Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

FOOD FESTIVAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Food Festival 2013 στην Θεσσαλονίκη από ΑΥΡΙΟ!! Επιβάτες στα λεωφορεία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εδέσματα από τη πόλη....

Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2013
 
Food Festival 2013 στην Θεσσαλονικη απο ΑΥΡΙΟ!! Επιβατες στα λεωφορεια θα εχουν τη δυνατοτητα να απολαυσουν εδεσματα απο τη πολη....

Μια από τις μεγαλύτερες «γιορτές» για τη γαστρονομία, το Food Festival 2013, ξεκινά την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Επιβάτες στα λεωφορεία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εδέσματα από τη Θεσσαλονίκη, καντίνες θα προσφέρουν σούπα τραχανά με κοτόπουλο, ενώ θα υπάρχουν γεύματα σε μουσεία με πιάτα εμπνευσμένα από πίνακες.
Επί τέσσερις εβδομάδες και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη λέσχη αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, φορείς του τουρισμού, επαγγελματίες του κλάδου και με τη συμμετοχή περισσότερων από 110 εστιατορίων διοργανώνει μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για την ανάδειξη της γαστρονομικής «ταυτότητας» της πόλης, των τοπικών προϊόντων, αλλά και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.
Ο συνδυασμός του τουρισμού με το Φεστιβάλ Γαστρονομίας φέτος γίνεται ακόμη πιο ισχυρός, καθώς προωθούνται δράσεις και στο εξωτερικό. «Σχεδιάζουμε να βγάλουμε την ελληνική κουζίνα εκτός συνόρων και να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα με γεύματα και εκθέσεις στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο, στη Στοκχόλμη αλλά και στη Νέα Υόρκη» επεσήμανε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, υπεύθυνος για τη διοργάνωση του Food Festival.
Η έναρξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ γαστρονομίας θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με την νέα ελληνική καντίνα, που θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, από τις 6μμ έως τις 8μμ.
Ασυνήθιστες προτάσεις στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2013 στη Θεσσαλονίκη
Συγχρόνως, συνεχίζεται το «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ» ενώ σχεδιάζεται να γίνει κάτι αντίστοιχο με «απογεύματα απεριτίφ».
Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θα στηθούν τρεις αγορές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στο δημαρχείο. Η πρώτη (23 - 24 Νοεμβρίου) θα αφορά τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, η δεύτερη (30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου) τη διεθνή κουζίνα και η τρίτη (14 - 15 Δεκεμβρίου) θα είναι αφιερωμένη στο παιδί και την οικογένεια και θα έχει ως θέμα τα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με τον επιμελητή του Food Festival Λευτέρη Ελευθεριάδη, η γευσιγνωσία στα λεωφορεία θα γίνει δύο Σαββατοκύριακα (30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου και 14 - 15 Δεκεμβρίου) στην πολιτιστική γραμμή 50 του ΟΑΣΘ.
Τα γεύματα στα μουσεία αφορούν γευστικές προτάσεις που παραπέμπουν σε συγκεκριμένα εκθέματα, συνδέοντας το ταξίδι στη γνώση με την απόλαυση του φαγητού σε χώρους αφιερωμένους στην Τέχνη.
Συνεχίζονται, επίσης, και φέτος οι «Γειτονιές των Γεύσεων», στο πλαίσιο των οποίων οι καταστηματάρχες της περιοχής προτείνουν στον κόσμο ξεχωριστά εδέσματα σε ένα κλίμα γιορτινό με μπάντες ή Djs.
Παράλληλα, διοργανώνονται μαθήματα γευσιγνωσίας, ομιλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία ώστε να ενημερωθούν τα παιδιά για την αξία της υγιεινής διατροφής και τρόπους για να την ακολουθούν.
Σημειώνεται ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό, όπως η γευσιγνωσία στο λεωφορείο, οι γειτονιές των γεύσεων, η νέα ελληνική καντίνα και φυσικά οι αγορές. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διοργανώνονται, επίσης, φιλανθρωπικά γεύματα άλλες παρόμοιες δράσεις.

ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝ.ΣΑΙΝΗ

Αυτό είναι το πρωτότυπο όχημα που... καθαρίζει τα ελβετικά τούνελ!!!
Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2013
 
Αυτο ειναι το πρωτοτυπο οχημα που... καθαριζει τα ελβετικα τουνελ!!!

Πρόκειται για ένα ειδικό ελβετικό όχημα που κατασκευάστηκε από τον Vincent Bourguet. Δείτε την λειτουργία του...

ΘΕΩΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΣΟΚ: Ανακαλύφθηκε η κιβωτός του ΝΟΕ στην Ανταρκτική;;;;;;



ΣΟΚ: Ανακαλύφθηκε η κιβωτός του ΝΟΕ στην Ανταρκτική;;;;;;
 
Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει. Αυτό που έχουν ανακαλύψει φαίνεται να είναι η Κιβωτός του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο από κάθε ζώο - όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!! Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 ( Μα τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό ) από το Σουηδικό ερευνητικό σκάφος Aventyr ( Άβεντιρ ). Οι επιστήμονες μελετούν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι βρισκόμενοι στο σημείο όπου είχαν αρχίσει και έλιωναν οι πάγοι, είδαν το σκάφος κιβωτό περίπου το ένα τρίτο του να εξέχει από τους πάγους!!
<< Αυτό είναι πολύ, πολύ, ποιο πέρα από την απλή λογική, γιατί μπλέκεται η Αγία Γραφή με το μυστήριο όλων των εποχών >> .
Δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος David H. Tootenhaur ( Ντάβιντ Χ Τουτενχάουρ ) συνεχίζοντας....
<< Αποδεικνύεται ό, τι νομίζαμε ότι είναι σαν να γνωρίζουμε την Αγία Γραφή ανάποδα >>!!
Οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αναγνώριση του τεράστιου παγωμένου σκάφους, όπως Κιβωτός του Νώε, λέγοντας ότι θα ήταν πρόωρο να το πράξουν χωρίς περαιτέρω έρευνα.
<< Μπορούμε μόνο να πούμε ότι το πλοίο είναι κατασκευασμένο από κέδρο, γνωστή στην αρχαιότητα ως ξύλο Γκόφερ, ακριβώς όπως περιγράφεται στη Βίβλο >>! λέει ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Alrik Olofson ( Άρλικ Όλοφσον ).
<< Είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις!! Έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις!! Αυτές είναι ακριβώς οι προδιαγραφές που ο Θεός έδωσε όταν διέταξε τον Νώε να κατασκευάσει την Κιβωτό, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης.
Το πλοίο βρέθηκε στην Wendell ( Γουέντελ ) Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι τεραστίας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε.
Ακόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον Χριστιανισμό. Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί - και γρήγορα - θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.
 

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

14+1 μικρά μυστικά της Θεσσαλονίκης!!!!

Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2013
 
 
14+1 μικρα μυστικα της Θεσσαλονικης!!!!

Πού θα απολαύσετε παραδοσιακό ξύρισμα; Σε ποιο σημείο της πόλης θα συναντήσετε πολίτικη θέα; Σε ποια κρυμμένη αγορά θα βρείτε χύμα αρώματα και από πού θα προμηθευτείτε χύμα φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ; Οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης έχουν τα δικά τους μικρά απολαυστικά μυστικά και εμείς τα ανακαλύπτουμε είτε για τους Θεσσαλονικείς που δεν τα έχουν εντοπίσει ακόμη, είτε για τους επισκέπτες της πόλης που θέλουν να γνωρίσουν τις πιο ιδιαίτερες γωνιές της.

Από την Εγνατία μπορείς να βρεθείς... στην Κωνσταντινούπολη
Δίπλα από τα ιστορικά «Λουτρά Παράδεισος» στην πλατεία Αριστοτέλους, λειτουργεί το ατμοσφαιρικό café-bar «Το παλιό Χαμάμ» (Μητρ. Γενναδίου 11), που σερβίρει από καφέδες το πρωί μέχρι κοκτέιλ αργά το βραδάκι, ενώ από την ταράτσα του μπορείτε να αγναντέψετε τους τρούλους του χαμάμ και πέρα, τα κτίρια του κέντρου, από τα οποία ξεπροβάλλει η βυζαντινή «προίκα» της Θεσσαλονίκης.

Στην Παύλου Μελά θα φάτε το καλύτερο brunch
Θα το βρείτε στο γλυκύτατο Estrella (Παύλου Μελά 48), όπου στο μενού εναλλάσσονται πολλές μοντέρνες γεύσεις, bagels, ευφάνταστες ομελέτες και tapas με ισπανικό «ταμπεραμέντο» (περί τα 10 κατ' άτομο).

Στο Καπάνι θα μαγευτείτε από τα αρώματα
Στο «Αρωματοπωλείο στο Καπάνι» (Κυδωνιάτου 15α) μέσα στα πολύχρωμα στενά της ομώνυμης αγοράς του κέντρου, θα σας οδηγήσουν τα αρώματα, που θα αγοράσετε χύμα ή θα παραγγείλετε αφρόλουτρα και προϊόντα με μυρωδιές της επιλογής σας σε πάμφθηνες τιμές (8 τα 50ml).

Στην Τούμπα θα απολαύσετε τον καλύτερο ελληνικό καφέ
Στο καφεκοπτείο στο 62 της οδού Ανατολικής Θράκης θα βρείτε τον πιο μερακλίδικο ελληνικό καφέ της Βόρειας Ελλάδας, ήτοι φρεσκοαλεσμένους κόκκους καφέ Ουζούνογλου, με μυρωδιά που θα σας συνοδεύει όλη τη μέρα. Θα προμηθευθείτε επίσης καφέ φίλτρου σε γεύσεις, σοκολάτα και αλεσμένο espresso.

Στην Καμάρα θα σας πουν τον καφέ
Στο café Ωκεανός (Εγνατία 117) στην Καμάρα, καθημερινά από τις 8.30 το πρωί ως τις 11.30 το βράδυ, θα απολαύσετε το καφεδάκι σας και θα σας πουν τη... μοίρα σας στον πάτο του φλιτζανιού εντελώς δωρεάν.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

Μας πήραν... τον εθνικό ύμνο;;;; Τι έγινε;;;;

Μας πήραν... τον εθνικό ύμνο;;;; Τι έγινε;;;;
Τρίζουν τα κόκαλα του Διονύσιου Σολωμού με αυτά που ακούγονται στην βουλή!
Δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και συγκεκριμένα οι κύριοι Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης με ερώτηση τους καταγγέλλουν πως όποιος ανεβάζει τον εθνικό ύμνο σε διαδικτυακές πλατφόρμες, θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού μας ύμνου!
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη παρέμβει το υπουργείο σε διαδικτυακές πλατφόρμες ώστε ο εθνικός ύμνος να τύχει πλήρους προστασίας, και να μην υπάρχει η πολιτική εκμετάλλευσή του.
«Ο εθνικός ύμνος έχει εμβληματικό χαρακτήρα και αξία για κάθε έλληνα, όχι πολιτική εκμετάλλευση του» απαντά ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.
«Υπάρχει μια προσπάθεια να γίνει πολιτική εκμετάλλευση με τον εθνικό ύμνο. Ο εθνικός ύμνος δεν είναι απλό εθνικό δημιούργημα. Είναι η ψυχή του έθνους. έχει εμβληματικό χαρακτήρα και εμβληματική αξία για κάθε Έλληνα. Ανήκει στην εθνική ολότητα μας, στο έθνος μας. Εμείς έχουμε παρέμβει και ήδη οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν αναγνωρίσει ότι είναι δικό τους λάθος. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι λαμβάνουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο εθνικός ύμνος να τύχει πλήρους προστασίας και να μην έχομε τέτοια γεγονότα που ενοχλούν το σύνολο των Ελλήνων, ανεξάρτητα του τι ψηφίζουν» τόνισε ο υπουργός
star.gr
 

ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

''Πουλάω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου''

 Ακόμα ένας Έλληνας που είναι ευτυχισμένος και ευχαριστεί τους πολιτικούς

που μας σώσανε από την χρεωκοπία

 
''Πουλάω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου''
21.11.2013
Ακόμα ένα δράμα στα χρόνια της κρίσης - Ένας πατέρας που παραμένει άνεργος εδώ και 2,5 χρόνια άφησε το σημείωμα που βλέπετε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι πλέον τυχεροί-άτυχοι άνθρωποι της οικουμένης

Δημοσιευμένη  εικόνα


 Ο άνθρωπος που ξεγέλασε τον θάνατο 7 φορές και κέρδισε κατόπιν το λαχείο και άλλες δύο απίστευτες ιστορίες
Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει ο λαός, αν και μάλλον δεν γνωρίζει τους τρεις ανθρώπους της ιστορίας μας.



Μιλάμε απλά-απλά για περιπέτειες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για τη φύση της τύχης: αν πρόκειται δηλαδή για τύχη-βουνό ή για ασύλληπτη ατυχία είναι απλώς θέμα γούστου και ερμηνευτικού πλαισίου.

Σαν το ποτήρι, που άλλοτε είναι μισοάδειο και άλλοτε μισογεμάτο!

Διαβάστε λοιπόν για τις εξωφρενικές περιπέτειες που έχουν ζήσει συνάνθρωποί μας και ο καθένας ας αποφανθεί κατά συνείδηση αν ήταν όντως διαβολικά τυχεροί ή κατάφωρα άτυχοι...

Frane Selak: Ο άνθρωπος που ξεγέλασε τον θάνατο 7 φορές και κέρδισε κατόπιν το λαχείο

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το αν ο Frane Selak, ο 85χρονος σήμερα δάσκαλος μουσικής από την Κροατία, είναι ο πιο τυχερός ή άτυχος άνθρωπος του κόσμου, είναι απλώς θέμα οπτικής. Κι αυτό γιατί ο τύπος ξεγέλασε τον θάνατο 7 φορές και στο τέλος κέρδισε περισσότερα από 700.000 ευρώ στο λαχείο! Κι αυτή είναι με δυο κουβέντες η ιστορία της ζωής του.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζοφερά ενσταντανέ του βίου του. Η πρώτη φορά λοιπόν που ήρθε τετ-α-τετ με τον Χάρο ήταν το 1962, όταν ταξίδευε με τρένο από το Σαράγιεβο στο Ντουμπρόβνικ. Το τρένο εκτροχιάστηκε φυσικά και ο ίδιος βρέθηκε στα παγωμένα νερά του ποταμού, κατάφερε όμως να κολυμπήσει με σπασμένο χέρι και υποφέροντας από υποθερμία να βγει στην ακτή. Το ίδιο δεν συνέβη για 17 επιβάτες, που πνίγηκαν εκείνη τη μέρα.

Την επόμενη χρονιά, το 1963, ο Selak έκανε το πρώτο (και μόνο) αεροπορικό ταξίδι της ζωής του, καθώς δεν προτιμούσε πλέον και πολύ τα τρένα. Και βέβαια συνέβη το αναπάντεχο: η πόρτα του αεροσκάφους άνοιξε μαγικά και ο ίδιος βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο! Και βέβαια, ως διά μαγείας, προσγειώθηκε πάνω σε έναν μεγάλο σωρό από άχυρα, όμοια με ταινία του βωβού κινηματογράφου. Οι άλλοι επιβάτες δεν αποδείχτηκαν τόσο τυχεροί, καθώς το άνοιγμα της πόρτας έκανε το αεροπλάνο να συντριβεί, στέλνοντας στον χαμό 19 επιβάτες.

Τρία χρόνια αργότερα, είχε έρθει ο καιρός για άλλη μια αναμέτρηση με τον θάνατο. Ο Χάρος δεν αποδείχτηκε βέβαια εφευρετικός και έστησε ακριβώς το ίδιο σκηνικό: ο Selak επέβαινε σε τουριστικό λεωφορείο, το οποίο έπεσε στο ποτάμι και έστειλε στον άλλο κόσμο 4 ανθρώπους. Ο ίδιος βέβαια, έχοντας ξαναζήσει συναφές σκηνικό σε μέσο μαζικής μεταφοράς(!), ήξερε τι έπρεπε να κάνει από μνήμης.

ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ

Υπερθέαμα υπόσχεται ο "κομήτης του αιώνα" ISON

Δημοσιευμένη  εικόνα



Πλούσιο θέαμα θα προσφέρει ο λεγόμενος «κομήτης του αιώνα» ISON που προσεγγίζει με ταχύτητα 377 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο τον ήλιο και είναι τόσο φωτεινός που γίνεται ορατός ακόμη και με γυμνό μάτι. Ο κομήτης δεν αποτελεί κίνδυνο για τη γη και εικάζεται πώς έχει βάρος από 3,2 δις κιλά έως 3,2 τρις κιλά.



Στις 28 Νοεμβρίου, ο κομήτης που προέρχεται από το εξωτερικό νέφος του Όορτ, δεκάδες τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, θα πλησιάσει τον ήλιο σε απόσταση 1.159.000 χιλιομέτρων και αυτομάτως η θερμοκρασία του θα εκτιναχτεί στους 2.760 βαθμούς Κελσίου. Αν επιζήσει από αυτό το κοντινό πέρασμα από τον ήλιο, τότε ο ISON θα ξεπεράσει σε λαμπρότητα τον Μεγάλο Κομήτη του 1680.

Τα τελευταία 24ωρα, διαστημικά τηλεσκόπια όπως Hubble, τα SOHO A και B ή το SDO αλλά και πολλά επίγεια όργανα παρατήρησης, στρέφονται προς τον κομήτη ISON παρακολουθώντας την ταχύτατη προσέγγισή του προς τον ήλιο.

Ακόμα και στην περίπτωση που ο κομήτης διαλυθεί από την μεγάλη θερμότητα του ήλιου, το θέαμα που θα προκαλέσει αναμένεται να είναι συγκλονιστικό, ενώ πολύτιμες θα είναι και οι πληροφορίες που θα συλλέξουν τα τηλεσκόπια για αυτόν τον μακρινό επισκέπτη.

Ωστόσο σύμφωνα με μία μελέτη που χρηματοδότησε η NASA και διενεργήθηκε από το Αστεροσκοπείο Lowell και το Νοτιοδυτικό Ερευνητικό Ινστιτούτο στο Τέξας, εκτιμάται ότι ο κομήτης είναι πολύ πιθανό να επιβιώσει από το κοντινό του πέρασμα στον ήλιο. Εάν αυτό συμβεί, τότε στις 26 Δεκεμβρίου, ο κομήτης θα βρεθεί στο πλησιέστερο σημείο της τροχιάς του προς τη Γη και θα απέχει από τον πλανήτη μας 45 εκατομμύρια χιλιόμετρα δηλαδή το 1/3 της απόστασης που χωρίζει τη Γη από τον ήλιο.

Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου στο βόρειο ημισφαίριο, ο κομήτης θα είναι ιδιαίτερα λαμπρός και ορατός με μεγάλη ευκολία με γυμνό μάτι. Ακόμα και τη μέρα θα είναι ορατός χαμηλά στον ορίζοντα ενός προς το τέλος του μήνα και στις αρχές Ιανουαρίου θα φαίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.


Δημοσιευμένη  εικόνα



ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ

Όμορφες Ζωγραφιές Από Sarel Theron
sarel_theron
sarel_theron