Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

04 Ιουνίου 2013
 
ΤΡΟΜΕΡΟ! Τεράστιος βράχος ισορροπεί πάνω σε μικροσκοπική βάση!!! (PHOTOS)
 
Η ευρύτερη περιοχή του Brimham Moor στο βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας είναι γνωστή για τους παράξενους σχηματισμούς βράχων που διαμορφώθηκαν εκεί εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια διάβρωσης. Ωστόσο, ο πιο εντυπωσιακός από όλους είναι ο περίφημος Idol Rock, ένας βράχος βάρους 200 τόνων που εξισορροπεί... μαγικά επάνω σε μια μικροσκοπική πυραμιδική βάση. Αν και μοιάζει έτοιμος να καταρρεύσει μένει εκεί αγέρωχος, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής.
 
perierga.gr - Παράξενος μονόλιθος ισορροπεί σε μικροσκοπική βάση!
 
 
perierga.gr - Παράξενος μονόλιθος ισορροπεί σε μικροσκοπική βάση!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠOI ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Περιπλανιόμαστε στους ελληνικούς τόπους μυστηρίου!! Ακολουθήστε μας...

Ημερομηνία:  Μαΐου 2013
 
Περιπλανιομαστε στους ελληνικους τοπους μυστηριου!! Ακολουθηστε μας...
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που δεν ταυτίζουν πάντοτε τις διακοπές τους με το μπάνιο στη θάλασσα και το κολύμπι αλλά προτιμούν, μαζί με αυτά, να επισκέπτονται και τοποθεσίες που έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία, ιστορική, αρχαιολογική, ακόμη και μεταφυσική. Για όλους αυτούς θα παρουσιάσουμε έναν μεταφυσικό ταξιδιωτικό οδηγό, με ελληνικές τοποθεσίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και μυστήριο δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο.
Η Ελλάδα είναι γεμάτη από παράξενους τόπους και για το λόγο αυτό επιλέχθηκαν τόποι κυρίως με βάση τη διασημότητά τους και την απόλυτη ή σχετική ευκολία στην πρόσβασή τους ενώ για δυο ή τρεις από αυτούς η πρόσβαση είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη και δεν θα πρέπει να επιχειρηθεί για λόγους σωματικής ασφάλειας και ακεραιότητας.

Πυραμίδα Ταΰγετου (Λακωνία).

Έντονες αντιγνωμίες έχει προκαλέσει μια από τις βουνοκορυφές του, για την οποία αρκετοί υποστηρίζουν ότι αποτελεί στην πραγματικότητα μια τεράστια τεχνητά λαξευμένη πυραμίδα που είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται την Πυραμίδα πρώτον για να δουν από κοντά αν όντως πρόκειται για τεχνητό έργο, άγνωστο από ποιό λαό φτιαγμένο και πότε ή για ένα απλό φυσικό φαινόμενο λόγω της δράσης του αέρα. Κάποιοι άλλοι τον θεωρούν τόπο Δύναμης και τρέχουν εκεί για να επωφεληθούν...

Ναός Αγίας Φωτεινής (Αρκαδία).

Ένα από τα πιο παράξενα εκκλησάκια στην Ελλάδα βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας. Στη σκεπή του έχουν φυτρώσει περίπου 18 μεγάλα δέντρα, των οποίων οι ρίζες δεν φαίνονται πουθενά και προσδίδουν στο ναϊσκο ένα δυσανάλογα μεγάλο για το μέγεθός του βάρος, που λέγεται πως αποτελεί αίνιγμα για τους ειδικούς. Η παράδοση αναφέρει ότι στην πραγματικότητα είναι το σώμα της Αγίας Φωτεινής που μαρτύρησε άδικα και το σώμα της έγινε ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της ποτάμι. Είναι μια μαγευτική τοποθεσία με πολλή θετική ενέργεια, που αξίζει να επισκεφτείτε.

Ασκληπιείο Επιδαύρου (Αργολίδα).

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ

To μοναδικό μυστικό που κρατά κρυφό η NASA. Πόσα μας κρύβουνε????

Δημοσιευμένη  εικόνα




Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις 200.000 ...χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;



Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις 200.000 ...χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο γεωλόγος δρ Μόρις Τσαρλς που αποκάλυψε την ύπαρξη του αγαλματίδιου ισχυρίζεται ότι εργαζόταν στη NASA επί είκοσι τρία χρόνια, από το 1964 έως το 1987, αλλά διατηρεί ακόμη στενές σχέσεις με τους παλιούς συνεργάτες του. Υποστηρίζει λοιπόν ότι η χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκε το αγαλματίδιο απέδειξε ότι δημιουργήθηκε από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στη Σελήνη και μάλιστα γυαλίστηκε «στο χέρι» για να έχει μια εντυπωσιακά ασημόχρωμη γυαλάδα!

Μετά την επίδειξή του σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, το αγαλματίδιο μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία για περαιτέρω μελέτη και εργαστηριακή εξέταση...Ενας άλλος Ιησούς ή δημιούργημα των Ανουνάκι; Πώς όμως έφτασε το αγαλματίδιο στα χέρια του δρα Τσαρλς, αν και έμεινε κρυφό επί σαράντα χρόνια;
«Ηταν κοινό μυστικό η ύπαρξή του, αλλά τα "κεφάλια" της NASA την κρατούσαν απόρρητη γιατί φοβόντουσαν παγκόσμιο πανικό! Πρόσωπα που για ευνόητους λόγους πρέπει να μείνουν ανώνυμα μου έφεραν κρυφά το άγαλμα» διατείνεται ο ίδιος.

Στο ρεπορτάζ που συνοδεύει τη φωτογραφία, ένας ανθρωπολόγος από την Ουάσινγκτον που δεν κατονομάζεται χαρακτηρίζει τους κατασκευαστές του «αγγέλου» ως όντα με θρησκευτικές πεποιθήσεις που μοιάζουν με τις χριστιανικές! «Δεν αποκλείεται να είχαν έναν δικό τους "Ιησού", πράγμα που θα αποδείκνυε ότι οι πνευματικές αρχές είναι συμπαντικές» φέρεται να λέει προκαλώντας αντιδράσεις: «Αυτό είναι καθαρή χριστιανική προπαγάνδα» απαντά ο δρ Μάιλς Φρέντερικς από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δίνοντας μιαν άλλη εκδοχή: «Οι Σουμέριοι έλεγαν ιστορίες για τους Ανουνάκι από τον 18ο αιώνα π.Χ. Ισως τους επισκέφθηκαν όντα από τη Σελήνη που έφτιαξαν το άγαλμα κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή τους»!

Κανείς δεν ξέρει αν το άγαλμα και οι ισχυρισμοί του δρα Τσαρλς είναι αληθινά. Η NASA διέψευσε επισήμως τους ισχυρισμούς του. Πάντως, το ίδιο είχε κάνει και στις 20 Απριλίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην αστροναύτη Εντγκαρ Μίτσελ στο CNN, σύμφωνα με τις οποίες η συντριβή ενός UFO στο Ρόσγουελ του Νιου Μέξικο ήταν πραγματικό γεγονός! Ο Μίτσελ, που είχε συμμετάσχει στην αποστολή του «Απόλλων 14» στη Σελήνη, υποστήριξε ακόμη ότι οι Αρχές των ΗΠΑ -αλλά και οι διεθνείς- γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά το κρατούν μυστικό από την κοινή γνώμη!

ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Ενιαίος φόρος και ηλεκτρονική ταυτότητα
«Χωρίς προηγούμενο τα χαράτσια που έρχονται στα ακίνητα» λέει η ΠΟΜΙΔΑ
 
 


«Τις ημέρες αυτές δρομολογούνται δύο νέα και χωρίς προηγούμενο 'χαράτσια', το ένα υπέρ του κράτους και το άλλο υπέρ συγκεκριμένων ιδιωτών, που έχουν τη δύναμη να το προωθήσουν και να το επιβάλουν» αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ.

Πρόκειται, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της για «τον ενιαίο φόρο ακινήτων, μια ληστρική φορολογία με κατανομή βαρών σχεδιασμένη με μικροπολιτικά και όχι δημοσιονομικά κριτήρια, που θα κάνει τους ιδιοκτήτες αστικής περιουσίας ή να τη χάσουν, ή να καταλήξουν στη φυλακή, ή και τα δύο μαζί».

Επίσης, τονίζει ότι η «ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου» θα έχει ως αποτέλεσμα διαρκείς «επιθεωρήσεις» κτιρίων με δαπάνες των ιδιοκτητών τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων ζητά να αποσυρθεί από τη διαβούλευση και να εγκαταλειφθεί κάθε ιδέα για θέσπιση της «ηλεκτρονικής ταυτότητας».

Η υπάρχουσα νομοθεσία μπορεί να καλύψει όλα τα υπάρχοντα προβλήματα, καταλήγει η ΠΟΜIΔΑ.

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΓΙΑ ΟΛΑ

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Χάρρυ Κλυνν – Απίστευτα μπινελίκια προς πάντες !!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο..
Δείτε απλά τα βίντεο…














troktiko.eu