήφθηκε αμέσως τις προθέσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η οποία κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα απαίτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να υιοθετήσει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, χωρίς καν αναφορά επωνυμίας φαρμάκου, παρά το γεγονός ότι υπουργείο, γιατροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι αντίθετοι σε μια πρακτική που θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Στην ερώτηση του κ. Νικολόπουλου προς τον Πρωθυπουργό γίνεται αναφορά στις 20.000 ελληνικές οικογένειες που θα μείνουν στο δρόμο, αν τελικά συναινέσει η ελληνική κυβέρνηση στο έγκλημα.

Διότι όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, αν γίνουν πράξη οι απειλείς- απαιτήσεις της κ. Μέκρελ, το επώνυμο ελληνικό φάρμακο, με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ, δε θα μπορεί να ανταγωνιστεί τα ανώνυμα γενόσημα που παράγουν οι πολυεθνικές σε χώρες του Τρίτου κόσμου.

Έτσι οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες θα κλείσουν και οι 20.000 οικογένειες που τρέφει σήμερα ο κλάδος θα μείνουν στο δρόμο.

Παράλληλα στην ερώτηση του ο κ. Νικολόπουλος θέτει το άλλο μεγάλο θέμα που προκύπτει από τα εγκληματική σχέδια της κ. Μέρκελ που είναι φυσικά ο κίνδυνος της Υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διερωτάται το προφανές:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Και στην Ιταλία ξεσηκώνονται για τα φάρμακα-δολοφόνους!

Ούτε οι Ιταλοί θέλουν τα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου με τις επικίνδυνες παρενέργειες, που προσπαθεί να μας «ταΐσει» η Μέρκελ. Σάλος έχει ξεσπάσει και στην... 
...γειτονική Ιταλία με τα επικίνδυνα γενόσημα, ακατάλληλα για την υγεία των πολιτών.

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου για την επιληψία δεν είναι κατάλληλα για τους ασθενείς.

«Όταν ένας ασθενής ο οποίος πάσχει από επιληψία χρειαστεί να πάρει ανώνυμο γενόσημο, ίσως αυτό σταθεί καταστροφικό για την υγεία του. Μπορεί να γίνει αλλαγή, όμως θα πρέπει να γίνει εκ νέου αλλαγή της δόσης και φυσικά δοκιμή μήπως υπάρχουν παρενέργειες, όπως συμβαίνει για όλα τα φάρμακα. Σε αυτή την ασθένεια οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η σταθερότητα είναι το Α και το Ω για έναν ασθενή. Εάν λόγω φαρμάκων διαταραχθεί κάποια από αυτές τις ισορροπίες, ακόμα και στη συγκέντρωση αίματος που επιβάλλουν αυτά τα φάρμακα, που είναι και η μοναδική σιγουριά που έχει ένας ασθενής ώστε να κρατά μακριά μία κρίση, ίσως να είναι καταστροφικό.» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ιταλικός Οργανισμός φαρμάκων είναι απόλυτος. Τονίζει ότι σε τέτοιες ασθένειες, τα συγκεκριμένα γενόσημα μπορούν να είναι επικίνδυνα για τον ασθενή.

Ο ίδιος σάλος για τα επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα που ξέσπασε στην Ιταλία έχει προκληθεί και στην Γερμανία όπου όπως σας ενημέρωσε χθες το newsbomb.gr η έγκυρη εφημερίδα «Die Welt» παρουσιάζει έρευνα για τα ανώνυμα φάρμακα δραστικής ουσίας που κυκλοφορούν στη γερμανική αγορά, τις παρενέργειες και τους κινδύνους που κρύβουν.

Tα ίδια ακατάλληλα, μη εγκεκριμένα γενόσημα που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές) θέλει να φέρει και η Μέρκελ στην Ελλάδα. Πρόκειται για σκευάσματα χαμηλής ποιότητας, κατασκευασμένα κάτω από άγνωστες συνθήκες χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους και προδιαγραφές.

Θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με φάρμακα – δολοφόνους αλλά οι αναπτυγμένες χώρες δε θα το επιτρέψουν!

Πηγή: newsbomb.gr