Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η Τζούλια ετοιμάζει κόμμα

Δημοσιευμένη  εικόνα




Εκλογές πλησιάζουν και η Τζούλια είπε να βγει μπροστά για να σώσει αυτό τον τόπο!


Η αγαπημένη σε όλους μας Τζούλια, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα onlycy.com κι εμείς απομονώσαμε ένα την σπουδαία της δήλωση:

Τώρα τι νέο ετοιμάζεις στα επαγγελματικά ;

Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει..και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις…

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

Ο μεγαλύτερος Σκύλος του κόσμου!

 Ο τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός από το Τουκσόν της Αριζόνας, πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος του.
Ποια είναι αυτά; Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!

Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) που κατέκτησε δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες.

Αυτόν του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και αυτόν τον ψηλότερου σκύλου στην ιστορία. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Τιτάνα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, επίσης Μολοσσό.

ΑΛΑΖΟΥΝ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Καταργούνται τα αυτόματα ΑΤΜ στις τράπεζες! Ανοίγουν 20.000 νέες θέσεις εργασίας!


Η πρόσφατη συνάντηση του ΔΝΤ με την Ελληνική κυβέρνηση και η επιβολή νέων οικονομικών μέτρων έκρυβε εκπλήξεις. Ένα από τα νέα μέτρα που αναμένεται να εφαρμοστούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο  είναι η κατάργηση των ενεργοβόρων και οικονομικά ασύμφορων αυτόματων ΑΤΜ στις τράπεζες και η αντικατάσταση τους με ανειδίκευτο προσωπικό!
Σύμφωνα με την εισήγηση του ΔΝΤ, τα αυτόματα ΑΤΜ των τραπεζών αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία καθώς οι οθόνες τους και τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα χρησιμοποιούν τεράστια ποσά ενέργειας. Με τα τιμολόγια της ΔΕΗ να αυξάνονται κάθε χρόνο η αντικατάσταση των ATM από ανειδίκευτο προσωπικό με εβδομαδιαίες συμβάσεις εργασίας κρίνεται οικονομικότερη και θα βοηθήσει την χώρα να βγει από το τέλμα.
Οι νέοι συμβασιούχοι θα εργάζονται σε ειδικά διαμορφωμένα κουβούκλια με εμφάνιση όμοια με των παραδοσιακών ΑΤΜ που έχουμε συνηθίσει:
ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΩΤΟ.


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/#ixzz1jcuyDrUU

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

H καταπληκτική βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία! Και εσείς θα ζηλέψετε..
Ημερομηνία: 16 Ιανουαρίου 2012
H καταπληκτικη βιλλα της Naomi Campbell στην Τουρκια! Και εσεις θα ζηλεψετε..
Αυτή η εντυπωσιακή βίλα στο νησί Isla Playa de Cleopatra της Τουρκίας ανήκει στην Naomi Campbell. Δώρο του πολυεκατομμυριούχου φίλου της Βλαντιμίρ Ντορόνιν σχεδιάστηκε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Luis de Garrido και σχηματίζει το μάτι του Θεού Ώρου, που είναι ένα πασίγνωστο αιγυπτιακό σύμβολο.
Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία
Κατασκευάστηκε έτσι ώστε να χρησιμοποιεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου για να διατηρείται ζεστό με την χρήση του τεράστιου θόλου του. Η ψύξη πραγματοποιείται με την φυσική ροή του αέρα. Διαθέτει 25 κρεβατοκάμαρες και πέντε σαλόνια.
Το νησί Isla Playa de Cleopatra (το νησί της Κλεοπάτρας) βρίσκεται στον Κόλπο του Gokova στο νοτιοδυτικό Αιγαίο, ανοικτά των ακτών της Ούλα. Έχει μια από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στον κόσμο η οποία είναι διάσημη για την άμμο και τα κοχύλια της.
Λέγεται ότι αυτή η οργανική άμμος μεταφέρθηκε με πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα ειδικά για την Κλεοπάτρα. Κάθε κόκκος άμμου σχηματίζει μια τέλεια σφαίρα και για αυτόν ακριβώς το λόγο η παραλία προστατεύεται από την κυβέρνηση.


Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία


Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία


Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία


Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία


Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία



Η Βίλλα της Naomi Campbell στην Τουρκία
Πηγή: dinfo.gr