Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ

ΓΕΛΑ ΡΕ ! ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ

Σκίτσο που σαρώνει στο διαδίκτυο:... Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε!

Συνημμένη Εικόνα: bgr_57yh_w3tyg4s457_td6.jpg




Επίκαιρο όσο ποτέ είναι ένα παλαιότερο σκίτσο του Στάθη από την Ελευθεροτυπία, που παρουσιάζει τον Έλληνα ως σύγχρονο Σίσυφο να κουβαλάει έναν βράχο στην κορυφή του βουνού.


Τις τελευταίες μέρες... η φωτογραφία έκανε ξανά την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και συγκεντρώνει πολλά σχόλια, καθώς η απάντηση του Έλληνα στο επιτακτικό «Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε!» είναι αφοπλιστική και εκφράζει τους περισσότερους από μας:

«Να πληρώνω πιο πολλούς φόρους, να πληρώνομαι λιγότερο, να ψωνίζω ακριβότερα, να νοιώθω διεφθαρμένος, να φοβάμαι μη χάσω τη δουλειά μου, να μην κάνω όνειρα για τα παιδιά μου, να βλέπω αηδίες στην τηλεόραση, να δουλεύω ώσπου να πεθάνω, να με παρακολουθούν, να με φακελώνουν, να με δέρνουν, να με κλέβουν, να μου λένε ψέματα, να με περιφρονούν, να φοβάμαι τους Τούρκους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Αμερικάνους, να μη με ακούει κανείς, να με εκβιάζουν, να μου μένουν οι λογαριασμοί απλήρωτοι, να δανείζομαι κι άλλο, να…».


ΣΗΜ: Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε (Τίτλος γνωστού "μυθιστορήματος" του Χρόνη Μίσσιου)
  • mediagate.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η παγίδα με τις αποδείξεις και πώς να μη τη πατήσετε...

Συνημμένη Εικόνα: 2607418eb931b0e4cba5a1047fd28d9d_L.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εκκαθάρισε τις πρώτες 39.939 δηλώσεις και εξέδωσε 24.100 χρεωστικά ειδοποιητήρια. Δηλαδή στους 10, οι έξι θα πληρώσουν κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά. Οι περισσότεροι την «πάτησαν» εξαιτίας τεκμηρίων και αποδείξεων. Δείτε ποια είναι η παγίδα και πώς να την αποφύγετε.


Τι λέει ο φετινός κανόνας των αποδείξεων; Δηλώνουμε... αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο 25% του εισοδήματός μας. Αν δηλώσουμε λιγότερες, τότε επί της διαφοράς πληρώνουμε φόρο με συντελεστή 10%. Δηλαδή, αν το εισόδημά μας είναι 30.000 ευρώ, πρέπει να βάλουμε αποδείξεις 7.500 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. Αν το τεκμαρτό εισόδημα είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό, οι αποδείξεις πρέπει να υπολογιστούν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα και όχι με το πραγματικό. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πέσει τριπλός φόρος στο κεφάλι σας:

1. Πρώτον διότι ο φόρος εισοδήματος θα υπολογιστεί με βάση το τεκμαρτό εισόδημα και όχι το πραγματικό.
2. Δεύτερον διότι θα εμφανιστείτε με έλλειμμα αποδείξεων και θα πληρώσετε πρόστιμο (το 10% των αποδείξεων που θα λείπουν).
3. Και τρίτον διότι εκτός από τον φόρο εισοδήματος, θα επιβληθεί και η εισφορά αλληλεγγύης.

Το fpress.gr, έχει εγκαίρως δημοσιεύσει τους πίνακες των τεκμηρίων για να υπολογίσετε το τεκμαρτό εισόδημα. Αν δεν το έχετε κάνει, κάντε το τώρα. Πρέπει να γνωρίζετε πόσο είναι το τεκμαρτό σας εισόδημα πριν στείλετε τη φορολογική δήλωση προκειμένου αντίστοιχα να υπολογίσετε και τις αποδείξεις που θα γράψετε.

Για το τεκμαρτό εισόδημα, θα πρέπει να προσθέσετε:

Α. Το τεκμήριο των αυτοκινήτων, δείτε τους πίνακες:

Συνημμένη Εικόνα: 0001.jpg Συνημμένη Εικόνα: 0002.jpg

Συνημμένη Εικόνα: 0003.jpg

Β. Το τεκμήριο των ακινήτων, δείτε τους πίνακες:

Συνημμένη Εικόνα: 0001.jpg Συνημμένη Εικόνα: 0002.jpg

Γ. Το τεκμήριο των σκαφών αναψυχής

Δ. Το τεκμήριο που προκύπτει από τις πισίνες

Ε. Όλα τα ποσά που καταβλήθηκαν για δάνεια (στεγαστικά, καταναλωτικά κ.λπ.)

ΣΤ. Τα ποσά που καταβλήθηκαν για τα δίδακτρα.

Όταν θα προκύψει το τεκμαρτό σας εισόδημα, θα υπολογίσετε την αξία των αποδείξεων. Θα σας βοηθήσει ο παρακάτω πίνακας:

Συνημμένη Εικόνα: 0001.jpg Συνημμένη Εικόνα: 0002.jpg

  • fpress.gr

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Σοκαριστικό: Ρίχνουν θηλυκά έμβρυα τροφή στα σκυλιά για να κρύψουν την γενοκτονία!!


Τα ζώα φυλάσσονται σε ειδικό ναό, γιατί έχουν αναπτύξει φονικά ένστικτα, ενώ ο στόχος των πολιτών είναι να ξεφύγουν από την χειρότερη αντιστοιχία κοριτσιών-αγοριών στη χώρα (801 έναντι 1000).

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγνε από μια φιλανθρωπική ομάδα που...

μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών στην Μαχαράστρα,τη δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία τς Ινδίας με πρωτεύουσα τη Βομβάη.
Κοινό μυστικό σε ολόκληρη τη χώρα είναι η τακτική των κατοίκων να υποβάλλουν τις έγκυες σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κυοφορείται αγόρι ή κορίτσι και να πράξουν αναλόγως.

Η «Varsha Deshpande of Lek Ladki Abhiyan» υποστηρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού θέλει να ξεφορτωθεί τα θηλυκά έμβρυα χωρίς να λογοδοτήσει στο κράτος ή στις παγκόσμιες ενώσεις για την προστασία των αγέννητων παιδιών.

Απευθύνεται, λοιπόν, ο κόσμος σε συγκεκριμένους γιατρούς οι οποίοι φροντίζουν να γίνει η έκτρωση και τα νεκρά έμβρυα να πεταχτούν ως τροφή στα σκυλιά, τα οποία φυλάσσονται στον ναό του Μπέντε, ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους!
Φιλανθρωπικές οργανώσεις μάλιστα εκφράζουν φόβους ότι με τον ίδιο τρόπο θανατώνονται ακόμη και θηλυκά έμβρυα από κανονικό τοκετό.

Η αρχή για την αποκάλυψη της «μυστικής γενοκτονίας» έγινε το 2010 όταν ο γιατρός Σουντάμ Μούντε παραδέχτηκε δημοσίως τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ξεφορτωνόταν τα νεκρά έμβρυα, ταΐζοντας ταυτόχρονα τα πέντε σκυλιά του.
Η αστυνομία τον συνέλαβε αλλά μόλις υποχώρησαν οι αντιδράσεις τον άφησαν ελεύθερο να συνεχίσει τη δουλειά του…

Την περασμένη Παρασκευή η 28χρονη Βιζαϊμαλά Πατεκάρ απευθύνθηκε μάλιστα στην κλινική του Μούντε στο Μπιντ, παρότι διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Έχει ήδη τέσσερις κόρες και δεν ήθελε άλλο κορίτσι. Δεν βγήκε όμως ζωντανή από το χειρουργείο. Εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της επέμβασης λόγω επιπλοκών.

ΡΕ ΤΟΝ ΑΚΗ

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

«ΑΚΗΣ GATE» Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο προσωπικό γραφείο του


Εκτός από το μαύρο χρήμα που διακινούσε και επένδυε σε πανάκριβα ακίνητα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε μετατρέψει το γραφείο του στο Κολωνάκι, όπου πραγματοποιούσε τα περισσότερα από τα ραντεβού του, σε πραγματικό οπλοστάσιο!

Σε έρευνα που έγινε στο γραφείο της οδού Κόμνα Τράκα...

το οποίο μάλιστα διακοσμούσε στην είσοδο αρχαίος αμφορέας, οι αστυνομικοί έκπληκτοι αντίκρισαν πιστόλια, περίστροφο, δίκαννα και δεκάδες γεμιστήρες.


Αναλυτικότερα, βρέθηκαν χάρτινες κούτες, πλαστικές και ξύλινες θήκες που περιείχαν:


- Πιστόλι 8mm, μοντέλο SM10 μάρκας PHONER SPORWAFFENFABRK GHBH
- Δυο πιστόλια 9mm, μάρκας ZASTAVA
- Πιστόλι 22mm
- Περίστροφο μάρκας ZASTAVA 357 MAGNUM
- Πιστόλι μάρκας TAC ALEX VA
- Πολεμικό τυφέκιο, διαμετρήματος 5,56 ΝΑΤΟ
- Πολεμικό τυφέκιο, μάρκας CARTEA TEHNICA των 7,92mm
- Δυο τυφέκια κι ένα δίκαννο χωρίς σειριακό αριθμό
- Δεκάδες γεμιστήρες και φυσίγγια

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη είχε κατασχεθεί όπλο (και μάλιστα πυροβόλο) στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ στο σπίτι της κόρης του, Αρετής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 10 πλάκες χρυσού και 17 χρυσά νομίσματα...

24gr.blogspot.com

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 - 5 - 12

"Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα" - Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας - Πρώτα έπεσε εκείνη και μετά το παιδί της


- O γιος είχε περιγράψει την απόγνωσή του σε γνωστό site
- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί σε μια μικρή γειτονιά του Μεταξουργείου
- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 48 ώρες
- Πιθανότατα οικονομικοί οι λόγοι, λένε οι γείτονες