Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ

Η Bundesbank μεταφέρει το χρυσό της (από όπου και αν προήλθε…) εσπευσμένα στη Γερμανία



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

Η γερμανική κρατική τράπεζα Bundesbank ανακοίνωσε την μεταφορά 216 τόνων γερμανικού χρυσού από θησαυροφυλάκια του εξωτερικού στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Φρανκφούρτη, αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.

Ο επαναπατρισμός του γερμανικού χρυσού είχε αποφασιστεί το 2013 και από τότε η Γερμανία έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα για τη επιστροφή του χρυσού, με την γερμανική τράπεζα να αναφέρει ότι θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά του.


ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Προβλήματα στην κουζίνα; 17 πανέξυπνα κόλπα για να γίνουν παρελθόν! (photos)

Σχεδόν για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην κουζίνα υπάρχει μια λύση που αγνοούσαμε. Όπως και στις 17 πιο κάτω περιπτώσεις...:

1. Χρησιμοποιήστε την σάλτσα που σας έχει περισσέψει

Μπορείτε να βάλετε την σάλτσα που σας έχει περισσέψει σε μία σακούλα τροφίμων ή μια θήκη για παγάκια και να την καταψύξετε. Απλά ξαναζεστάνετε την όταν δεν έχετε χρόνο για να μαγειρέψετε και προσθέστε την στα μακαρόνια σας μαζί με τυρί.

13

ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΕΥΡΩ ΠΑΡΕ ΕΝΑ < ΜΑΣΤΙΦ >

Θιβετιανό Μαστίφ: Tο ακριβότερο είδος σκύλου στον κόσμο! (photos)

Το Θιβετιανό Μαστίφ είναι μια αρχαία ράτσα σκύλου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στουςς πλούσιους Κινέζους με τιμές που μορεί να φτάσουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο θρύλος λέει ότι ο Μάρκο Πόλο εντόπισε το είδος στα ταξίδια του και περιέγραψε το θιβετιανό Μαστίφ σαν “ψηλό όσο ένα γαϊδουράκι και με φωνή τόσο ισχυρή όσο αυτή ενός λιονταριού”. Το μαντρόσκυλο του Θιβέτ θεωρείται μια πρωτόγονη φυλή. Το Θιβετιανό Μαστίφ διατηρεί συνήθως τα ένστικτα που απαιτούνται για να επιβιώσει στο Θιβέτ.