Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ελληνο-γερμανικό πλιάτσικο στον χρυσό της Ελλάδας
Monday, 06 May 2013 09:49
 

















Πώς στήθηκε και πώς λειτουργεί το κύκλωμα με τα αρπακτικά της Γερμανίας - Οι ντόπιοι αγοραστές, τα «βαποράκια» και ο ρόλος τους ως δούρειου ίππου στη γερμανική επιδρομή - Τι ψάχνει το ΣΔΟΕ


Διεθνή κυκλώματα σε αγαστή συνεργασία με ντόπιους σύγχρονους μαυραγορίτες, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και τη φτώχεια των Ελλήνων, σαρώνουν κυριολεκτικά οτιδήποτε κυκλοφορεί. Κοσμήματα, χρυσαφικά, ακόμα και χρυσά δόντια, που παραπέμπουν στο ανατριχιαστικό χιτλερικό παρελθόν, αποτελούν τη χρυσοφόρα δεξαμενή άντλησης αστρονομικών κερδών. Τον ρόλο του δούρειου ίππου στην προσπάθεια αρπαγής του πλούτου των δοκιμαζόμενων πολιτών έχουν αναλάβει να υπηρετήσουν ανταλλακτήρια και ενεχυροδανειστήρια που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και με γεωμετρική πρόοδο σε όλη την επικράτεια, συνθέτοντας έναν ιστό εγκληματικής δράσης με οδυνηρό κοινωνικό αντίκτυπο και εθνικές προεκτάσεις.

Η απαλλοτρίωση των αποθεμάτων χρυσού των Ελλήνων συντελείται με σχεδιασμό και μεθοδικότητα από αλλοδαπούς και εγχώριους «εγκεφάλους» που οργανώνουν τις διαδρομές του πολύτιμου μετάλλου στους γεωγραφικούς χάρτες του υποκόσμου. Το τελευταίο διάστημα στα σύνορα της χώρας μας συνωστίζονται παράνομα φορτία εκατομμυρίων ευρώ αναζητώντας το πολυπόθητο διαβατήριο για να διαφύγουν στο εξωτερικό. Βασικός τους προορισμός είναι η Γερμανία, όπου έχει στηθεί το στρατηγείο όλων όσοι βλέπουν την Ελλάδα με αποικιοκρατική οπτική. Πρόθυμα «βαποράκια» δηλώνουν «παρών» στην επικίνδυνη αποστολή της μεταφοράς των κόπων των Ελλήνων, αφού προηγουμένως έχουν μετατραπεί σε ράβδους χρυσού στα σκοτεινά αυτοσχέδια χυτήρια των λαθρεμπόρων. Σε διαδικασία χύτευσης μπαίνει και η λεία από κλοπές και ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και κατοικίες, καθώς αποδεικνύεται ότι οι κυνηγοί χρυσού διαθέτουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το οργανωμένο έγκλημα.

Τελευταία μάλιστα παρατηρείται ότι οι εξαγωγείς του ελληνικού χρυσού δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις αερομεταφορές, χωρίς να πτοούνται από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στα αεροδρόμια, δείγμα που κατά τους υπευθύνους αποτυπώνει τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει αυτή η υπόθεση. Εως τώρα η παράνομη διακίνηση πολύτιμων μετάλλων πραγματοποιούνταν κυρίως μέσω των θαλάσσιων διόδων, εξασφαλίζοντας στους παράνομους διακινητές μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και αποφυγή της σύλληψης λόγω της τεράστιας ακτογραμμής που διαθέτει η πατρίδα μας.

http://www.protothema.gr/
 

ΞΥΠΝΑ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

Ηφαίστειο απειλεί τη διεθνή αεροπλοΐα στο βόρειο ημισφαίριο

9:50 5/5

Ο «γίγαντας» που ήρθε ξανά στη ζωή με τρεις εκρήξεις και σύννεφα στάχτης, ατμών και αερίων δημιουργεί ανησυχία για τις διηπειρωτικές πτήσεις που συνδέουν την Βόρειο Αμερική με την Ασία.





Ηφαίστειο απειλεί τη διεθνή αεροπλοΐα στο βόρειο ημισφαίριο
 
Το ηφαίστειο Κλίβελαντ στην Αλάσκα «ξύπνησε» το Σάββατο, με τρεις διαδοχικές εκρήξεις που ακολουθήθηκαν σπό την εκπομπή τεράστιων νεφών από στάχθη, ατμών και αερίων, όπως μετέδωσε το Reuters, μετά από δύο και πλέον χρόνια ηρεμίας.


Αν και οι εκρήξεις δεν χαρακτηρίζονται ισχυρές, το σημείο στο οποίο βρίσκεται το ηφαίστειο είναι ακριβώς κάτω από τον μείζονα αεροδιάδρομο για τις πτήσεις που συνδέουν την Βόρειο Αμερική με την Ασία. Ετσι, οι Αρχές τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό. Σήμερα τα σύννεφα καπνού φτάνουν μέχρι τα 15.000 πόδια περίπου, ενώ οι πτήσεις αυτού του είδους πετούν σε διπλάσιο ύψος.
Το συγκεκριμένο ηφαίστειο έχει γεννηθεί μέσα στη θάλασσα και σταδιακά ο κώνος της λάβας έχει δημιουργήσει ένα βουνό ύψους 1.730 μέτρων. Στο εσωτερικό του καταγράφονται συχνά έντονες πιέσεις που προκαλούν εκρήξεις, μικρής ως μέτριας ισχύος. Το γεγονός ότι είναι ένας ηφαιστειακός κώνος σε «βρεφική ηλικία» από γεωλογικής άποψης, το έχει αναδείξει σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για τους ειδικούς.

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 6 Μαΐου 2013

ΤΥΧΑΙΟ;;;; Tι έγινε στην εκκλησία που πήγε ο Μητσοτάκης για Ανάσταση;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τον χαρακτηρισμό του "γκαντέμη" που τον συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια φρόντισε, άθελα του...

να επιβεβαιώσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε ανάσταση στον ναό του Αγίου Νικολάου στην Ρηγίλλης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μπήκε στην εκκλησία και μέσα σε πέντε λεπτά... έπεσαν οι ασφάλειες!

Οι πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί στον ναό θεώρησαν πως τα φώτα έσβησαν λόγω της ημέρας αλλά τελικά αργότερα αποδείχτηκε πως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα.

Μάλιστα εκτός από τα φώτα δεν λειτουργούσαν ούτε τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να μην ακούγονται οι ψαλμωδίες και οι πιστοί να αργήσουν να καταλάβουν πως έπρεπε να παραλάβουν το Άγιο Φως.

Ωστόσο μόλις αντίκρισαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατάλαβαν που οφείλονταν όλα αυτά και χαμογέλασαν με νόημα.

Πηγή: aniwthoi.net