Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΦΥΡΙ 75.000.000 ΕΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ: Σφυρί μέσα σε βράχο 75 εκατομμυρίων ετών.

Τέξας το 1934
. Το σιδερένιο κεφάλι και η ξύλινη λαβή του είναι στερεοποιημένα σε ψαμμίτη. Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Θεωρείται ότι πριν από τον κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία. Τον Ιουνίου του
1934, η οικογένεια Χαν ανακάλυψε ένα βράχο που προεξοχεί από ένα πέτρωμα δίπλα σε ένα καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας. Το πέτρωμα δημιουργήθηκε 75 - 100.000.000 χρόνια πριν,κατά την Κρητιδική περίοδο.Την προσοχή τους τράβηξε ένα κομμάτι ξύλου που προεξείχε από το βράχο. Ο βράχος χωρίστηκε και έτσι το σφυρί με ξύλινη λαβή ήρθαν στο φως.Το ασυνήθιστο αντικείμενο που αποτελούταν από σίδηρο 96%, 2,6% το χλώριο και το θείο 0,74% (χωρίς άνθρακα). Ο σίδηρος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός, χωρίς την παρουσία φυσαλίδων. Το περίεργο είναι ότι η σύγχρονη βιομηχανία, αδυνατεί να παράγει αντικείμενα τέτοιας ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που δείχνουν γις φυσαλίδες και τις παραλλαγές της πυκνότητας. Επιπλέον ,πώς θα μπορούσε ένα σφυρί να κατασκευάστηκε 75 εκατομμύρια χρόνια πριν; Το μυστήριο παραμένει.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΡΕΛΑ

Ρεθυμνιώτης σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε με μπουρλότο τη Βουλή !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Σε κατάσταση αμόκ δήλωνε αποφασισμένος να τινάξει στον αέρα το Κοινοβούλιο, αλλά και τη μισή πλατεία συντάγματος καθώς όπως είπε χαρακτηρίστηκα στον υπάλληλο που απάντησε στο τηλεφώνημα του, θα εξαφάνιζε ακόμη και τα ανθοπωλεία που βρίσκονται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.
Τα απειλητικά μηνύματα δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή το τηλεφωνικό κέντρο της Βουλής, όπου 58χρονος απευθύνθηκε ξεσπώντας την οργή και την αγανάκτηση του.

Όπως είπε στον τηλεφωνητή που δέχτηκε την κλίση, έφτασε στην απελπισία καθώς λόγω της κρίσης αδυνατούσε να εξασφαλίσει ακόμη και τα φάρμακα του.

"Αν δεν μου φέρετε τα φάρμακα μου, θα τα τινάξω όλα στον αέρα. Και τη Βουλή και τους βουλευτές και τα ανθοπωλεία μαζί", φέρεται να είπε.

Τηλεφωνήματα όπως αυτό δέχονται σχεδόν καθημερινά οι υπάλληλοι της Βουλής, ωστόσο το γραφείο Ασφαλείας , έσπευσε να σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία, σηματοδοτώντας παράλληλα μια ακόμη εξονυχιστική έρευνα, με σκύλους ανιχνευτές να ψάχνουν ακόμη και ...τις γλάστρες στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο 58χρονος θέλοντας να τους πείσει ότι δεν αστειεύεται τους εξήγησε ότι εργάζεται σε λατομείο για γνώριζε πολύ καλά από εκρηκτικά, τα οποία θα χρησιμοποιούσε για να ισοπεδώσει τη Βουλή.

Ακολούθησαν 48ώρες αγωνίας για τις διωκτικές αρχές, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στα λατομεία.

Έκπληκτοι αστυνομικοί άκουσαν τον 58χρονο να παραδέχεται τις πράξεις του αβίαστα, όταν κλίθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.


Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη για τον 58χρονο, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο κατηγορείται για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.