Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΑΛΣΑ

Oι Θεσσαλονικείς έκαναν ρεκόρ Γκίνες στον χορό (video)


Oι Θεσσαλονικείς έκαναν ρεκόρ Γκίνες στον χορό (video)



 

1102 χορευτές από όλη την Β. Ελλάδα, την Αθήνα αλλά κυρίως την Θεσσαλονικη χόρεψαν ταυτόχρονα πριν από λίγο salsa rueda στην πλατεία Αριστοτέλους για 7 λεπτά συνεχόμενα κι έκαναν νέο ρεκόρ Γκίνες

ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Υπαίθρια γιόγκα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης



Υπαίθρια γιόγκα έκαναν σήμερα το απόγευμα δεκάδες Θεσσαλονικείς
στον χώρο της αναπλασμένης νέας παραλίας.
Δίπλα από την ξύλινη εξέδρα, μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς.

Γιόγκα στην παραλία έκαναν το απόγευμα οι Θεσσαλονικείς

σχολές Yoga της πόλης συμμετείχαν, μαζί με τους Θεσσαλονικείς, σε ένα υπαίθριο απόγευμα αφιερωμένο στη γιόγκα στο πλαίσιο του «Open Yoga Day» που πραγματοποιείται στην πόλη για τρίτη χρονιά.

Πρόκειται για εκδήλωση που υλοποιείται με την υποστήριξη του «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» της parallaxi και περιλαμβάνει δωρεάν συμμετοχή στα μαθήματα yoga και στη συναυλία Kirtan.

 

THE BEST NATIONAL GEOGRAFHIC

Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια

perierga.gr - Φωτογραφίες 2013 του Nanional Geographic στην κατηγορία "Τοποθεσίες"

Από το 1888 το περιοδικό «National Geographic» έχει φέρει πολιτισμούς και τόπους του πλανήτη μας μέσα στα σπίτια των εκατομμυρίων των αναγνωστών του ανά τον κόσμο.
Τυπώθηκε σε 37 γλώσσες και αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα περιοδικά αλλά και ένα από τα πιο σεβαστά έντυπα για τις απίθανες εικόνες του αλλά και για μερικούς από τους πιο κορυφαίους φωτογράφους-συνεργάτες του.
Το «National Geographic» για να γιορτάσει την 125η επέτειο της κυκλοφορίας του βγάζει προς πώληση 125 από τις σημαντικότερες και ωραιότερες φωτογραφίες του από το παρελθόν μέχρι σήμερα μέσω του Οίκου Christie’s.
Από ένα αρχείο 11,5 εκατομμυρίων εικόνων το περιοδικό διάλεξε τις κορυφαίες των κορυφαίων για τον κόσμο, ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από 400 και θα φτάνουν ως τα 3.000 δολάρια.
Η δημοπρασία θα γίνει από 19-29 Ιουλίου στο site του Οίκου. Πάρτε ένα δείγμα στη συνέχεια…

ΦΡΟΥΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗ

Τα ακριβότερα φρούτα στον κόσμο

Στις αρχές Μαΐου μια γιαπωνέζικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πουλούσε τις μπανάνες Gokusen έναντι 6 δολαρίων την κάθε μία, ενώ η «προσφορά» αυτή θα διαρκούσε μόλις για μία ημέρα.
Οι συγκεκριμένες μπανάνες προέκυψαν από την «ανάμιξη» των καλύτερων χαρακτηριστικών από περισσότερες από 100 ποικιλίες μπανάνας, καλλιεργήθηκαν σε υψόμετρο 500 μέτρων και συσκευάστηκαν σε ειδικά κουτιά με αύξοντα αριθμό.

Perierga.gr - Τα ακριβότερα φρούτα στον κόσμο

Κι ενώ στους περισσότερους από εμάς αυτό μπορεί να ακούγεται –το λιγότερο- παράλογο, στην Ιαπωνία δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποια φρούτα… πήραν την ανιούσα! Για την ακρίβεια, η χώρα έχει μακρά παράδοση στα φρούτα πολυτελείας! Στο Τόκιο υπάρχει μια μπουτίκ φρούτων, στην οποία μπορεί να βρει κανείς από φράουλες που στοιχίζουν 3 δολάρια η κάθε μία, μέχρι τετράγωνα καρπούζια αξίας 212 δολαρίων.
Κι αν η μπανάνα των 6 δολαρίων σας φάνηκε υπερβολική… δείτε παρακάτω οκτώ φρούτα που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα firstwefeast.com, αδειάζουν πορτοφόλια:

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ο σεισμός δημιούργησε νέες παραλίες στην Κεφαλονια! (PHOTOS)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;! Ο σεισμός δημιούργησε νέες παραλίες στην Κεφαλονια! (PHOTOS)
 
Την «ανάδυση» νέων παραλιών στην Κεφαλονιά,
ως αποτέλεσμα των πρόσφατων σεισμών,
παρατήρησε ομάδα σεισμολόγων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το γεωλογικό φαινόμενο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και τουριστικά... αξιοποιήσιμο.