Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ 5

Το νέο trailer των Πειρατών της Καραϊβικής κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη




Το Dead Men Tell No Tales που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο 
έχει νέο trailer. Σε αυτό, εκτός από περισσότερα στοιχεία για την πλοκή και την ιστορία του Χαβιέ Μπαρδέμ στην ταινία, βλέπουμε και κάτι που δεν το ξέραμε.
Το trailer μας λέει ότι αυτή που ξεκινάει είναι η τελευταία περιπέτεια! 
Θα είναι λοιπόν η τελευταία ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής; 
Ας είναι καλή και δεν πειράζει.


ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

ΖΗΤΗΣΑΜΕ δάνειο και από την Παγκόσμια Τράπεζα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΜΑ


Ειδικεύεται στις τριτοκοσμικές χώρες

ΘΕΕ ΜΟΥ! Τι συμβαίνει; Που μας πάνε οι ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ που κυβερνάνε τη χώρα; Μια είδηση-βόμβα βγήκε από τον ιστότοπο Politico κι αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ζητάμε ΔΑΝΕΙΟ και από την Παγκόσμια Τράπεζα η οποία ειδικεύεται σε βοήθεια προς τις τριτοκοσμικές υπανάπτυκτες και αναπτυσσόμενες χώρες!!!!

Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας ζητά από τους τραπεζίτες να μοιράσουν λεφτά στα νοικοκυριά και ο Φίλης ετοιμάζεται να αγοράσει εξοπλιστικά. Οτι οι κυβερνώντες θα πάνε στο σκαμνί δεν χωράει αμφιβολία.

 Με αυτούς πολύ δύσκολα θα γλιτώσει η χώρα την εθνική απώλεια. Την ίδια ώρα Καραμανλής-Μειμαράκης στα όρια Εθνικής Προδοσίας εκβιάζουν τον Μητσοτάκη να ψηφίσει τα μέτρα του Τσίπρα!!!


ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Το μουσείο με τις πέτρες που μοιάζουν με διασημότητες

Δείτε τις φωτογραφίες


Το μουσείο με τις πέτρες που μοιάζουν με διασημότητες


Το μουσείο Chinsekikan στην Ιαπωνία διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από χίλιες επτακόσιες πέτρες, 900 από τις οποίες μοιάζουν με πρόσωπα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

Θα εκπλαγείτε: Σίγουρα δεν γνωρίζετε αυτά τα 20 πράγματα για το σώμα σας!

Από την απόσταση που καλύπτει η κυκλοφορία του αίματος, στους χτύπους της καρδιάς μας, την κατανάλωση τροφής και τις ανάσες που χρειαζόμαστε.
Νομίζουμε πως γνωρίζουμε τα πάντα για το σώμα μας και την λειτουργία του μιας και αποτελεί ιδιοκτησία μας και το “σπίτι” που φιλοξενεί το πνεύμα, τις σκέψεις, τη δημιουργία και τα συναισθήματά μας.
Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά που γνωρίζουμε για το σώμα μας είναι μόνο όσα μπορούμε να αντιληφθούμε με γυμνό μάτι πάνω στην επιδερμίδα μας και στην καλύτερη περίπτωση γνωρίζουμε τις λειτουργίες του επειδή έχουμε διαβάσει γι’ αυτές.