Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μην την αποθηκεύσετε, τυπώστε την! 
Η «απόλυτη λίστα» τροφίμων που πρέπει να έχετε αν χρειαστεί να επιβιώσετε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης…




Μην την αποθηκεύσετε, τυπώστε την! Η «απόλυτη λίστα» τροφίμων που πρέπει να έχετε αν χρειαστεί να επιβιώσετε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης…

Και λέμε τυπώστε τα γιατί αν φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο δεν θα υπάρχει ρεύμα για τους υπολογιστές ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε…

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν πως ο μόνος τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες επιβίωσής είναι με την εκ των προτέρων προετοιμασία για μια περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. «Η εξάσκηση φέρνει κάποια πράγματα αυτόματα στο μυαλό μας χωρίς να απαιτείται αναλυτική σκέψη»



ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ

«Φαντασμαγορικό θέαμα» υπόσχονται οι Κινέζοι με τη διάλυση του Τιανγκόνγκ-1 στη γήινη ατμόσφαιρα

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο» διαβεβαίωσε η CMSEO 

31-3-2018

«Φαντασμαγορικό θέαμα» υπόσχονται οι Κινέζοι με τη διάλυση του Τιανγκόνγκ-1 στη γήινη ατμόσφαιρα


Πόσο θα έπρεπε να ανησυχεί ο κόσμος για τον κινεζικό διαστημικό σταθμό Τιανγκόνγκ-1 που αναμένεται να μπει και να διαλυθεί στη γήινη ατμόσφαιρα εντός των επόμενων ημερών; Η Κίνα διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και μάλιστα υπόσχεται ένα «εντυπωσιακό» θέαμα που θα θυμίζει βροχή μετεωριτών.
Το πεπαλαιωμένο και εκτός ελέγχου πλέον διαστημικό εργαστήριο Τιανγκόνγκ-1 εκτιμάται ότι θα μπει στην ατμόσφαιρα της Γης κάποια στιγμή από αύριο Σάββατο μέχρι την Δευτέρα, σύμφωνα με την κινεζική διαστημική υπηρεσία. 
Η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA υπολογίζει ότι το «παράθυρο» εισόδου είναι μικρότερο, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι αργά τη νύχτα της Κυριακής.

ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΥΠΟΘΕΤΟ

Καθημερινά αντικείμενα σε μέγεθος extra large

Δε γίνεται να μην τα προσέξεις


Καθημερινά αντικείμενα σε μέγεθος extra large
gadsiaifdfk8