Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΟΔΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Fun time! Η Πρώτη Σου Φορά


Είναι η πρώτη σου φορά.

Καθώς ξαπλώνεις πίσω οι μύες σου σφίγγουν.

Προσπαθείς να τον κάνεις να καθυστερήσει ψάχνοντας για δικαιολογία, αλλά αυτός δεν πτοείται καθώς σε πλησιάζει. Ρωτάει αν φοβάσαι κι εσύ κουνάς το κεφάλι αρνητικά. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά είναι η πρώτη φορά που το δάχτυλό του βρίσκει το σωστό μέρος. Το βάζει πιο βαθιά κι εσύ ανατριχιάζεις. Το σώμα σου τεντώνεται, αλλά αυτός είναι ευγενικός όπως ακριβώς υποσχέθηκε!
Σε κοιτάει βαθιά στα μάτια και σου ζητάει να τον εμπιστευτείς - το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Το ψύχραιμο χαμόγελό του σε ηρεμεί καθώς ανοίγεις διάπλατα για να του δώσεις περισσότερο χώρο για ευκολότερη είσοδο. Αρχίζεις να τον παρακαλάς να βιαστεί, αλλά αυτός προχωράει πολύ αργά, θέλοντας να σου προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο. Καθώς πιέζει κοντύτερα, προχωρώντας βαθύτερα, αισθάνεσαι τον ιστό να υποχωρεί. Ο πόνος διαπερνάει ολόκληρο το σώμα σου και αισθάνεσαι λίγο αίμα να τρέχει καθώς εκείνος συνεχίζει. Δείχνει ανήσυχος και σε ρωτάει αν πονάει πολύ...
Τα μάτια σου γεμίζουν δάκρυα καθώς κουνάς το κεφάλι αρνητικά και τον παροτρύνεις να συνεχίσει. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει με τέχνη αλλά το μούδιασμα σε κάνει να μην τον αισθάνεσαι μέσα σου. Μετά από μερικές ξέφρενες στιγμές, αισθάνεσαι μια έκρηξη μέσα σου καθώς εκείνος το τραβάει έξω. Ακόμα ανάσκελα, αναπνέεις λαχανιασμένα, όλο χαρά που τελείωσε.
Σε κοιτάει και με ένα ζεστό χαμόγελο σε ρωτάει αν αισθάνεσαι καλά και σε διαβεβαιώνει ότι τώρα θα είναι πολύ καλύτερα από πριν. Εσύ τον ευχαριστείς λέγοντας του πόσο καλός οδοντογιατρός είναι. Ήταν, βλέπεις, η πρώτη φορά που σου έκαναν εξαγωγή δοντιού!

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩ

Πως "έδιωξαν" 64 δισ. ευρώ από την χώρα για να την "αιχμαλωτίσουν"

Συνημμένη Εικόνα: EuroStivesL.jpg




H οικονομία είναι πάνω απ'όλα κλίμα και όταν το κλίμα καταστρέφεται από μία κυβέρνηση που μιλά συνέχεια για "Τιτανικούς" και πτωχεύσεις και διαρρέονται συνέχεια πληροφορίες περί "επικείμενης πτώχευσης" για να μας βάλουν στο Μνημόνιο, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται οικονομικά γεγονότα που οι πραγματικές συνθήκες δεν δικαιολογούν.

Αυτή είναι η σύγχρονη ελληνική τραγωδία που αποτυπώνεται στην αποκάλυψη πριν λίγη ώρα της φυγής του κολοσσιαίου ποσού των 64 δισ. ευρώ που έφυγαν από την χώρα "τρομοκρατημένα" από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τα λόγια και τις πράξεις των υπουργών Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και Ε.Βενιζέλου και φυσικά του πρώτου και καλύτερου "εκτελεστή" της ήδη τραυματισμένης ελληνικής οικονονίας του Γ.Παπανδρέου "έφυγαν" από το εγχώριο τραπεζικό σύστημα από τα τέλη του 2009 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2011!


Τα στοιχεία για την φυγή των "τρομοκρατημένων" ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό, είναι ανατριχιαστικά: Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες μειώθηκαν σταδιακά από τα 237,3 δισ. ευρώ στο τέλος του 2009, στα 172,8 δις. ευρώ στο τέλος του Νοεμβρίου του 2011.

Ιδιαίτερα στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου 2011, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές της Alpha Bank, όπως αναφέρεται στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας, η πτώση των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες κατά 15,7 δισ. ευρώ οφείλεται στην ανεξέλεγκτη υποβάθμιση των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα όχι μόνο για το 2012- 2013, αλλά ακόμη και για το 2016- 2030, και στην πολύ μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε όσον αφορά την καταβολή της έκτης δόσης, ύψους 8 δισ. ευρώ του δανείου των 110 δισ. ευρώ στη χώρα μας.

Η δόση καταβλήθηκε το Δεκέμβριο του 2011 αντί για το Σεπτέμβριο του 2011, υποχρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο να αποσύρει όλες τις καταθέσεις του από τις ελληνικές τράπεζες για να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε εκροή ιδιωτικών καταθέσεων ύψους 15,7 δισ. ευρώ περιορίζοντας αναλόγως τις δυνατότητες χρηματοδότησης του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Για το έγκλημα αυτό δεν θα λογοδοτήσει κανένας, όπως βέβια δεν λογοδότησε και δεν θα λογοδητήσει κανείς για το έγκλημα της διάθεσης των αποθεματικών των υγειών ταμείων στο Χρηματιστήριο το 1999-2000 από την κυβέρνηση Σημίτη. Όταν 100 οικογένειες και 500 λαμόγια άρπαξαν μέσω της απάτης του Χρηματιστηρίου τις αποταμιεύσεις των πολιτών.

Την ώρα λοιπόν που η εγχώρια πολιτική και οικονομική ελίτ είναι έτοιμη να ξεπουλήσει την χώρα για 89 δισ. ευρώ (το ποσό που αναμένεται να εισπραχθεί συνολικά από την δανειακή σύμβαση), "έδιωξαν" με εύσχημο τρόπο 64 δισ. ευρώ απογυμνώνοντας το τραπεζικό σύστημα και "κόβοντας την ανάσα χρηματοδότησης" από την οικονομία. Θυμίζοντας τους παλιούς φεουδάρχες που έκαιγαν και ρήμαζαν τη γη των ακτημόνων για να τους αναγκάσουν να την πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί και εν τέλει να την εγκαταλείψουν.

defencenet.gr

ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Πάει Ένας Τύπος Σ Ένα Φαρμακείο


Πάει ένας τύπος σ ένα φαρμακείο να αγοράσει προφυλακτικά.

Μπαίνει μέσα και φωνάζει:

"ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑΑΑΑ!!"
Τρομαγμένος ο υπόλοιπος κόσμος στο φαρμακείο όπου φύγει φύγει, ανώμαλος σου
λέει είναι, θα μας γαμήσει. Τον πλησιάζει ο υπάλληλος και του λέει:
"Σας παρακαλώ κύριε, να είστε πιο ευγενικός και μη φωνάζετε, τρομάζετε και
τους υπόλοιπους πελάτες. Βεβαίως και να σας δώσουμε προφυλακτικά, να τα
ζητάτε όμως κόσμια."
Κατακόκκινος αυτός λέει:
"Έχετε απόλυτο δίκιο, συγνώμη, απλά είμαι ντροπαλός και να, φωνάζω για να το
ξεπεράσω..."
Τελικά παίρνει το προφυλακτικό που ήθελε και φεύγει. Μετά από καμιά βδομάδα
ξανά στο ίδιο φαρμακείο.
"ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΟΟ!" φωνάζει πάλι!
Τρομαγμένος ο κόσμος στριμώχνετε να φύγει, τρελός είναι αυτός. Τον πλησιάζει
πάλι ο υπάλληλος

"Σας παρακαλώ κύριε, σεβαστείτε το μαγαζί. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.
Ντροπιασμένος αυτός

"Έχετε απόλυτο δίκιο, ότι και να πω είμαι ασυγχώρητος"
Τελικά παίρνει το προφυλακτικό του και φεύγει. Μετά από άλλη μια βδομάδα
νάτος πάλι στο φαρμακείο! Αυτή τη φορά πλησιάζει τον υπάλληλο στον πάγκο,
ξεκουμπώνει το παντελόνι του, ακουμπάει το πουλί του στον πάγκο και
δείχνοντας το λέει με το πιο ευγενικό και μελιστάλαχτο ύφος

"Θα μπορούσα να έχω ένα κουστουμάκι για τον κύριο;"

anekdota.gr

ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012


Και όμως...φέτος καμία σειρά ΔΕΝ είναι ελληνική!


Μάθετε από που κρατάει η σκούφια των δημοφιλών ελληνικών σειρών!

Τα τελευταία χρόνια σπανίζουν οι ελληνικές παραγωγές στα σίραλ και όλα κανάλια καταφεύγουν σε ξένες παραγωγές....

όπως τα τούρκικα σίριαλ που έχουν γίνει τόσο της μόδας, όσο και εγχώριες παραγωγές. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζουμε είναι πως και οι ελληνικές σειρες ΔΕΝ είναι ελληνικές. Και όμως, φέτος τα περισσότερα από όσα παρακολουθούμε στην τηλεόραση είναι διασκευασμένα!




Η σειρα του Mega "Mε λένε Βαγγέλη" που μεταδίδεται με απόλυτη επιτυχία τα βράδια της Δευτέρας, είναι από Αμερική και έχει τον τίτλο "My name is Earl". Στην Αμερική η προβολή ξεκίνησε από το 2005 και ολοκλήρώθηκε το 2009. Ήταν από τις πιο πετυχημένες σειρές και η τηλεθέσαη έσπαγε κάθε ρεκόρ!


Παραμένουμε στο Μεγάλο κανάλι και στην "Κλινική Πέρίπτωση". Είναι η Δεύτερη φορά που ο Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιστεί σε διασκευασμένη σειρά. Μετά το "Ευτυχισμένοι μαζί", φέτος έβαλε την ιατρική ρόμπα και πήγε σε ένα χωριό να συναντήσει τις νέες συνθήκες εργασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ο Alexander Martin Clunes το 2004 στην Αμερική στη σειρα "Doctor Martin", η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα..


Η σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος κι ωραίος" που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 είναι κι αυτή διασκευασμένη και έχει χώρα προέλευσης την Κολομβία. Η υπόθεση δεν έχει αλλάξει καθόλου και έχει να κάνει με τον Σταμάτης ο οποίος είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του, αλλά αν κέρδιζε ένα λαχείο θα μπορούμε να έχει τη Λέτα, την κουκλάρα της γειτονιάς. Γιατί η Λέτα κοιτάει "ψηλά" κοινωνικά και οικονομικά.


Με το καλημέρα έκανε επιτυχία, ο λόγος για τους "Βασιλιάδες" του Mega που κάθε βράδυ στις 21:00 κλέβει την παράσταση αλλά και την τηλεθέαση από τα άλλα κανάλια. Η σειρά είναι διασκευή από την Αργεντινή και έχει τον πρωτότυπο τίτλο "Los Roldán".


Τέλος, και η θρυλική "Ζωή της άλλης" που τελείωσε και δίχασε όλη την Ελλάδα, ήταν διασκευασμένη. Η πλοκή της σειράς ήταν βασισμένη στο μεξικάνικο σίριαλ «Querida enemiga» (Αγαπημένη Εχθρός). Το «Querida enemiga» προβλήθηκε στο Μεξικό το 2008 και δεν είχε το ίδιο τέλος με το ελληνικό, αφού η κακιά της υπόθεσης καταλήγει στη φυλακή και δεν πεθαίνει!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

13 - 1 - 2012

Κουτρουμάνης προς συνταξιούχους: Βρείτε ποιοι παίρνουν διπλές συντάξεις και δε θα σας τις μειώσω


Έξω από το υπουργείο Εργασίας συγκεντρώθηκαν οι συνταξιούχοι, που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα ασφαλιστικά ταμεία.

"Κάτω τα χέρια από τα ταμεία μας" ήταν το κεντρικό... σύνθημα των συγκεντρωμένων, που συναντήθηκαν με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, αλλά καλύτερα μην είχαν ακούσει όσα τους είπε!