Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΟΛΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε για 3ο Παγκόσμιο!!! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ...

για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

Το βίντεο…. περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.

Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΡΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ «ΑΡΠΑΓΗ» ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στουρνάρας χειρότερος από τον Σόιμπλε «εκβιάζει» την Κύπρο για άμεση λύση



o-stoyrnaras-xeiroteros-apo-ton-soimple-ekviazei-tin-kupro-gia-amesi-lusi
Ο έλληνας Υπουργός Οικονομικών πειθήνιο όργανο των δανειστών ασκεί φοβερές πιέσεις στην Κύπρο, με όποιον τρόπο και μέθοδο διαθέτει αποδεικνύοντας και το ρόλο του στο Εurogroup που με την απόφαση του έβαλε το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου στη... λαιμητόμο.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, πριν ακόμα ληφθεί απόφαση από τους Κυπρίους για την αποδοχή ή μη του σχεδίου κουρέματος των καταθέσεων συγκάλεσε το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας για να διαμοιράσει τα «ιμάτια» των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα.

Τι και αν το Κυπριακό Κοινοβούλιο τελικά αποφάσισε να πει όχι, ο κ. Στουρνάρας συνέχιζε να πιέζει και να κάνει δηλώσεις για την απορρόφηση των Κυπριακών τραπεζών. Κάτι που εξόργισε τραπεζικούς κύκλους στη Λευκωσία που έστειλαν το σχετικό μήνυμα να σταματήσουν οι προκλητικές δηλώσεις και κινήσεις.

Απτόητος ο τεχνοκράτης που του εμπιστεύεται ο Πρωθυπουργός την οικονομία της χώρας συνεχίζει να «εκβιάζει» την Κύπρο για άμεση λύση.

Έφτασε στο σημείο να διαρρέει ότι με ειδικό νομοθετικό διάταγμα θα αποσχίσει τις Κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα ερήμην της Κύπρου για να μην κλονιστεί η συστημική σταθερότητα των ελληνικών τραπεζών!

Μάλιστα σύμφωνα με καλούς παρατηρητές της πλατείας Συντάγματος ο κ. Στουρνάρας μετά την απόφαση της Κύπρου εμφανίζεται ασυνήθιστα νευρικός, κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι τα άκουσε από τον Σόιμπλε γιατί τον είχε διαβεβαιώσει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα είχε αυτήν την εξέλιξη.

Έτσι, λοιπόν, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο Β με ισχυρότατες πιέσεις προς την Κύπρο ώστε να βρεθεί μια λύση, φυσικά στην κατεύθυνση της απόφασης του Γιούρογκρουπ και με απειλές για οικονομικό αδιέξοδο.

Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με περίσσιο θράσος, κάλεσε τις κυπριακές αρχές να ετοιμάσουν μέσα στις επόμενες ώρες μια πρόταση για το πακέτο στήριξης που θα γίνει αποδεκτή από τους διεθνείς πιστωτές καθώς οι κλειστές τράπεζες απειλούν την οικονομία.

Χθες στη βουλή με απειλητικό ύφος που θα ζήλευε και ο Σόιμπλε, έλεγε στους Έλληνες βουλευτές ότι η Κύπρος μετράει ώρες...

«Δεν έχω δει plan B από την κυπριακή βουλή αλλά θα ήθελα να δω ένα τις επόμενες ώρες καθώς το πρόβλημα θα οξυνθεί χωρίς μία πρόταση από την Κύπρο. Για να μην οδηγηθεί η Κύπρος σε αδιέξοδο, θα πρέπει να προτείνει μία λύση μέσα στις επόμενες ώρες», είπε ο ΥΠΟΙΚ ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Οι κυπριακές τράπεζες δεν μπορούν να παραμείνουν κλειστές για πολύ ακόμη: η κυπριακή οικονομία θα καταστραφεί. Πρέπει να βρεθεί λύση τις επόμενες ώρες», είπε.

Την ώρα που η κυπριακή κυβέρνηση δίνει μάχη με το χρόνο και με τη μίση Ευρώπη απέναντι της, για να συμφωνήσει πάνω σε ένα εναλλακτικό σχέδιο, μετά την απόρριψη του κουρέματος στις καταθέσεις έρχονται οι εκβιαστικές δηλώσεις του κ. Στουρνάρα!

Η ΕΕ, η Τρόικα, η Γερμανία και η ΕΚΤ ασκούν αφόρητες πιέσεις στην Κύπρο, απειλώντας ακόμη και με χρεοκοπία τις τράπεζες και τη χώρα και υποχρεώνοντας την, να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να δεχθεί μεταξύ άλλων και το κούρεμα στις καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.

Όμως το θλιβερό είναι ότι ο κ. Στουρνάρας εκπροσωπώντας την Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που εκβιάζουν την Κύπρο.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ

DNA αλόγου σε προϊόντα Νίκας και Υφαντής!



DNA-alogoy-se-proionta-nikas-kai-yfantis
Στην ανάκληση σειράς προϊόντων στα οποία ανιχνεύθηκε DNA αλόγου, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συγκεκριμένα, ανακαλούνται κατεψυγμένο σουτζουκάκι, κοτομπουκίτσες και σνιτσελάκι που παράγονται από την εταιρεία «T&T Foods Α.Ε.» για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E»., προψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια «IFANTIS», που παρασκευάζονται από την εταιρεία «ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε.», λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης», και παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», που παρασκευάζονται από την εταιρεία «Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.».

Σε ό,τι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη, εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΥΠΝΑ

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν με άδειες κατσαρόλες! (video)

Χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης πήραν σήμερα τις άδειες κατσαρόλες τους και συγκεντρώθηκαν μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Μαζί τους είχαν και αντίγραφα λογαριασμών τα οποία "κρέμασαν" στα κάγκελα του υπουργείου. Με κεντρικό σύνθημα "φτάνει πια" ζήτησαν από την κυβέρνηση να αλλάξει την οικονομική πολιτική που εφαρομόζει. Την πρωτοβουλία για τη διαμαρτυρία είχε το «Ράδιο Θεσσαλονίκη».


Video streaming by Ustream

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ


Αναψυκτικά δολοφόνοι. Ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους
Τα αναψυκτικά σκοτώνουν ετησίως 183.000 ανθρώπους











Τα αναψυκτικά, οι χυμοί και τα άλλα ποτά με ζάχαρη ....μπορεί να σχετίζονται με περίπου 183.000 θανάτους κάθε χρόνο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν όσους σκοτώνει το άσθμα παγκοσμίως, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Τα ποτά αυτά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, συμβάλλουν στην αύξηση του πάχους, καθώς επίσης στην αύξηση του κινδύνου για διαβήτη, καρδιοαγγειακές παθήσεις και ορισμένες μορφές καρκίνου.

Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής τη Δρα Γκιταντζάλι Σινγκ, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση σε επιδημιολογικό συνέδριο του Αμερικανικού Καρδιολογικού Συλλόγου, ανέλυσαν παγκόσμια στοιχεία που καλύπτουν 114 χώρες με το 60% του πληθυσμού της γης και αφορούν τους θανάτους από διάφορες ασθένειες. Οι επιστήμονες συνέδεσαν τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη με 133.000 θανάτους από διαβήτη τύπου 2, με 44.000 θανάτους από καρδιαγγειακές παθήσεις και με 6.000 θανάτους από καρκίνο.
Περίπου τέσσερις στους πέντε από τους παραπάνω θανάτους (ποσοστό 78%), λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη, συμβαίνουν σε χώρες με χαμηλό ή μεσαίο εισόδημα, κυρίως στη Νότια Αμερική και στην Κεντρική/Ανατολική Ευρασία, παρά στις πιο πλούσιες και ανεπτυγμένες χώρες. Στις ΗΠΑ όμως ειδικότερα, οι σχετικοί θάνατοι ετησίως υπολογίστηκαν σε περίπου 25.000.
Η χώρα με τους περισσότερους θανάτους (318 ανά εκατομμύριο ενηλίκων κατοίκων) λόγω των ζαχαρούχων αναψυκτικών είναι το Μεξικό, ενώ η Ιαπωνία εμφανίζεται να έχει τους λιγότερους σχετικούς θανάτους (μόλις δέκα ανά εκατομμύριο κατοίκων).
Άλλοι επιστήμονες επεσήμαναν ότι η νέα έρευνα δεν αποδεικνύει ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη ευθύνονται για τους 183.000 θανάτους, αλλά διαπιστώνει απλώς μια σχέση μεταξύ ποτών και θανάτων. Από την πλευρά της, η Αμερικανική Ένωση Ποτών σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «οι ερευνητές κάνουν ένα πελώριο άλμα, όταν παίρνουν τα στοιχεία για την κατανάλωση ποτών παγκοσμίως και υποθέτουν ότι αυτά τα ποτά αποτελούν την αιτία των θανάτων, οι οποίοι, όπως οι ίδιοι οι ερευνητές αναγνωρίζουν, οφείλονται σε χρόνιες παθήσεις».
Οι Αμερικανοί επιστήμονες διευκρίνισαν ότι η μελέτη τους εστίασε στις χρόνιες παθήσεις των ενηλίκων, ενώ μια νέα έρευνά τους στο μέλλον θα αξιολογήσει την αντίστοιχη επίπτωση των αναψυκτικών με ζάχαρη στα παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Από την άλλη, όπως είπε η Σινγκ, «τα ευρήματά μας θα έπρεπε να ωθήσουν τις αρμόδιες Αρχές διεθνώς να υιοθετήσουν αποτελεσματικές πολιτικές για να μειώσουν την κατανάλωση ποτών με ζάχαρη, όπως την επιβολή φορολογίας, τη διενέργεια ενημερωτικών εκστρατειών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη μείωση της πρόσβασης σε αυτά τα ποτά».
Ο Αμερικανικός Καρδιολογικός Σύλλογος συνιστά στους ενηλίκους να μην καταναλώνουν περισσότερες από 450 θερμίδες την εβδομάδα μέσω αναψυκτικών με ζάχαρη, με βάση μια ημερήσια δίαιτα 2.000 θερμίδων.
Μια άλλη πρόσφατη επιστημονική έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μεγάλη κατανάλωση αλατιού σχετίζεται με περίπου 150.000 πρόωρους θανάτους παγκοσμίως.


Read more: http://www.seleo.gr

ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ

Οι ψαράδες του Μογκαντίσο
3115 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
308 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
2710 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
2512 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
2219 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
1915 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
1718 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
1027 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)
530 Οι ψαράδες του Μογκαντίσου (33 φωτογραφίες)

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια;

Τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια; (3)

Τα στατιστικά στοιχεία είναι αρκετά ανησυχητικά. Σύμφωνα μάλιστα με το Health.com, οι καρδιακές παθήσεις είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου των γυναικών ενώ νέες μελέτες δείχνουν, ότι τα τελευταία χρόνια, ο συνολικός κίνδυνος καρδιακής νόσου δεν έχει παρουσιάσει ύφεση σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες.
Ωστόσο, οι καρδιοπάθειες είναι νοσήματα που μπορούν να προβλεφθούν και να αποτραπούν. Η κάθε ηλικία έχει τους κινδύνους της αλλά και τις μεθόδους πρόληψης, τις οποίες αν τις ακολουθήσετε μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες να νοσήσετε. Ας δούμε λοιπόν, τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια.
  • Οι τριαντάρηδες
Το τρίπτυχο των τριαντάρηδων: μακριά από τα λίπη, ιατρική μέριμνα και ηρεμία.
1. «Κακά» λίπη
Τα «κακά» λίπη είναι η ύπουλη ουσία, που συχνά κρύβεται σε σκευάσματα «μακράς διάρκειας» και τα οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να ανιχνεύσει στην ετικέτα αρκετών προϊόντων, όπως είναι για παράδειγμα τα κράκερ, τα μπισκότα και η μαργαρίνη. Αυτό που πετυχαίνουν, οι συγκεκριμένες ουσίες είναι να αυξάνουν την «κακή χοληστερόλη» (LDL, η οποία θα πρέπει να είναι κάτω του 100) και να μειώνουν αντίστοιχα την «καλή» (HDL, η οποία θα πρέπει να υπερβαίνει το 60).
Σε μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Harvard, μάλιστα οι γυναίκες με το υψηλότερο επίπεδο των συγκεκριμένων αυτών λιπαρών οξέων στο αίμα τους είχαν τριπλάσιο κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων.
Προσοχή όμως, γιατί στις λίστες των συστατικών εμφανίζονται …καμουφλαρισμένα ως «υδρογονωμένα» και «μερικώς υδρογονωμένα» έλαια. Ορισμένοι κατασκευαστές μάλιστα έχουν αντικαταστήσει τα υδρογονωμένα έλαια με τροπικά έλαια, που είναι πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά, θέτοντας επίσης κινδύνους για την LDL χοληστερόλη σας.
Τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια; (9)
2. Ιατρική μέριμνα
Μπορεί τα 30 χρόνια να σας ακούγονται (και να είναι) λίγα στη ζωή ενός ανθρώπου, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι πρέπει να παραμελείτε τον εαυτό σας. Το αλκοόλ, το κάπνισμα, ο αγχωτικός τρόπος ζωής θέτουν γερά θεμέλια για ασθένειες που καραδοκούν. Τα τακτικά τσεκ απ επιβάλλονται σε αυτή την κρίσιμη δεκαετία των 30άρηδων.
Επιπλέον, για τις γυναίκες, ακριβώς επειδή πρόκειται για τα γόνιμα χρόνια, ο γυναικολόγος πρέπει να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Μιλήστε του/της για τυχόν καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ειδικά επειδή η αιματολογική πίεση αλλοιώνεται στην περίπτωση, που λαμβάνετε αντισυλληπτικά χάπια ή είστε έγκυος. Ακόμα, οι γυναίκες που αναπτύσσουν προεκλαμψία (υπέρταση που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη) είναι ακόμη περισσότερο επιρρεπείς σε καρδιολογικά νοσήματα.
Τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια; (7)
3. Ηρεμία
Αν τα νεύρα σας είναι ασυγκράτητα, επειδή περιμένετε με τις ώρες στην ουρά του σούπερ μάρκετ, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Εάν χάνετε εύκολα την υπομονή σας, βλάπτετε σημαντικά τις αρτηρίες σας. Εξάλλου, οι ειδικοί επιμένουν ότι το άγχος και ο θυμός αυξάνουν την αρτηριακή πίεση, η οποία παίζει κυρίαρχο ρόλο σε καρδιαγγειακά νοσήματα.
Τι χρειάζεται η καρδιά στα 30, τα 40 και τα 50 χρόνια; (8)
  • Οι σαραντάρηδες
Το τρίπτυχο των σαραντάρηδων: ύπνος, άγχος και πολλά Ω3
1. Ύπνος

ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κύπρος: Εσείς οι Έλληνες είστε "κότες". Να πάτε στην Γερμανία. !!!(video)Συνημμένη Εικόνα: kota.jpg


Ακούγοντας σήμερα την εκπομπή της Ελληνοφρένειας, αφιερωμένη στην Κύπρο και τα τελευταία γεγονότα, μου “βγήκε ο καφές από τη μύτη” (όπως λέει και η φίλη μου Jaheira). Τα συναισθήματα μου ανάμικτα. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω, να κλάψω ή να βρίσω...


Τελικά και έκλαψα και γέλασα και έβρισα !!!
Μετά σκέφτηκα να το μοιραστώ με εσάς για να βασανιστείτε και εσείς λίγο μαζί μου.
Θα βοηθούσε βεβαίως - βεβαίως και το σχόλιο σας στο τέλος.

Απόσπασμα από την εκπομπή της Ελληνοφρένειας που μεταδόθηκε στις 20 03 2013 (Από το γραφείο του κ. Βαρνάβα Γιώργου, Βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών)