Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

RAINBOW - TEMPLE OF THE KING





Οι Rainbow είναι το συγκρότημα που δημιούργησε ο κιθαρίστας Ρίτσι Μπλάκμορ αμέσως μετά την αποχώρηση του από τους Deep Purple, μαζί με τέσσερα πρώην μέλη του συγκροτήματος Elf.

One day, in the year of the fox
Came a time remembered well,
When the strong young man of the rising sun
Heard the tolling of the great black bell.
One day in the year of the fox,
When the bell began to ring,
It meant the time had come for one to go
To the temple of the king.

GARY MOORE - STILL GOT THE BLUES



ERIC CLAPTON - COCAINE





Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες όλων των εποχών και ο μόνος καλλιτέχνης που απέσπασε τρία βραβεία Γκράμι το 1993 για την συνεισφορά του στην ροκ ως μέλος των Yardbirds και των Cream και το 2000 για την προσωπική του δουλειά.
Είναι Ηγέτης (Commander) της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) απο το 2004 και ιππότης του τάγματος (OBE) από το 1994 για την προσφορά του στη μουσική.

ΛΕΜΟΝΙΑ

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Αυτές είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του χυμού λεμονιού! Δείτε τι καλό κάνει στην υγεία σας και όχι μόνο!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χυμώδες, αρωματικό και πολύ όξινο, το λεμόνι μπορεί να αναδείξει τη γεύση σε γλυκά και αλμυρά τρόφιμα, αλλά σχεδόν πάντα να παίξει...
υποστηρικτικό ρόλο στην κουζίνα.

Σταματήστε να τα υποβιβάζετε και δώστε σε αυτά τα φρούτα του χειμώνα λίγη προσοχή!

Λευκάνετε τα νύχια σας
Έχετε θαμπά και κιτρινισμένα νύχια; Απλά στύψτε ένα λεμόνι σε ένα μικρό πιάτο, καθαρίστε τα νύχια σας και βυθίστε τα σε χυμό λεμονιού για ένα λεπτό ή δύο. Η ίδια τεχνική χρησιμοποιείται και για να γίνουν τα νύχια ισχυρότερα, ιδιαίτερα αν προσθέσετε μια κουταλιά ελαιόλαδου.

Συντηρητικό τροφίμων

Κρατήστε τα κομμένα φρούτα και λαχανικά, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, το αβοκάντο και τις πατάτες φρέσκα, ρίχνοντας τους λίγο χυμό λεμονιού. Μπορείτε επίσης να ζωντανέψετε το πεσμένο μαρούλι με την εμβάπτιση του για μια ώρα σε ένα μπολ με κρύο νερό και το χυμό ενός λεμονιού.

Μειώστε τα σημεία ηλικίας και τις φακίδες

Εφαρμόστε το χυμό λεμονιού με ένα κομμάτι βαμβάκι μία φορά την ημέρα και με την πάροδο του χρόνου (μιλάμε για μήνες) μπορεί να φωτίσει λίγο.

Για τον πονόλαιμος

Κάντε γαργάρες με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1/8 του φλιτζανιού ζεστό νερό για να βοηθήσει τον πρησμένο λαιμό και να σκοτώσει τα βακτήρια. Φτιάξτε ένα ζεστό τσάι που γίνεται με μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.

Θεραπεία προσώπου

Εφαρμόστε με ένα κομμάτι βαμβάκι, λίγο χυμό λεμονιού στο πρόσωπο. Δρα ως στυπτικό, διώχνει τη λιπαρότητα και σφίγγει τους πόρους για μια ομαλότερη εμφάνιση. Ανακατέψτε αλάτι και χυμό λεμονιού σε ένα φυσικό απολεπιστικό.

IRON MIKE Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Πώς απάντησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε σχόλιο Τούρκου πως οι Έλληνες είναι gay;;; Δείτε την... αφοπλιστική απάντηση του Iron Mike

Πώς απάντησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε σχόλιο Τούρκου πως οι Έλληνες είναι gay;;; Δείτε την... αφοπλιστική απάντηση του Iron Mike (VIDEO)

Τον λάθος άνθρωπο επέλεξε για να κάνει σόου ο Τούρκος Gurkan Uzkan...
Ένα σχόλιο ότι οι Έλληνες είναι gay, αρκούσε για να βγάλει από τα ρούχα του τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος «απάντησε» με τον ανάλογο τρόπο...
Δείτε στο βίντεο τι προηγήθηκε της συνέντευξης Τύπου που έδωσαν οι Gurkan και Ζαμπίδης και τι συνέβη μετά στον αγώνα.
 
 

ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ

Μάνα εκτσογλανίστηκα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Να ξεκαθαρίσουμε όμως εκτσογλανισμός δεν είναι όταν κατασπαταλάς τα ομόλογα του δημοσίου, ούτε όταν χρεώνεις τα ταμεία των ασφαλιστικών ταμείων καταντώντας ανίκανα να ορθοποδήσουν, ούτε όταν απολύεις μαζικά εργαζόμενους καταπατώντας σύνταγμα και νόμους.



Νοιώθω κάπως άβολα, αμήχανα που τέτοια μέρα, έπιασα μολύβι να γράψω. Χωρίς το δώρο Χριστουγέννων θα έπρεπε να νοιώθω περήφανος που συνέβαλα και εγώ στην επίτευξη του πολυπόθητου πρωτογενούς πλεονάσματος.

Σκέφτομαι τα 17.000.000 τουριστών που επισκέφτηκαν την ζεστή χώρα μου πως θα γελούν βλέποντας τις ανακοινώσεις ντροπής για το άνοιγμα δημόσιων χώρων τις κρύες νύχτες του χειμώνα.