Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ

Αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ κάνει η φωτό της NASA με τα Μετέωρα και τα πεφταστέρια !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


H φωτογραφία με τα πεφταστέρια πάνω από τα επιβλητικά Μετέωρα που εντυπωσίασε.


Αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και την διαδικτυακή κοινότητα, προκάλεσε η καταπληκτική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη ΝΑSA που δείχνει δύο μετέωρα (Περσείδες) πάνω από τα εμβληματικά Μετέωρα.

Η φωτογραφία, που κόβει την ανάσα με τη Φύση να ξεπερνά σε τέχνη το χρωστήρα κάθε ζωγράφου, τραβήχτηκε από έναν Ιρανό φωτογράφο στις 10 Αυγούστου.

«Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, τα Μετέωρα είναι ένα ιστορικό συγκρότημα από μοναστήρια που βρίσκονται κοντά στην Καλαμπάκα, στην κεντρική Ελλάδα» σχολιάζει η NASA.

Δημοσιευμένη  εικόνα
skai.gr

HAARP ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

Δημοσιευμένη  εικόνα




Μόσχα, Ρωσια – Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA) αποκάλυψε έγγραφα την Τρίτη στους ρεπόρτερ του Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το High Frequency Active Auroral Research Program, ή HAARP,
εμπλέκεται σαφώς σε ένα πρόγραμμα δολοφονιών και νοητικού ελέγχου



Ενώ το στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα επιμένει συστηματικά ότι το ευρισκόμενο στην Αλάσκα HAARP έχει σκοπό μόνον να μελετά τα φυσικά φαινόμενα στην ιονόσφαιρα της γης, ο Snowden κατάφερε να αποδείξει αυτήν την βάναυση τερατώδη απορία.

«Ο σταθμός του HAARP,» ανέφερε, «έχει τοποθετηθεί στρατηγικά μακριά από τα μάτια μας στην Gakona, της Alaska, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να εξολοθρεύει η να χειρίζεται τους αντιφρονούντες στον παγκόσμιο καπιταλισμό σε κλίμακα εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Με αυτές τις επίγειες κεραίες», πρόσθεσε ο Snowden κάνοντας εισαγωγικά με τα δάχτυλά του, «το ΝΑΤΟ [North Atlantic Treaty Organization] μπορεί, σε παγκόσμια κλίμακα, να σωπαίνει τους «δράστες» με αποκλίνουσα ή ανατρεπτική σκέψη.»

Χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματα ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το HAARP εκπέμπει υπέρ-υψηλής ισχύος ραδιοφωνικά κύματα. Αυτά τα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρονική συχνότητα όπως το truncus encephali, η το εγκεφαλικό στέλεχος, προκαλώντας επιλεκτικά θανάτους που φαίνονται ότι προέρχονται από φυσικά αίτια – περιλαμβάνοντας αυτούς που φαίνονται στους ιατροδικαστές ως εμφράγματα η καρδιακές προσβολές.

Σ. Σ. Φυσικά απαιτείται η γνώση της «αιθερικής υπογραφής» του θύματος. Την βρίσκουν εύκολα, π.χ. από μια φωτογραφία σας στο Facebook. Επίσης δεν παίζει ρόλο σε ποιο σημείο της γης βρίσκεστε. Αν αναρωτιέστε γιατί ο γράφων βάζει κανονικές φωτογραφίες του, σκεφτείτε ότι εκτός από του να είναι γνωστός σε αυτούς τους «άσπονδους φίλους» οπότε δεν έχει έννοια, μπορεί να χορέψει τον τελευταίο χορό του πολεμιστή, έχει και τους ασημένιους οργονίτες του www.orgonodrome.gr που τους σχεδιάζει ο ίδιος και ΞΕΡΕΙ να τους χρησιμοποιεί, οπότε όταν κι αν «προσπαθούν» πάντοτε τους περιμένει άμμος και αίμα!

Resized to 100% (was 505 x 335) - Click image to enlargeΔημοσιευμένη  εικόνα

ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

 
ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!!! 15 πράγματα που δεν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά!!!
Διαβάστε για 15 πράγματα που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά...

Φορητό κασετοφωνάκι...

Πολύ πιο ογκώδες από τα iPod και τα μικροσκοπικά mp3 players του σήμερα, κι όμως, δεν μας ένοιαζε καθόλου. Η «ιεροτελεστία της κασέτας» που περιείχε αυτοσχέδια compilations με «Ξένα Διάφορα» και ο ήχος του rewind είναι κάτι περιττό για την σημερινή ψηφιακή τεχνολογία, αλλά πάντα θα θυμόμαστε τους προγόνους των φορητών CD players και των memory cards που στοιβάζουν εκατοντάδες τραγούδια στο κινητό μας.



Σταθερό τηλέφωνο με καντράν και καλώδια
Και μιας και το αναφέραμε, το κινητό ήρθε να μας βρει κάποια στιγμή μέσα στα '90s, για να μπει στην καθημερινότητά μας και να μην ξαναβγεί μέχρι και σήμερα. Μέχρι τότε, η μόνη τηλεφωνική επικοινωνία γινόταν με τα χαριτωμένα τηλέφωνα που διέθεταν στρογγυλό καντράν, στο οποίο έπρεπε να γυρίσεις τα νούμερα ώστε να σχηματίσεις τον αριθμό, και φυσικά να μείνεις στο ίδιο μέρος κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος. Αν έλεγε κάποιος στα παιδιά του 2020 ότι υπάρχει κι άλλο τηλέφωνο εκτός από το ασύρματο και ότι η αναγνώριση κλήσης κάποτε δεν υπήρχε ως έννοια, δεν νομίζουμε ότι θα καταλάβαιναν για τι πράγμα τους μιλάνε - να' ναι καλά οι παλιές ταινίες, μέσα από τις εικόνες των οποίων θα επιβιώσουν οι παλιές συσκευές.


Ραδιόφωνο με βελόνα
Επιστρέφουμε στη μουσική, για να θυμηθούμε τα παλιά μας ραδιόφωνα, στα οποία η επιλογή του σταθμού γινόταν με το γύρισμα της βελόνας. Ποτέ δεν ξέραμε αμέσως ποιον σταθμό ακούγαμε, καθώς δεν υπήρχαν led οθόνες για να μας ενημερώσουν για την ακριβή συχνότητα, για το τραγούδι που ακούγεται και για την αφιέρωση του Τάκη στη Σούλα που της λείπει πολύ. Ακόμη και ο ήχος των παρασίτων που ακουγόταν στο ενδιάμεσο των εναλλαγών της βελόνας ίσως κάποτε ξεχαστεί τελείως.


Δίσκοι βινυλίου
Οι περισσότεροι έχουν ακόμη την συλλογή τους, φυλάσσοντάς την με καμάρι σε κάποιο ράφι. Άλλοι τους ακούνε ακόμη, στα πικ απ που λειτουργούν και σήμερα, για χάρη των νοσταλγών της βελόνας. Η νέα γενιά, όμως, που έχει συνηθίσει στον αψεγάδιαστο ήχο των mp3, mp4 και άλλων αρχείων με κατάληψη τριών χαρακτήρων, θα δυσκολευτεί να πιστέψει πως έχουν κάποιο νόημα οι θορυβώδεις στροφές των παλιών δίσκων. Οι ίδιες θορυβώδεις στροφές που κάνουν τους δίσκους αψεγάδιαστους και αντικείμενα-φετίχ για όσους μεγάλωσαν με αυτούς.

ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΡΟΧΗΣ

  Όταν οι σταγόνες του νερού γίνονται στολίδια της φύσης

Η φύση είναι μαγική και τα θαύματά της παντού γύρω μας. Ατελείωτη δημιουργία, απίστευτη ομορφιά, μαγεία! Δείτε τις φωτογραφίες του Ρώσου φωτογράφου Andrew Osokin και θα διαπιστώσετε ότι η μαγεία της φύσης υπάρχει ακόμα και στα πιο μικρά και απλά πράγματα, όπως είναι λίγες σταγόνες νερού.
 




ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Μετά τον ΟΠΑΠ, τώρα πωλούνται τα τρένα, τα λιμάνια και εταιρείες ύδρευσης!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το «παράδειγμα» του ΟΠΑΠ θα ακολουθήσουν άμεσα άλλες τέσσερις επιχειρήσεις.Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, μιλώντας στο Mega, προχωρούν οι...
ιδιωτικοποιήσεις των ΟΛΠ και ΟΛΘ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΥΑΘ.Ειδικότερα, μέχρι το Σεπτέμβριο θα εκδοθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία τους πρώτους μήνες του 2014, ενώ για την ΕΥΑΘ ο κ. Σταυρίδης τόνισε πως ιδιωτικοποιούνται οι υπηρεσίες είσπραξης- τιμολόγησης και συντήρησης του δικτύου και όχι το νερό που «είναι δημόσιο αγαθό». Μάλιστα, σημείωσε πως θα ωφεληθεί ο καταναλωτής αφού θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές του νερού.Αναφορικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο κ. Σταυρίδης εκτίμησε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ υποστήριξε ότι τα οφέλη από την πώληση του ΟΠΑΠ θα είναι πολλαπλά, ενώ υπογράμμισε πως τα 652 εκ. ευρώ (που είναι το τίμημα για το 33% του ΟΠΑΠ) αντιστοιχεί σε «18,6 φορές τα κέρδη του Οργανισμού το 2013 ενώ και οι φόροι πλέον θα έρχονται στο κράτος σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό».
 
ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΑ

πηγή:athensmagazine.gr

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ

Υποκλινόμαστε! Πέτυχε η ανάπτυξη Σαμαρά-Βενιζέλου με 196.000 Ελληνες άνεργους σε ένα χρόνο!

Φωτογραφία για Υποκλινόμαστε! Πέτυχε η ανάπτυξη Σαμαρά-Βενιζέλου με 196.000 Ελληνες άνεργους σε ένα χρόνο!

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας και στις ειδικές ...ικανότητές που διαθέτετε κ Σαμαρα και κ Βενιζέλε.Η μετριότητα και η ασχετοσύνη αλλά και των υπουργών σπάνε το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο..Δείτε τα νούμερα......''νούμερα''!Στο 27,6% σκαρφάλωσε η ανεργία τον Μάιο στην Ελλάδα, από 27% που ήταν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία το ποσοστό ανεργίας το Μάιο του 2013 ανήλθε σε 27,5% έναντι 23,8% το Μάιο του 2012 και 27% τον Απρίλιο του 2013. Το σύνολο των απασχολούμενων το Μάιο του 2013 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.621.153 άτομα.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.381.088 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.318.671 άτομα.

Οι απασχολούµενοι µειώθηκαν κατά 171.356 άτοµα σε σχέση µε το Μάιο του 2012 (-4,5%) και κατά 22.815 άτοµα σε σχέση µε τον περασμένο Απρίλιο (-0,6%).

Γεωγραφικά, η υψηλότερη ανεργία καταγράφεται στην περιοχή Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (30,5% από 30,3% τον περασμένο μήνα) και ακολουθεί η Αττική με 28,6% (από 28%) και η Μακεδονία-Θράκη με 28,1% (από 28,5%), ενώ το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας καταγράφεται στην περιοχή του Αιγαίου (22,2% από 20,5% τον προηγούμενο μήνα).Και έχετε ''μούτρα'' να δηλώνετε ευχαριστημένοι για την πορεία της Ελλάδας...τονίζοντας το ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε...Το ΕΜΕΙΣ ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να το λέτε κ Σαμαρά και κ Βενιζέλε; Μιλάτε εξ ονόματος αυτών που ψάχνουν για λιγο φαγητό σε συσσίτια των δήμων και της Εκκλησίας;

Πηγή: ellinasasfalistis.blogspot.gr