Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ

Λυκάνθρωποι στην Κριμαία! Ο Πούτιν στέλνει ότι πιο ΦΟΝΙΚΟ έχει στην πολεμική μηχανή του στην Ουκρανία!!! (PHOTOS)

Λυκάνθρωποι στην Κριμαία! Ο Πούτιν στέλνει ότι πιο ΦΟΝΙΚΟ έχει στην πολεμική μηχανή του στην Ουκρανία!!! (PHOTOS)
 
Ένα κλαμπ μηχανόβιων, των περίφημων Λυκανθρώπων της Μόσχας, που αποκαλούνται και οι «Αγγελοι του Πούτιν» κατέφθασε στην Κριμαία, με προσωπική εντολή του ρώσου προέδρου.
 
 
 
Επικεφαλής τους είναι ο Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοβ, γνωστός και ως "Χειρούργος" και καταφθάνει εκεί για να δώσει το μήνυμα στην επαναστατική κυβέρνηση του Κιέβου ότι οι ρώσοι της Κριμαίας δεν είναι μόνοι.

Ο Ζαλντοστάνοβ, ο οποίος συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με στενή φιλία με το Ρώσο ηγέτη, είναι ο αρχηγός των... "Λυκάνθρωπων", των Night Wolves.
 

ΤΡΕΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Τα 10 πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!

Πραγματικά δεν μπορεί να παέι το μυαλό σας στα περισσότερα από τα αντικείμενα που έχουν πεταχτεί μέσα στο γήπεδο…

10) Ο Πολ Γκασγκόιν, λάτρης συγκεκριμένης σοκολάτας, όταν επέστρεψε ως αντίπαλος της Νιούκαστλ, με τη φανέλα της Τότεναμ δέχτηκε δεκάδες από τις αγαπημένες του σοκολάτες. Αυτός σήκωσε μία, την άνοιξε και την έφαγε.


Perierga.gr - Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!
9) Προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2004, μεταξύ Αμέρικα και Σάο Καετάνο. Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες αρχίζουν το ξύλο. Στον καυγά μπήκαν και φίλαθλοι, ένας εκ των οποίων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με ένα καρότσι οικοδομής.

Perierga.gr - Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!
8) Ο Γκάρι Νέβιλ δεν θα ξεχάσει το μισοφαγωμένο χάμπουργκερ που δέχθηκε από «γενναιόδωρο» φίλαθλο της Λίβερπουλ σε ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

PEUGEOT 308

Το Peugeot 308 ανακηρύχτηκε Car Of The Year 2014

 
 
Το Peugeot 308 ανακηρύχτηκε Car Of The Year 2014
 

Είναι ο 51ος νικητής του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

Για τρίτη χρονιά η ψηφοφορία των 58 δημοσιογράφων (1 Έλληνας) από 22 χώρες της Ευρώπης, για το αυτοκίνητο της χρονιάς (COTY 2014) ανακοινώθηκε κατά την έναρξη του Σαλονιού της Γενεύης και νικητής αναδείχθηκε το Peugeot 308.

 

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

Βόμβα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο για το Άγιον Όρος! Πλαφόν στους μη ελληνόφωνους μοναχούς!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 4, 2014

oikoumenikos oros

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Αιμίλιος Πολυγένης

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στο Άγιο Όρος ο αυστηρός περιορισμός που φέρεται να επιβάλλει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην είσοδο και εγκαταβίωση αλλοδαπών μοναχών στις αγιορείτικες μονές.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους έλαβαν πρόσφατα μία μακροσκελή επιστολή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Στην επιστολή το Πατριαρχείο αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει προσπάθεια μίας ιδιότυπης «αυτονόμησης» του Αγίου Όρους και αλλοίωσης του χαρακτήρα του μέσα από την αθρόα προσέλευση αλλοδαπών μοναχών.


ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

Περίεργα συντριβάνια σε ολόκληρο τον κόσμο!



Τα συντριβάνια ανά τον κόσμο είναι ένα συνηθισμένο θέαμα σε πλατείες και πάρκα, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντα χώρου.
Από την απλή, όμως, γούρνα με μερικούς πίδακες νερού ολόγυρα, οι καλλιτέχνες συχνά επιλέγουν παράξενα γλυπτά και αντικείμενα τα οποία μετατρέπουν σε εντυπωσιακά σιντριβάνια, που εντυπωσιάζουν τόσο με το σχήμα τους όσο και με τα υλικά που χρησιμοποιούν οι δημιουργοί κατά την κατασκευή.



ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Ούτε η δυνατή βροχή σταμάτησε τους καρναβαλιστές στην Χωριστή.     




Ούτε η δυνατή βροχή σταμάτησε τους καρναβαλιστές στην Χωριστή, που χόρευαν για αρκετές ώρες μέσα στη βροχή. Δυστυχώς η παρέλαση των αρμάτων δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η ασταμάτητη βροχή, δεν επέτρεψαν να γίνει στη Χωριστή η καθιερωμένη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών. Ωστόσο, μέλη των πληρωμάτων και κάτοικοι της Χωριστής συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι, μπροστά από το κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου, και αψηφώντας το κρύο, γλέντησαν για την έναρξη της Σαρακοστής

Δείτε το βίντεο.



 

ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ

ΕΞΑΛΛΗ η Ρωσία με τον Βενιζέλο! Μαύρος κύκνος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την χώρα - Θα ζήσουμε σκηνικό Ουκρανίας στην Ελλάδα;;;

ΕΞΑΛΛΗ η Ρωσία με τον Βενιζέλο! Μαύρος κύκνος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την χώρα - Θα ζήσουμε σκηνικό Ουκρανίας στην Ελλάδα;;;
 
Σαφή προειδοποίηση για κατάργηση της μείωσης της έκπτωσης κατά 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, απηύθυνε η Ρωσία στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα των δηλώσεων Βενιζέλου εναντίον της Μόσχας στην ουκρανική κρίση, αλλά και της κατάστασης που έχει εξελιχθεί με την ουκρανική ναυαρχίδα στην Σούδα.
 
Η Μόσχα προειδοποιεί με διαρροές ότι «Μπορεί να επαναληφθεί και στην περίπτωση της Ελλάδας, το προηγούμενο της Ουκρανίας όπου καταργήθηκε η έκπτωση του 35% που είχε συμφωνηθεί, αφού η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία είναι παράνομη στην ουκρανική κρίση και στέλνει τον υπουργό Εξωτερικών της για να φωτογραφηθεί με τους αξιωματούχους της φιλοναζιστικής παράνομης κυβέρνησης του Κιέβου».
 

ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Βενιζέλος στο Κίεβο: «Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία στην ουκρανική οικονομία»

Βενιζέλος στο Κίεβο: «Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία στην ουκρανική οικονομία»















Διεθνή διάσκεψη για την εξεύρεση λύσεων για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ουκρανία, προτείνει ο υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η ΕΕ στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας.


Ο υπουργός έκανε τις δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στο Κίεβο, την Κυριακή, με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ και τον υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ντέστσιτσια.

«Οι ουκρανορωσικές σχέσεις είναι καθοριστικές, όχι μόνο για την περιοχή αλλά για την πανευρωπαϊκή και παγκόσμια σταθερότητα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελλάδα, ως προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως κράτος, στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και τα υφιστάμενα σύνορα της Ουκρανίας, γιατί ασκούμε μια εξωτερική πολιτική αρχών που βασίζεται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου.