Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ξέρει κανείς να μας πει πως φορολογούνται τα κέρδη των Τραπεζών;



Απο το 2014 τα κέρδη των τραπεζών ΔΕΝ φορολογούνται παρα μόνο με επιβολή φόρου στις καταθέσεις μας! 
Αν πάλι κάτι δεν πάει καλά, τότε πάλι εμείς ενισχύουμε τις τράπεζες με έκτακτα δάνεια, στα πλαίσια της «ελεύθερης» οικονομίας! 
Οι τράπεζες, προφανώς για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους γι’ αυτά, μας παίρνουν τα σπίτια μόλις το χρέος μας ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ!


MARVEL SUPER HERO MOTO

Οι Harley-Davidson των αλλόκοτων ηρώων της Marvel Comics

Οι Harley-Davidson των αλλόκοτων ηρώων της Marvel Comics

Η σειρά Marvel Super Hero Customs τιμά τα 75 χρόνια του Captain America


Μια πρωτότυπη συλλεκτική σειρά δημιούργησε η συνεργασία της Harley Davidson με τη Marvel Comics. Πρόκειται για 25 μοντέλα εμπνευσμένα από τους «καλούς» και «κακούς» σούπερ ήρωες της cult εκδοτικής, η οποία την τελευταία δεκαετία έχει κάνει και φοβερές επιτυχίες στο κινηματογραφικό box-office.
Η συνεργασία συμφωνήθηκε για να γιορταστούν τα 75 χρόνια του Captain America στην Αυστραλία. Στα πλαίσια αυτής διάφοροι αντιπρόσωποι της HD στους Αντίποδες θα φιλοξενήσουν στα καταστήματά τους τα 25 πρωτότυπα.
Οι λάτρεις είτε των HD είτε των ηρώων της Marvel μπορούν να μπουν στο site της σειράς και να ψηφίσουν το ωραιότερο κατά τη γνώμη τους μοντέλο. Έτσι συμμετέχουν σε μια κλήρωση με τον νικητή να γίνεται ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας που ψήφισε.
motots5

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ

Τα πιο αηδιαστικά αλλά πανάκριβα προϊόντα

Τα πιο αηδιαστικά αλλά πανάκριβα προϊόντα

Δείτε τι μπορείτε να... απολαύσετε αν έχετε λεφτά αλλά κυρίως περίεργα γούστα



Φανταστείτε ότι ξαφνικά αποκτάτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μπορείτε πλέον να αγοράσετε όλα αυτά που επιθυμούσατε, χωρίς να σκέφτεστε το κόστος.
Στην περίπτωση που οι προτιμήσεις σας είναι και λίγο... ασυνήθιστες, μπορείτε άφοβα να επενδύσετε σε κάποιο από τα προϊόντα της λίστας που ακολουθεί, από το τυρί με τα ζωντανά σκουλήκια μέχρι το λίφτινγκ προσώπου με αίμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΡΤΗΓΟ

Ο «Iron Knight» έσπασε 2 ρεκόρ ταχύτητας με ελαστικά Goodyear

Το φορτηγό της Volvo έπιασε τα 276 χλμ/ώρα

Ο «Iron Knight» έσπασε 2 ρεκόρ ταχύτητας με ελαστικά Goodyear


Το φορτηγό της Volvo «The Iron Knight» έσπασε 2 παγκόσμια ρεκόρ για φορτηγά με ελαστικά Goodyear, κάνοντας τα, τα γρηγορότερα ελαστικά για φορτηγά στον κόσμο.
Τα ειδικά ελαστικά, αναπτυγμένα και κατασκευασμένα από την πασίγνωστη βιομηχανία ελαστικών, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς συνεργασίας και πρώτης τοποθέτησης με τον κορυφαίο κατασκευαστή φορτηγών, τη Volvo.