Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ

Το εύκολο είναι να κατηγορείς τον Άδωνι...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το εύκολο είναι να έχεις το θύμα και να το κατηγορείς, καταλογίζοντάς του τα πάντα.
Όχι ότι ο Άδωνις είναι κάποιος άγιος.
Απλά ο τύπος είναι άρρωστος. Τυφλωμένος από την εξουσία και την έπαρση. Ένας ακραίος εθνικιστής, που από τηλεβιβλιοπώλης έγινε υπουργός.
Και έκανε μέχρι και συμφωνία με το διάβολο (λέγε με τρόικα) για να το πετύχει, αφού από εθνικιστής στο ΛΑΟΣ, και από ακραίος υβριστής του Σαμαρά, κατέληξε... δημοκράτης και μέγας υμνιστής και του Σαμαρά και του μνημονίου.
 
 

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

Οι χειρότερες δουλειές του κόσμου

 

Και θα δεις την ανιαρή δουλειά σου με άλλο μάτι




 

ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

«Έφυγε η πιο βελούδινη φωνή του έντεχνου τραγουδιού»

 
«Έφυγε η πιο βελούδινη φωνή του έντεχνου τραγουδιού»
 
Στην περίπτωση του Λάκη Παππά, ο στίχος, η μελωδία και η αναπνοή του ερμηνευτή μπορούσαν να γίνουν ένα.
Από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές θεατρικών τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, στην “Οδό Ονείρων”, στον “Ματωμένο Γάμο” του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, και το «Παραμύθι χωρίς όνομα» σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη.
 
 


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ

Game of Thrones made in Greece

 
Game of Thrones made in Greece
 

Πάντα μπροστά o ΕΛΛΗΝΑΣ

 

DUCATI ΜΕ ΤΖΑΚΕΤ-ΑΕΡΟΣΑΚΟ

H Ducati παρουσίασε τη Multistrada D-Air

 
H Ducati παρουσίασε τη Multistrada D-Air
 

Προεγκατεστημένη η ασύρματη σύνδεση με το τζάκετ-αερόσακο της Dainese

Με τη Multistrada D-Air η Ducati μπορεί να περηφανεύεται ότι έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στο ζήτημα της ασφάλειας των αναβατών.

Η ιταλική εταιρεία παρουσίασε την πρώτη μοτοσυκλέτα που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα και να ενεργοποιήσει ένα τζάκετ με αερόσακο. Μέσω της ενσωμάτωσης στο ηλεκτρικό της κύκλωμα της απαιτούμενης καλωδίωσης και προσαρμόζοντας στην CPU το ανάλογο πρόγραμμα ελέγχου, ο αναβάτης που φορά τζάκετ D-Air της Dainese θα εξασφαλίζει αυτόματα τη λειτουργικότητά του.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εσείς θα μένατε σε αυτά τα στοιχειωμένα ξενοδοχεία;

Εσεις θα μενατε σε αυτα τα στοιχειωμενα ξενοδοχεια;

Αν υπάρχουν όντως φαντάσματα και πνεύματα εγκλωβισμένα στα εγκόσμια, τότε είναι αρκετά πιθανό να συχνάζουν σε ξενοδοχεία, τόπους δηλαδή με πλούσια ιστορία και πολύ συναίσθημα.
Εκεί έχουν άλλωστε τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από ανθρώπινες καταστάσεις: από ερωτοχτυπημένα ζευγαράκια και νιόπαντρους στον μήνα του μέλιτος μέχρι οικογένειες σε διακοπές και μοναχικούς επιχειρηματίες σε επαγγελματικά ταξίδια.
Καθώς φυσικά και μια σειρά από «σκοτεινότερες» εκδηλώσεις της ανθρώπινης δράσης, όπως μοιχείες, αγοραίο έρωτα, αυτοκτονίες, τσακωμούς ζευγαριών, αποτρόπαιους φόνους και κάθε μεγάλο ή μικρό προσωπικό δράμα. Αν υπάρχει λοιπόν μέρος στον κόσμο που να λογίζεται στοιχειωμένο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ξενοδοχείο!
Ας δούμε μερικά από τα πλέον διαβόητα και αρκούντως τρομακτικά...

1. Hotel Chelsea - Νέα Υόρκη, ΗΠΑ



Το απόλυτο ξενοδοχείο των μποέμ της πόλης χτίστηκε μεταξύ 1883-1885 και φιλοξένησε στα δωμάτιά του αναρίθμητους καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές και μουσικούς. Είναι βέβαια περισσότερο γνωστό ως το μέρος που δολοφόνησε ο μπασίστας των Sex Pistols, Σιντ Βίσιους, τη συμβία του Nancy Spungen μαχαιρώνοντάς τη μέχρι θανάτου, με τον ίδιο να πεθαίνει από υπερβολική δόση ηρωίνης πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Εδώ ήταν επίσης που θα έπεφτε στο μοιραίο κώμα και ο ποιητής Ντίλαν Τόμας, πεθαίνοντας αργότερα στο νοσοκομείο που διακομίστηκε.
Είναι πιθανό τα πνεύματά τους να μην έχουν εγκαταλείψει ποτέ το αγαπημένο τους ξενοδοχείο, όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον οι πολυάριθμοι ένοικοι που τους έχουν δει να σουλατσάρουν στους διαδρόμους, όπως βέβαια και τον θεατρικό συγγραφέα Ευγένιο Ο'Νιλ καθώς και τον συγγραφέα Thomas Wolfe. Οι επισκέπτες αναφέρουν όλων των ειδών τα παραφυσικά φαινόμενα, από ξεσπάσματα κρύου αέρα και ανατριχιαστικούς ήχους στις σκάλες μέχρι και φώτα με προσωπικότητα που αναβοσβήνουν κατά βούληση. Το Hotel Chelsea είναι προσωρινά κλειστό στους νέους ενοίκους λόγω εργασιών ανακαίνισης...

ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ < 33 >

Ποιο ειναι το μυστηριο πίσω απο τον αριθμο 33;;;

Ποιο ειναι το μυστηριο πίσω απο τον αριθμο 33;;;


Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικό κράτος 2 δις για να σταματήσει την έρευνα εναντίον της...



Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Σύμφωνα με την μαζική προπαγάνδα, ο Αμερικανός τραπεζίτης, Gabriel Magee, πρέπει να πήδηξε με σκοπό να αυτοκτονήσει. Σε ηλικία 39 χρόνων, κερδίζοντας τόσα χοντρά ποσά, τι λόγους πρέπει να είχε για να αυτοκτονήσει; Γνώριζε ίσως πολλά γι το τι μας περιμένει και κώλωσε; Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στα πραγματικά αφεντικά του κόσμου;


BYD Qin MADE ΚΙΝΑ

BYD Qin, το πράσινο αυτοκίνητο που ξεπουλάει στη «δύσκολη» Κίνα

 25 Μαρτίου 2014


Σύμφωνα με την BYD, τα πρώτα 100 οχήματα πουλήθηκαν μέσα σε 2 δευτερόλεπτα αφότου άρχισε η διάθεσή τους στο Ίντερνετ.

Κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και μέσα στο πρώτο δίμηνο του τρέχοντος έτους έγινε το πράσινο αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα.
Ο λόγος για το plug-in υβριδικό BYD Qin, το οποίο ήρθε να ταράξει τα νερά σε μια χώρα με τεράστιο πρόβλημα ρύπανσης του ατμοσφαιρικού αέρα, όπου ακόμη και οι γενναιόδωρες επιδοτήσεις δεν είχαν κατορθώσει να τονώσουν την ηλεκτροκίνηση.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

 Η υγεία να περάσει στα χέρια μας, την χρυσοπληρώνουμε κάθε χρόνο και καταλήγουμε να αργοπεθαίνουμε!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Η υγεία να περάσει στα χέρια μας, την χρυσοπληρώνουμε κάθε χρόνο και καταλήγουμε να αργοπεθαίνουμε!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
 
Διαβάστε το σχόλιο του Νίκου Παλαμιδά (ο άνθρωπος που τα έβαλε on air με τον Άδωνι Γεωργιάδη) στο Facebook και τα συμπεράσματα δικά σας:
 
"Η υγεία δεν είναι δωρεάν, δεν είναι δημόσια.
Για την υγεία πληρώνουμε και πληρώνουμε καλά.
Ένας μισθωτός με 40 ευρώ μεροκάματο πληρώνει αυτός και ο εργοδότης του (αυτός δηλαδή) γύρω στα 480 ευρώ τον μήνα για ασφαλιστικές εισφορές, δηλαδή κοντά στα 6700 το χρόνο.
Για τρία εκατομμύρια μισθωτούς τα έσοδα κράτους και ταμείων είναι κάπου στα 20 δις ευρώ.